anula05 21.01.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Dziecko wstało mi o 7 (wyobrażasz sobie Monia, bo pewnie nie;) - masakra... Jedna beza super, dwie średnio - nie urosły i są za bardzo zarumienione. Ale biorąc pod uwagę godzinę pieczenia i stan kucharek to i tak sukces:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 o matko! Moja przed 11! Daj tę wyrośniętą na samą górę nikt nie zauważy (te dwie chyba za wysoko potem poszły, pamiętasz?) Jak samopoczucie Lili od wstania "dzwoni" do Lenki i pyta czy się wyspała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.01.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Tak też zrobiłam, tort wygląda pięknie, ciekawe jak smakuje:) Pamiętam... słabo się czuję szczerze powiedziawszy, a tu zaraz następni goście. I jutro kolejni Muszę zebrać siły, bo dużo jeszcze przede mną. Zeby te dzieci chociaż do 9 spały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.01.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Anula mam pytanie : jak się sprawuje podłoga żywiczna w garażu? Czy polecasz to rozwiązanie? Nie zostają ślady po oponach, jak z zachowaniem czystości przy takiej pogodzie jak obecnie? Czy polecasz wykonawców? Jaki jest koszt za metr- może być na priva. Podłoga sprawuje się dobrze, polecam, Czystości jednak nie zachowuję obecnie przy takiej pogodzie nie ma to sensu - mam lepsze zajęcia niż bieganie ze szmatą w garażu. I tak chyba zostanie do wiosny, bo garaż jest nieogrzewany i eneralnie poza przejściem do samochodu i z powrotem, nie wchodze tam wcale. Może Monsanbia więcej CI powie. Wykonawcy OK, cena ok. 60-70/m2 na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Pamiętam... słabo się czuję szczerze powiedziawszy ciekawe dlaczego (ja idealnie ) Udanej imprezy! pozdrów T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Buuu ja przegapiłam wasze wczorajsze spotkanie w Blue - byłam tylko że do 12tej... wszystko przez ten brak chwilowy netu bo tak rano bym wyczytała że Monia się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Buuu ja przegapiłam wasze wczorajsze spotkanie w Blue - byłam tylko że do 12tej... wszystko przez ten brak chwilowy netu bo tak rano bym wyczytała że Monia się wybiera... A bo gdybyś nie mówiła wcześniej że Ty w piątki do BC nie jeździsz to bym pewnie do Ciebie zadzwoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 A bo gdybyś nie mówiła wcześniej że Ty w piątki do BC nie jeździsz to bym pewnie do Ciebie zadzwoniła Musiałm akurat bo Zu puchówkę z pralni odbierałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ania i jak tort???? sama robiłaś??? czy Monia mieszała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ania jak dziś dowali promili do wczorajszych, to może się tu pojawić po dłuuugim odwyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ania jak dziś dowali promili do wczorajszych, to może się tu pojawić po dłuuugim odwyku albo hurtowo torty piec:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.01.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 To się właścicielka rozimprezowała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.01.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Żyję, żyję, nawet całkiem nieźle się trzymam Tort bezowy wyszedł tak dobry, że chyba jutro zrobię kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Tort bezowy wyszedł tak dobry, że chyba jutro zrobię kolejny. przyznaj że prościzna? i jaki efekt! i skoro po pijaku wychodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Żyję, żyję, nawet całkiem nieźle się trzymam Tort bezowy wyszedł tak dobry, że chyba jutro zrobię kolejny. a mówiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 jak mówicie, że taki prosty to chyba zrobię na weekend na przyjazd dzieci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 23.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witam, bardzo piękny i okazały dom.Natknęłam się na informacje o stolarzu z Lublina :)czy mogę prosić o kontakt akurat jestem z Lublina i szukam wykonawcy kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 przeczytałam Anula Twój wpis o tych fachowcach i rekuperatorze. Co do fachowców, to po swoich doświadczeniach mam takie odczucie, że spora część z nich, to bardzo wrażliwe osoby. Nie można nic złego powiedzieć o ich pracach, mieć zastrzeżenia, żądać poprawek, bo traktują to jako osobistą zniewagę. Bo jak to, Pani się nie podoba, my od 10 lat robimy i nikt się nie skarżył. Albo, "córka podchodzi książkowo do budowy" (to hydraulik do mojej mamy, może dlatego, bo dałam projekt podłogówki i nie chciałam, aby robili na oko). A jak już przychodzą poprawiać, to z miną skazańca i obrażeni, że muszą coś poprawić. A co do nagrzewnicy. Przeczytałam też dyskusję w komentarzach i jestem trochę podłamana. Nie mam nagrzewnicy. Już nie pamiętam, co było mówione na spotkaniu w firmie od WM, czy mówili o potrzebie robienia nagrzewnicy czy nie. Było to już dawno temu. Okazuje się, że nie odrobiłam lekcji. Kolega mówił mi kiedyś, że nie korzysta z WM, bo mu wiało. Mówiłam, że to niemożliwe, bo odzysk ciepła itd. Nawet bez gwc powinno być ok. A teraz zgłupiałam. Wychodzi na to, że powinnam, tak jak ma np. Madeleine, mieć tę nagrzewnicę za rekuperatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.01.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Spirea, a nie masz nagrzewnicy w rekuperatorze zamontowanej? Może masz i niepotrzebnie panikujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 24.01.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Przepraszam, że znów się wpraszam Ale robicie taki apetyt na ten tort bezowy, że się nie mogę powstrzymać Możecie podać przepis na ten torcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts