monsanbia 01.06.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Odpowiem poki Ani nie ma - maja opaske, z szarego marmolitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 dzięki Moni a wiesz może, czy ta opaska jest na styro, który jest na fundamentach czy na ścianie? i jak masz u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 dzięki Moni a wiesz może, czy ta opaska jest na styro, który jest na fundamentach czy na ścianie? i jak masz u siebie? Nie wiem jak jest u Ani, u mnie na siatce kleju na styro funamentowym (bedzie). Tak chyba sie robi zawsze, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 no właśnie miałam taki plan, żeby dom obsypać aż do końca styro na fundamentach, zrobić opaskę z bialych kamyczków i nie robić w ogóle tej ciemniejszej opaski, ale mnie elewator straszy, że mi dół zżółknie, bo się te kamyczki będą utleniać czy coś od różnicy temp/wilgotności przy gruncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.06.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Spirea, nie wiem czy mam powłokę, chyba nie, nie wiem jaka jest różnica... Nie potrafię Ci doradzić. Nie zauważyłam żadnych problemów z tego tytułu:) Mam styropian, siatkę, a dalej tynk żywiczny (czy jak to nazywa fachowo koleżanka Monia mormolitu ??!!!) CZY WIECIE JAK SIĘ POZBYĆ PIONOWEJ REKLAMY ZASŁANIAJĄCEJ NICKI OSÓB PISZĄCYCH POSTY? jA PIERDZIELĘ, CO ZA G....., JAK JA NIE ZNOSZĘ REKLAM! Nie widzę kto do mnie pisze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 czy jak to nazywa fachowo koleżanka Monia mormolitu o juz nazywa. Tak mnie nauczyli jak jeszcze moglam go robic nie wiem o co chodzi z banerami, nie mam tego, oddaj pc, wroc do maca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.06.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 o juz nazywa. Tak mnie nauczyli jak jeszcze moglam go robic nie wiem o co chodzi z banerami, nie mam tego, oddaj pc, wroc do maca Jest w serwisie, jeszcze kilka dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Jest w serwisie, jeszcze kilka dni! because? (bo u nas serwis w domu, K rozbiera do samych obudow i sklada, i dziala ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.06.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mój też rozkłada,ale siadła karta graficzna, poddał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 dzieki Anula u mnie parę dni temu był taki pasek po lewej na linkach do folderów subskrybowanych. Nie chciał zniknąć i nie było jak tego zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.06.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Anula, dzięki. ja nie mam tego paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.06.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Anula,ja też się dokładam do pytania o system nawadniania: co i gdzie kupowaliście?Możesz podesłać jakiś link do instrukcji z której korzystaliście przy zakładaniu systemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 03.06.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Anula, ja też się dokładam do pytania o system nawadniania: co i gdzie kupowaliście? Możesz podesłać jakiś link do instrukcji z której korzystaliście przy zakładaniu systemu? Hej, nie napiszę Ci co, bo była tego gigantyczna ilość - Pan, u którego M. kupował na miejscu wszystko dobierał. Adres tego miejsca mogę Ci podać za kilka dni, jeśli M. będzie pamiętał LInka do instrukcji też nie mam - M. się dokształcał w temacie - miał jakieś broszury, oglądał jakieś filmy, coś tam czytał, no i koledzy, którzy przez to przebrnęli mu radzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 03.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Hej, nie napiszę Ci co, bo była tego gigantyczna ilość - Pan, u którego M. kupował na miejscu wszystko dobierał. Adres tego miejsca mogę Ci podać za kilka dni, jeśli M. będzie pamiętał LInka do instrukcji też nie mam - M. się dokształcał w temacie - miał jakieś broszury, oglądał jakieś filmy, coś tam czytał, no i koledzy, którzy przez to przebrnęli mu radzili... Ale wszystko działa:)? I jest fajnie i wygodnie? To chcę te namiary:) Spokojnie poczekam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ania ja widziałam ten dom już w jakieiś gazecie!!!niesamowity pomyśł!!!! ! oni nie mają tam wewnętrznych rolet prawda????? gdy świecą światło widac ich jak na dłoni???? a schody bajka!!!!! czy to nie było tak ,że ten środek z cegły jest stary?????Oni dobudowali zewnątrz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 04.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Masz rację, jak się widzi takie niezwykłe realizacje to aż się żałuje, że się wcześniej nie miało takiej wiedzy i wizji i własny dom jest teraz taki nijaki...Jak nic tchnie ducha i wiarę, że kiedyś też coś odważnego wybuduję.I żeby było takie piękne zarazem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 06.06.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Uwielbiam nowoczesne domy, ale w tym, o którym piszecie, zdecydowanie nie chciałabym mieszkać. Nie mogłabym funkcjonować totalnie ogołocona z prywatności. I myslę, że jest to równiez krępujące dla ludzi z zewnątrz.Kocham wielkie, otwarte budynki, ale do pewnych granic. Miałam kiedys sąsiadkę, która wieczorem przy zapalonym swietle biegała po domu nago, ku zażenowaniu całego osiedla. I choć sąsiadka była młoda, nawet panowie po jakims czasie czuli niesmak:rolleyes: Czy ktoś juz wie, jak się pozbyć tych reklam??? Nawet post piszę po omacku, bo połowa lewej strony jest zasłonięta!!! RATUNKU!!!:bash: Edytowane 6 Czerwca 2012 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Anula, dzieki za pysznosci i ostrosci! Jestem fanka Twojej zupy i torebeczki z czerwonymi cukiereczkami dla doroslych Zdrowka!!! I jeszcze raz brawo dla meza bohatera. Zrobil kawal niesamowitej roboty. Jestesmy pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 no to wiem , gdzie Monia przepadła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.06.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Anula, dzieki za pysznosci i ostrosci! Jestem fanka Twojej zupy i torebeczki z czerwonymi cukiereczkami dla doroslych Zdrowka!!! I jeszcze raz brawo dla meza bohatera. Zrobil kawal niesamowitej roboty. Jestesmy pod wrazeniem Dzięki, padłam po 21. Lena chora. Ja średnio z głosem - jak ja będę dzisiaj krzyczeć???!!! Monia, ja też uwielbiam moją zupę Cieszę się, że Wam smakowało. I zapraszamy częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts