anula05 29.01.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 E-mól widzę, że coś o tynkach to ja z doświadczenia polecam STO jest super i naprawdę samo się czyści (ja myślałam, że to chwyt marketingowy) a u mnie jaśniutka elewacja kurcze, mielismy robic Sto, ale cenowo strasznie odstaja od innych tynkow silikonowych i nie wiem czy to samoczyszczenie to kwestia po prostu rodzaju tynku - silikonowy- czy konkretnie tej marki. Opinie sa rozne. Na pewno Sto jest super, nikt nie narzeka, tylko pytanie brzmi czy inne silikony beda gorsze? Ada_ dawaj fotki:) musisz miec swietny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.01.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ada ja też mam sto i też polecałam anuli, ale rozmawiałyśmy o tym że oni drodzy no i dopisałam dwie inne firmy godne polecenia. U mnie historia z tynkiem tak zamotana i niegodna opowiadania, że w końcowym efekcie mam na jednej ścianie pas białego silikonu, las szarego silikonu i pas białego ...akrylu.Żałosna sprawa, ale przynajmniej się dowiem za czas jakiś czy warto za silikon dopłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 30.01.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 a czemu tak wyszło? ale ogólnie masz biały czy szary? mogę wiedzieć (może być na priv) ile Cię ostatecznie kosztował ten STO (z metra na gotowo)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 anula my tez mielismy miec sto ale po pierwsze facet od razu zaznaczyl ze efekt lotosu nie jest trwały i wychodzi na to samo po jakims czasie a po drugie nie potrafili nam zmieszac tak jasnego kolorku jak chcielismy. obejrzałam wizualki. mam nadzieje ze jestes zadowolona bo my z lubym jestesmy zachwyceni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 30.01.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 cześć efilo, chyba właśnie odpuścimy sobie STO a tak w ogóle to cieszę się, że w końcu tu wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 30.01.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Jak ja Ci zazdroszczę że już o tynkach myślisz, mi na razie instalacje spędzają sen z oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 30.01.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Salik instalacje to pochodna koncepcji wnetrz, musicie ustalic co gdzie ma stac, gdzie biegna sufity, i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 31.01.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Anula parapety wewnętrzne i odkurzacz centralny u nas był robiony przed tynkami wewnetrznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 31.01.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Monika, odkurzacz przed, ale parapety??Salik - wentylacja idzie zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 31.01.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Przepraszam - napisało mi się odruchowo w dzienniku (myślałem że pisałaś to w komentarzach Odkurzacz centralny to raczej po podłogówce, a przed wylewkami. Wcześniej (przed tynkami) robi się najwyżej dziury w ścianach na podłączenie, ale rury się puszcza nad podłogówką. Przy okazji - mogę 'użyć' tej rozpiski do swoich celów, czy jakieś prawa patentowe obowiązują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 31.01.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ależ proszę bardzo, tylko nie wiem na ile ta moja radosna twórczość jest poprawna merytorycznie....:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.01.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Anulka, jakie robisz reku? O chłodziarkach do wina napisałam u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.01.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 to ide rasia poczytać. przy okazji poszukam swoja rozpiske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.01.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Anula przejrzałam Twój harmonogramwygląda superu nas schody były na końcu (po podłogach drewnianych i drzwiach) a kominek w trakcie robienia suchej zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 31.01.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Anulka, jakie robisz reku? O chłodziarkach do wina napisałam u siebie. Mistral 800 Duo EC, ale nie pytaj mnie o szczegóły błagam, bo się nie znam bardziej małżonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 31.01.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 tak parapety już są osadzone przed tynkami, bo przeciez trzeba je wkuwać.rury od odkurzacza już mamy położone przed podłogówką i tynkami, mozna po tynkach ale przed podłogówką, bo są dośc grube , a od podłogówki ciensze ,lepiej się je układa. stelarz schodowy montujemy po wylewkach. a stopnie po ułożeniu płytek i malowaniu na gorze. podłoga drewniana na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 31.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Mistral 800 Duo EC, ale nie pytaj mnie o szczegóły błagam, bo się nie znam bardziej małżonek Uuuu, spory. Ale Ty masz chyba jakąś gigantyczną kubaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.01.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 U nas parapety przed malowaniem. Po pierwsze drewniane a po drugie nic nie wkuwalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 31.01.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ja mam granitowe , trzeba było wkuwać. jezeli z konglomeratu to tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.01.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Mistral 800 Duo EC, ale nie pytaj mnie o szczegóły błagam, bo się nie znam bardziej małżonek Ooo to taki jak nasz tylko my mamy geo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts