malkul 18.07.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ania jak się mieszaka, na ogrodzie coś działacie? pochwal się chciałam jeszcze zapytać co w końcu wykleilisci na drzwiach przesuwnych z sypialni do garderoby? pokazałabyś? Szukam jakiegoś pomysłu na swoje Pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.07.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Jakie są te szklane balustrady w utrzymywaniu czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.07.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Anula-wlascicielko cudownego domu HELP!!!! Wyslalam zapytanie na priva!!!!Prosze,nie,BLAGAM-jesli znajdziesz czas-odpisz!!!! DZIEKUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnei 29.07.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Anula, świetny dziennik! Wielkie dzięki za ogrom informacji zawartych!Chciałam zapytać, czy podałabyś mi namiar na płytki, o których pisałaś:"Meteory kupowałam po 95 zł w Katowicach (30x60), namiar jak chcesz to Ci podam"Nie mogę wyslac zapytania na priv, bo masz zapelnionąskrzynkę, ale gdybyś znalazła chwilę, to będę wdzięna za info na priv. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 10.08.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Anula, nie mogę znaleźć zdj. Twojego podjazdu. Proszę napisz z czego macie podjazd.. bo ja bronię sie przed kostką granitową.. jakoś mi nie pasuje do nowoczesnego domu ale nic poza tym jakoś nie wchodzi w grę, płyty betonowe? ale co wytrzyma w naszym klimacie..? Ty na pewno masz jakieś super rozwiązanie... pls ratuj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.08.2012 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Mikiada, Anula ma chyba przed domem wszędzie kostkę. Jak zrobić podjazd z betonu dość szczegółowo opisała Katti. Sama biję się z myślami, bo ten beton mi się marzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.08.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 A ja Wam wszystkim zazdroszczę tylko takich dylematów... U nas jest wybór pt. "mieć podjazd w ogóle, czy może jednak musimy ażurowy" (czyt. każdy m2 możliwej powierzchni zabudowy działki się liczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.08.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Anula zagladasz tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 16.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Anula jesli zagladasz to interesuje mnie ten prefabrykowany dom który pomagasz budować -skąd prefabrykaty ? Jaka firma?Podaj namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.08.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witajcie, rzadko zagladam, czasu brak:( no wiec tak: podjazdy mam z kostki granitowej. Moj archotekttwierdzil, ze nic innego nie pasuje, wyglada dobrze. Balustrady- wiadomo jak to szklo, dzieciece paluszki widac, zalezy czy jestes pedantka. Drzwi w sypialni jeszcze nie ma. Domu z prefabrykatow nie bedzie. W ogrodzie poza trawa nic nie ma. Z nowosci tylko zaslony u corki i pomalowany garaz...Trzymam kciuki za budujacych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.08.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Anula, jak się sprawuje drewno na podłogówce? Coś mi świta.... czy masz grzejniki kanałowe pod oknami? Powiedz conieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.09.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Zależy o co pytasz - jeśli o temperaturę w domu, to tak, sprawdza się. Nie mam grzejników pod oknami. Niestety część desek popękała (w salonie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.09.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Anula - a jak Ci się sprawuje ogrzewanie na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dommina 12.09.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 witaj Anula, śledzę twój projekt od początku i z niecierpliwością czekałam na finish dom jak marzenie, szczególnie wnętrza, kuchnia hmmmm, można o niej poematy pisać, super, gratiluję a wpadłam z paroma pytaniami, oczywiście jak znajdziesz czas to będzie mi miło, że poświęciłaś go na odpisanie 1. jak się sprawuje blat w kuchni, czy on jest z konglomeratu (kwarcogranitu) czy z czegoś innego i jakiego jest koloru 2. zlew w blacie w kuchni?? co to za model, czy jest również bialy 3. czy można prosic na priva namiary na pana od mebli kuchennych? 4. aaa i okap? jakiej firmy z góry dziekuję Ci za odpowiedź i śledzę dalej, pozdrawiam Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.09.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Anula - a jak Ci się sprawuje ogrzewanie na ścianie? salik, nie bardzo wiem co CI napisac, jakos tego nie analizuje, jest, dziala, ciepla na scianie prawie nie czuc,na pewno nie szkodzi - a czy pomaga? nie wiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ojjj Anulka... smutek płynie z literek Twych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.09.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Dominika, dziekuje. Blat w kuchni - rewelacja, polecam, jest bialy, to staron, mam wykonawce do polecenia.Zlew w kuchni -porazka, to Bianco, z silgranitu, jasnoszary. Jak to jasny zlew - brudzi sie, beznadziejnie sie myje. No i jest za maly. Odradzam. Namiary na stolarza wysle.Okap elektrolux, zabudowany przez stolarza mdfem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.09.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 rasiu, a to ciekawa teoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 mam nadzieję, że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 24.09.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 ania a to mnie zaskoczyłas Panem z katowic. ostatnio z nim rozmawiałam w sprawie drzwi i mówi do mnie: Pani Ania byłą zadowlona, nie miała uwag a była wymagająca jak Pani więc to chyba świadczy o naszym profesjonaliźmie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts