Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no właśnie miałam taki plan, żeby dom obsypać aż do końca styro na fundamentach, zrobić opaskę z bialych kamyczków i nie robić w ogóle tej ciemniejszej opaski, ale mnie elewator straszy, że mi dół zżółknie, bo się te kamyczki będą utleniać czy coś od różnicy temp/wilgotności przy gruncie.

Spirea, nie wiem czy mam powłokę, chyba nie, nie wiem jaka jest różnica... Nie potrafię Ci doradzić. Nie zauważyłam żadnych problemów z tego tytułu:)

Mam styropian, siatkę, a dalej tynk żywiczny (czy jak to nazywa fachowo koleżanka Monia mormolitu ??!!!)

CZY WIECIE JAK SIĘ POZBYĆ PIONOWEJ REKLAMY ZASŁANIAJĄCEJ NICKI OSÓB PISZĄCYCH POSTY? jA PIERDZIELĘ, CO ZA G....., JAK JA NIE ZNOSZĘ REKLAM! Nie widzę kto do mnie pisze:(

Anula,

ja też się dokładam do pytania o system nawadniania: co i gdzie kupowaliście?

Możesz podesłać jakiś link do instrukcji z której korzystaliście przy zakładaniu systemu?

Hej, nie napiszę Ci co, bo była tego gigantyczna ilość - Pan, u którego M. kupował na miejscu wszystko dobierał. Adres tego miejsca mogę Ci podać za kilka dni, jeśli M. będzie pamiętał ;) LInka do instrukcji też nie mam - M. się dokształcał w temacie - miał jakieś broszury, oglądał jakieś filmy, coś tam czytał, no i koledzy, którzy przez to przebrnęli mu radzili...

Hej, nie napiszę Ci co, bo była tego gigantyczna ilość - Pan, u którego M. kupował na miejscu wszystko dobierał. Adres tego miejsca mogę Ci podać za kilka dni, jeśli M. będzie pamiętał ;) LInka do instrukcji też nie mam - M. się dokształcał w temacie - miał jakieś broszury, oglądał jakieś filmy, coś tam czytał, no i koledzy, którzy przez to przebrnęli mu radzili...

Ale wszystko działa:)?

I jest fajnie i wygodnie?

To chcę te namiary:)

Spokojnie poczekam:yes:

Ania ja widziałam ten dom już w jakieiś gazecie!!!

niesamowity pomyśł!!!! ! oni nie mają tam wewnętrznych rolet prawda????? gdy świecą światło widac ich jak na dłoni????

a schody bajka!!!!!

czy to nie było tak ,że ten środek z cegły jest stary?????Oni dobudowali zewnątrz???

Uwielbiam nowoczesne domy, ale w tym, o którym piszecie, zdecydowanie nie chciałabym mieszkać. Nie mogłabym funkcjonować totalnie ogołocona z prywatności. I myslę, że jest to równiez krępujące dla ludzi z zewnątrz.Kocham wielkie, otwarte budynki, ale do pewnych granic. Miałam kiedys sąsiadkę, która wieczorem przy zapalonym swietle biegała po domu nago, ku zażenowaniu całego osiedla. I choć sąsiadka była młoda, nawet panowie po jakims czasie czuli niesmak:rolleyes:

Czy ktoś juz wie, jak się pozbyć tych reklam??? Nawet post piszę po omacku, bo połowa lewej strony jest zasłonięta!!! RATUNKU!!!:bash::bash:

Edytowane przez martahp

Anula, dzieki za pysznosci i ostrosci! :yes:

Jestem fanka Twojej zupy i torebeczki z czerwonymi cukiereczkami dla doroslych :lol2:

Zdrowka!!!

I jeszcze raz brawo dla meza bohatera. Zrobil kawal niesamowitej roboty. Jestesmy pod wrazeniem :yes:

Dzięki,

padłam po 21. Lena chora. Ja średnio z głosem - jak ja będę dzisiaj krzyczeć???!!!

Monia, ja też uwielbiam moją zupę:) Cieszę się, że Wam smakowało. I zapraszamy częściej!