e-mól 26.01.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Nie wiem jak cenowo ale mi się podoba jak się ta Elektra wolnostojąca prezentujehttp://lh5.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/TUAoVILUPLI/AAAAAAAAImY/HgQ86vgZ4vo/s640/2009-09-00-dw-dom-w-toruniu-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Elektra to sprzęt do gastronomi. Kilka k kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.01.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 za wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.01.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ja zostanę przy swoim - ostatnio zmobilizowałam się i zaczęłam częściej używać. Nie będzie kasy na kupowanie nowego sprzętu, a kupowanie do zabudowy jest dla mnie zbyt ryzykowne. Ja mam młynek Demoka i ekspress Gaggia Baby Class D. Poza dobrą kawą fajnie wyglądają i nie mają plastikowych podstawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.01.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 e-mól super krzesła w tej kuchni co pokazałaś. Anula, widziałam, że miałaś problemy aby wejść w moje komentarze. Ja raz też tak miałam (nie pamiętam co mi się wtedy wyświetliło), ale jak drugi raz spróbowałam, to już było ok. Dzisiaj weszłam bez problemów. Co do ekspresów ja mam wolnostojący z Krupsa i jestem z niego zadowolona. Odłączyłam tylko baniaczek do spieniania mleka, bo za dużo tego mleka się marnowało i spieniam sobie w kubku. Używam codziennie. Jedyny problem jaki miałam to z doborem kawy. Niestety zapychał mi się pojemnik na kawę. Jak mi powiedzieli w serwisie Krups nie lubi Lavazzy. Musieliśmy się przerzucić na zwykłą Tchibo famili. Na szczęście bardzo dobrze zaparza i kawa bardzo mi smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.01.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 BetaGreta no brzydkie nie są, raczej im nie uchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LKJ 28.01.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Czesc, Tak o taki chodzi. Moge pomodz w organizacji rabatu ale chyba nie uda sie az 30 jak ktos napisal ze tyle dostal na simensa..Moze sprawdzimy jaki grupowy rabat udalo by sie zorganizowac na simensa.. Ja mam kilka pozycji do kupienia.. Apropo drzwi terz dostalem taka opinje... Bardzo mi szkoda bo sa piekne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Piękne te dwie ostatnie propozycje płytek wstawiłaś.Niestety nie pomogę gdzie je można zobaczyć w jednym miejscu. U Spirei pisałaś o montażu odkurzacza centralnego. Z tego co czytałam to zalecają robić przed tynkami i wylewkami (samo rozprowadzenie instalacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.01.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ja taka odważna jak Ty nie jestem:) wiec płytek szukam. Te dwie ostatnio akurat mało realne, bo maja 3mm grubości.Pan z IFS (beton) milczy jak grób:( a postanowilam dać im ostatnią szansę. Ty z nimi rozmawiałaś? Odkurzacz - też tak myślałam, ale jak porozprowadzają teraz te rury po podłodze, to nie zniszczy mi tego stu fachowców kręcących się po domu do czasu wylewek (maj?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ja taka odważna jak Ty nie jestem:) wiec płytek szukam. Te dwie ostatnio akurat mało realne, bo maja 3mm grubości. Pan z IFS (beton) milczy jak grób:( a postanowilam dać im ostatnią szansę. Ty z nimi rozmawiałaś? Odkurzacz - też tak myślałam, ale jak porozprowadzają teraz te rury po podłodze, to nie zniszczy mi tego stu fachowców kręcących się po domu do czasu wylewek (maj?)? Co do IFS to ja już ich skreśliłam. Pisałam do nich już dwa razy - raz jeszcze jak mi podałaś poprzedniego linka poprzez formularz szybkiej wyceny a raz na maila. Potem wysłałam PW tu na forum i też cisza. A rozprowadzenie pod odkurzacz możecie zrobić tuż przed tynkami (po elektryku). Roboty dużo nie ma. Przed tynkami gniazda a później przed wylewkami rozprowadzenie rur. Tutaj dużo ciekawych informacji, instrukcji: http://www.husky.pl/ A tu miła obsługa i doradztwo na żywo http://www.beam.com.pl/ (mają usługę montażu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.01.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 nie zniszczą, rozłożcie miedzy rurkami deski po ktorych będzie się chodzić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.01.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 piękne te laminam 30x100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.01.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Czy nie zniszczą to zależy od tego jaką masz ekipę. U nas mimo iż zakrywaliśmy wszystko tekturami i uczulaliśmy na natychmiastowe ścieranie gipsu z podłogi mamy jedną białą kropę w wejściu do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.01.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Z plytkami niestety nie pomogę - nie mój teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 28.01.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ja taka odważna jak Ty nie jestem:) wiec płytek szukam. Te dwie ostatnio akurat mało realne, bo maja 3mm grubości. Pan z IFS (beton) milczy jak grób:( a postanowilam dać im ostatnią szansę. Ty z nimi rozmawiałaś? Odkurzacz - też tak myślałam, ale jak porozprowadzają teraz te rury po podłodze, to nie zniszczy mi tego stu fachowców kręcących się po domu do czasu wylewek (maj?)? płytek możesz szukać na Bartyckiej 24/26 paw.203 - pytaj o Kingę - na płytkach importowanych zna sie jak mało kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.01.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Anula czy to z Tobą o tynkach Sto rozmawiałam?Jeśli tak to takie info od kolegi dostałam: baumit i dryvit ale dryvitowe kolory są trochę przytępione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 29.01.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 zapraszam do mojego dziennika.a raczej notatnika, monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.01.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ja dostałam ofertę z IFS'u 140zł za szlifowanie i obróbkę, z tego co zrozumiałam to oni zajmują się tylko wykończeniem zastanych posadzek, może dlatego do Was nie odpisują, choć wypadałoby i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 29.01.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Anula czy to z Tobą o tynkach Sto rozmawiałam? Jeśli tak to takie info od kolegi dostałam: baumit i dryvit ale dryvitowe kolory są trochę przytępione E-mól widzę, że coś o tynkach to ja z doświadczenia polecam STO jest super i naprawdę samo się czyści (ja myślałam, że to chwyt marketingowy) a u mnie jaśniutka elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.01.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Mi IFS odpisalo. Ale we wszystkich ich realizacjach widac w betonie kruszywo, takie troche lastryko, nie bardzo mi sie podoba. Baumit bede miala w srodku. Tomanio, dzieki, ale ten sklep na Bartckiej juz nie ma Apavisy, maka tylko probnik Mirage, dobre i to. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts