monsanbia 08.06.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Lena chora jak ja będę dzisiaj krzyczeć???!!! Ja bym sie raczej martwila o dzien po meczu I zapraszamy częściej! hehe, arjusiur? :lol2: zdrowka dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.06.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Anula, jeżeli zaglądasz to mam pytanie - jak się sprawują Twoje białe drzwi wewnętrzne? Już w zasadzie wszystko dogadaliśmy z tym Twoim gościem z Katowic, no i pozostało tylko podpisać zamówienie. Ja niestety nie widziałam w ogóle tych drzwi... Czy jakość wykonania jest OK? czy nie są takie "głuche" przy zamykaniu, tylko takiej bardziej konkretne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.06.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Basia, odpowiem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.06.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 KOKOKOKO..... :wave: http://lh6.googleusercontent.com/-yWNJPZmDStg/T9Ocs6Jz0pI/AAAAAAAAF9k/uo_M5QO-daY/s640/euro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.06.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 KOKOKOKO..... :wave: http://lh6.googleusercontent.com/-yWNJPZmDStg/T9Ocs6Jz0pI/AAAAAAAAF9k/uo_M5QO-daY/s640/euro.jpg respect ... grali kokokoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 09.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 grali ale tylko z megafonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 11.06.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 A słyszałyście najnowsze wieści, do czego (wg dziennikarzy z Anglii) zachęca piosenka? Kokokoko...dawno takiej bzdury nie słyszałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.06.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Każdy ma skojarzenia, jakie lubi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.06.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 i dla nie Polaków koko brzmi jak kokaina, anie kogut;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 12.06.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A jak mówią kury po angielsku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.06.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A jak mówią kury po angielsku??? chicken???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 12.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 chicken???? buhahahah ale się usmiałam:) jesli już to "hen" a nie "chicken" a poza tym marcie chodziło o to jak mówią czyli jak się tłumaczy ich dzwięki a nie jak się nazywa te zwierzęta:D martahp zapewniam Cię że kury po angielsku nie mówią koko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.06.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 chicken???? nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.06.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.06.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Monika, bardzo mi przypominasz(ze sposobu wypowiedzi) jedna kolezanke z liceum. Czasem jak cos czytam co piszesz to sie zastanawiam czy to przypadkiem nie ona:) sweet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Monika, bardzo mi przypominasz(ze sposobu wypowiedzi) jedna kolezanke z liceum. Czasem jak cos czytam co piszesz to sie zastanawiam czy to przypadkiem nie ona:) sweet:) chyba to juz nawet kiedys mowilas Jak synek Ania? Dostalas foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.06.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 oczywiście,że mówiła!!!!chyba to juz nawet kiedys mowilas Jak synek Ania? Dostalas foty? i ja sie zastanawiam , czy Ania przypadkiem nie chodziła ze mną do liceum:lol2: ale nie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 19.06.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Hej anula,mam pytanko ,jaki rodzaj drewna masz na elewacji i czy to drewno trzeba czyms malowac?zapytam jeszcze jaki masz konkretnie kolor elewacji i kolor okien:-)Przepieknie masz to wszystko skomponowane,a ja wlasnie zastanawiam sie nad szarymi badz antracyt oknami ale boje sie czy do elewacji z wsta kami drewna beda pasowac,ale wydaje mi sie po obejrzeniu Twojej galerii,ze beda:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 19.06.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Hej, Anula! Wpadam, bo dawno do Ciebie nie zaglądałam. A że odnowiłam kontakt z panem Pawłem od okien, to i do Ciebie muszę zajrzeć Zaraz sobie doczytam, co u Ciebie słychać, mam nadzieję, że mała już zdrowa? Powiedz mi, czy okna dalej sprawują się bez zarzutu? Oferta p.Pawła rzeczywiście bardzo korzystna w porównaniu do (pod)warszawskich producentów. Pozwolisz wprosić mi się kiedyś z M, co bym mu okna pokazała? Przywiozę jakieś dobre ciacho do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.06.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Hej anula,mam pytanko ,jaki rodzaj drewna masz na elewacji i czy to drewno trzeba czyms malowac?zapytam jeszcze jaki masz konkretnie kolor elewacji i kolor okien:-)Przepieknie masz to wszystko skomponowane,a ja wlasnie zastanawiam sie nad szarymi badz antracyt oknami ale boje sie czy do elewacji z wsta kami drewna beda pasowac,ale wydaje mi sie po obejrzeniu Twojej galerii,ze beda:-) Hej, drewno to meranti, zabezpieczone lakierobejca remmers. Kolor elewacji ( tynku) nebraska. Kolor okien ral 9007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts