anula05 23.02.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Wydaje mi sie, ze nie upchniesz wszystkiego w szafce 60. I lepiej miec conajmniej 1.5 komory przy mlynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.02.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 teraz wiem, że nie upchnę. Cholera, zawsze chciałam mieć młynek, bo wydaje mi się to wygodne. Za dużo jednak problemów z umieszczeniem. Jak z płytą gazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.02.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 To bardzo wygodne, nie rezygnuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 spirea ja wywaliłam kosz na druga strone zmywarki. nie powiem... to był strzał w 10-tke. specjalnie go tam wyrzuciłam żeby było bliżej z salonu i jadalni. ale jakoś na etapie planowania nie zdawałam sobie sprawy że to będzie aż tak wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.02.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 na pewno wygodne. Szczególnie, że mamy szambo, nie wiem jaka jest częstotliwość odbioru śmieci i chyba lepiej, żeby to wszystko rozdrobnione trafiało do szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 no raczej szambo to kontrargument. zwykłe czy pos? a częstotliwość odbioru smieci zazwyczaj zależy od zasobności portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.02.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 no właśnie teraz zaczynam się zastanawiać. Bo co za róznica czy bedziemy częsciej oprózniac szambo czy kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 tyle że z tego co na szybko doczytałam to jednak dla szamba jest to znacznie mniejsze obciążenie objętościowe niż dla kosza. mam kosz 240 litrów opróżniany raz na dwa tygodnie i zdarza mi się do pracy wieźć kartony żeby wyrzucić nie wyobrażam sobie bez młynka. o wygodzie nie wspominajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.02.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 hm, to co się mieli w młynku można jeszcze kompostować - wtedy będzie mniej śmieci w koszu i ścieków w szambie, a jak ekologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 i tak całą zimę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.02.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 bez przesady, nawet w zimie warto czasami wyjść z domu gdzieś indziej niż do garażu (i wziu do pracy) - ja mam kompostownik już 5 lat i bardzo sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.02.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Efilo, czyli nie masz kosza pod zlewem tylko w szafce dalej i sprawdza się? Z drugiej strony, jeśli wszystkie resztki idą do młynka, to w koszu lądują opakowania itp. Wtedy co za różnica czy jest przy zlewie czy nie. Kiedyś widziałam taki spory kosz metalowy w ogóle na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.02.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Te wolnostojące są super, tylko ja nie mam takiego gdzie postawic:(Można sobie wybrać kolor:http://static.letsbuyit.com/filer/images/uk/products/original/184/16/brabantia-30l-retro-bin-18416549.jpeg http://www.brabantia.com/Data/Colouryourbin/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 23.02.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Efilo, no to dałaś mi do myślenia odnośnie kahrsa. Oglądałam deski osobiście, byłam zachwycona, ale przy oknie to one na pewno nie lezały. Co się z nimi dzieje - żółkną? Wszędzie słyszę, że kahrs jest super (???). Przy takiej cenie nic nie powinno się z nimi dziać ! Duch nie robi podłóg drewnianych? Czy ja czegoś nie wiem??? Przecież korespondowałam z nim na ten temat. A może chodzi o to, że nie on osobiscie, tylko jego pracownicy? A tak przy okazji Efilo, kojarzy ci się to z czymś? http://www.halens.pl/pl/q4r/neu_aktuelles/home_fashion_by_halens/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9yZWZ0aGVtZT1wcm9tb18zMzIzNzIyMSUyY3NlZWFsbCUyYyUyZiUyZmhhbGVuc19wbCUyZnBsX1BMJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YmhhbGVuc19wbF9wbF8xODg1JTdkJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT0xOCYmZmhfc2Vjb25kaWQ9cGxfMzU4Nzc0JmZoX2xpc3Rlcl9wb3M9MTcmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmaGFsZW5zX3BsJTJmcGxfUEwlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdiaGFsZW5zX3BsX3BsXzE4ODUlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdiaGFsZW5zX3BsX3BsXzE4ODVfcGxfNTAxNCU3ZCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3JlZnZpZXc9bGlzdGVy/m-358774/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgol 23.02.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 witam nie wiem, czy jeszcze interesuje Cię ten temat ale kamień bardzo podobny do tego , który pokazywałaś to marmur o nazwie silver shadow. Jeśli chodzi o zastosowanie marmuru na posadzkę, to o ile nie mówimy o wykończeniu w połysku - to uważam, że to całkiem fajny i praktyczny materiał. Owszem, trzeba go zaimpregnować, ale poza tym sprawuje się całkiem dobrze - nieraz wylałam kawę czy coś innego i plam nie ma. W Toruńskim oddziale firmy Klink zamawiałam kiedyś wapień belmont w robionych pod zamówienie, duzych formatach - nie sądzę, żeby był z tym większy problem - co najwyżej czas oczekiwania. A cena m2 była niższa niż posadzki betonowej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 bez przesady, nawet w zimie warto czasami wyjść z domu gdzieś indziej niż do garażu (i wziu do pracy) - ja mam kompostownik już 5 lat i bardzo sobie chwalę Ja mam blisko park Marta Kahrs jest super ale to drewno i niezależnie od ceny patynuje. A w którym kierunku to już zależy od gatunku. Większość ciemnieje. Ale np. Orzech zolknie i jasnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 23.02.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 no to ładnie z tym młynkiem. ja też miałam mieć szafka 60 cm pod zlewem, młynek i zlew jedno komorowy:( no musi być półtora ! nie wiem, czy się wymieści. ja często gotuje makaron, ryż , ziemniaki do łazienki za daleko. wpadłam na świetny pomysł. odcedzania do drugiego naczynia:yes: Efilo deska lita jest twardsza oo deski warstwowej.na parkiecie nie miałam dziur od szpilek, a na warstwowej tak. a co do selectu to on jest bardzo jednolity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 23.02.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Anula nie macie bidetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 23.02.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Anula odlęgłośc między wanną a szybą to 31,5 cm? jeżeli tak za mało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 no to ładnie z tym młynkiem. ja też miałam mieć szafka 60 cm pod zlewem, młynek i zlew jedno komorowy:( no musi być półtora ! nie wiem, czy się wymieści. ja często gotuje makaron, ryż , ziemniaki do łazienki za daleko. wpadłam na świetny pomysł. odcedzania do drugiego naczynia:yes: Efilo deska lita jest twardsza oo deski warstwowej.na parkiecie nie miałam dziur od szpilek, a na warstwowej tak. a co do selectu to on jest bardzo jednolity mysle ze najsensowniej byloby odcedzic do zamknietego zlewu a potem dolac odrobine zimnej, to ze u Ciebie bylo jak napisalas nie oznacza ze to regula raczej liczy sie twardosc wierzchniej warstwy niz tego czy w przekroju ma klej a co do selectu - zalezy kto uzywa tego slowa. Moj parkiet select jest na podlodze u dzieci. Dokladnie pol na pol ciemne z jasnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts