efilo 07.02.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 salik oczywiscie ze to wygodne. mało tego możesz sobie poustalac różne poziomy dostepu. np. ogrodnik moze miec do furtki i do odseparowanego pomieszczenia z wodą. mysle jednak ze generalnie jest malo osob na forum które dużo 'gadaja' na temat zabezpieczeń antywlamaniowych w ich domach, włączając w to chociażby wkładki do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 anula, mam podobna furtke do tej z drzwiowych inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.02.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 efilo, wiem, że nie zdradzasz tego, co masz na zewnątrz domu, ale skoro ten styl jest CI bliski, to może masz do polecenia wykonawcę ogrodzenia (drewno+stal+beton) mam problem ze znalezieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 (edytowane) wiesz co... ja dałam do ręki mojemu chłopkowi ropztropkowi zdjęcia ze wszystkich etapow montazu i produkcji takich przęseł i dał rade p.s. see mail Edytowane 7 Lutego 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.02.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Anula, podaj jeśli możesz aktualne stawki za m2 kafli i malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.02.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Spirea nie mam jeszcze oferty, jak będę miała dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.02.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.02.2011 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Anula, nie wiem jaki macie budżet na drzwi, ale może obejrzyj sobie Adeco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 09.02.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 producent drzwi i okienhttp://www.slowinscy.pl/ofirmie.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.02.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dzięki martahp. Może jeszcze spróbuję.Kto jeszcze szuka drzwi? Może uderzymy gdzieś grupowo? Może ktoś szuka stalowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.02.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Anula, nie wiem jaki macie budżet na drzwi, ale może obejrzyj sobie Adeco. Oglądałam, ale w ich 160 stronicowym katalogu nie ma drzwi z panelami pełnymi górnymi. Nie sądzę, że to robią. Ja mam bardzo specyficzne drzwi - 220 skrzydło+80 naświetle górne - częściowo pełne, a częściowo 300 cm szkła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.02.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Anula, pięknie to okume wygląda.Muszę pokazać mężowi.My też musimy się zastanowić co dać na elewację i na taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 10.02.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 anula przejrzyj sobie ten watek moze znajdziesz cos dla siebie ,chodzi o podlogihttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?154190-FONDOVALLE-oryginalne-i-piękne-gresy-z-Włoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.02.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Dzięki, jeśli chodzi o gresy z Włoch to mam dobre dojście (mój "włoski agent" w końcu tam mieszka:), ale pytanie nie brzmi który gres tylko czy żywica czy beton czy gres. Gresów jest milion, te akurat mnie nie zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 10.02.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Dzięki, jeśli chodzi o gresy z Włoch to mam dobre dojście (mój "włoski agent" w końcu tam mieszka:), ale pytanie nie brzmi który gres tylko czy żywica czy beton czy gres. Gresów jest milion, te akurat mnie nie zachwycają Żywicę ma zdaje się dopioni. Ale ona płakała, że fatalnie zrobiona. Widać takie wulkaniki, dość mocno się rysuje. Ale może to wina schrzanionej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.02.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 a czy taki projektant na forum Robert Skitek nie ma żywicy? Tylko, że to mieszkanie.Okume piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.02.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 cześć Analiena ma podłogę z betonu. ja już mam płyty betonowe z tej firmy na ścianę . fajne. firma bardzo elastyczna. kontakt bardzo dobry. mieli tylko 4 dni przesunięcia. ale dla mnie to Zadna różnica. u nas jeszcze nie ma wylewek i płyty czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.02.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Anula te systemy trzeba chyba malować w kolorze ścian? są widoczne:yes:gdzieś widziałam drzwi suwane na szynach widocznych z nierdzewki . muszę znależć ten obrazek. fajnie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.02.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 monika, nie trzeba ich malować. Ich nie widać przy zamkniętych drzwiach.http://elit-doors.ru/images/stories/lualdiporte/drive_4.jpghttp://elit-doors.ru/images/stories/lualdiporte/drive_2.jpghttp://elit-doors.ru/images/stories/lualdiporte/drive_1.jpg O tych forumowych przypadkach żywicy wiem. Szukam kogoś zadowolonego z żywicy, ale w domu, nie w mieszkaniu. O podłodze Analieny też wiem - i jej problemach... Słuchajcie, dostałam pierwszą wycenę prac wykonczeniowych. Nie orientowałam się w tej materii jeszcze za wiele, więc nie mam punktu odniesienia. Ale...Ekipa jest ze Śląska, więc spodziewałam się cen nawet konkurencyjnych w stosunku do warszawskich. Tymczasem mam wrażenie, że są z lekka zawyżone, np.gładzie na gotowo 22 zł/m2zabudowy z płyt gkb 135 zł/m2sufity podwieszane 90/m2biały montaż ok 120 za 1 szt, montaz geberiru 280-,montaz parapetów 40-, za 1 mbmontaz gotowych parkietów 35-45-, za 1 m2 z cokołem( na prosto ) Czy to są normalne stawki??? Bo jak tak, to mocno jestem niedoszacowana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Co to znaczy gładzie na gotowe? Z malowaniem?Ja placiłam prawie 3 lata temu 18 zl z pomalowaniem na kolor, 16 na biało.Zabudowy z kg mam jedynie w saonie i zaplaciłam za nie 500złParapety? 50zl za metrJak chcesz calą rozpiskę co i jak to jutro zeskanuję i ci podeśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts