anula05 16.08.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witajcie LKJ i paula&kris!LKJ, czy awatarek to twj projekt? Założysz dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 25.08.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 HejDuze te błędy wypatrzyliście? Jak często inspektor jest na budowie? Mam nadzieje, ze juz wszystko odkręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.08.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Inspektor jest mniej więcej raz w tygodniu. Przeoczyli okno - wymurowali ścianę pod sam strop, a pod stropem miało być okno, do tego wylali słupy betonowe za wysoko. Na szczęście nic, czego nie dałoby się naprawić, ale ani kierownik ani inspektor nie zauważyli... Zgroza.Inspektor ma zastrzeżenia co do konstrukcji budynku - wezwał architekta i konstruktora i za ich zgodą wzmacniają zbrojenia.A my wściekli i bezradni, bo nadal nie mamy decyzji kredytowej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czy ktoś z moich gości może mi podpowiedzieć jak mam wstawiać zdjęcia w poziomie, żeby były widoczne w całości? Anulko, musisz je nieco zmniejszyć, wtedy wejdą Ci w całości. Najlepszy jest rozmiar 600x400 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.09.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Dzięki, tak myślałam, jestem ostatnio w wiecznym niedoczasie:), więc już tego nie zmienię, będą pocięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.09.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Boski projekt, zatem melduję swe podglądactwo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.09.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam, dziękuję i zapraszam aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Noooo! Pogratulować!!! A teraz do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 09.09.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Gratulacje Teraz czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 11.09.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Anula, pięknie będzie. Mnie również podobają się takie nowoczesne i "proste" bryły. Jak już kiedyś gdzieś pisałam nam zabrakło chyba trochę odwagi aby taki dom budować i trochę mamy kompromis w naszym między tradycyjnym a nowoczesnym. Na pewno bedę do Ciebie zaglądała i życzę jak najmniej opóźnień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.09.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Hej Anulka! Jeśli zdecydujesz się na okna, to i bramę i drzwi warto zamówić. Ale moim zdaniem powinnaś w tym roku zrobić wszystko żeby zamknąć dom dachem, zabić deskami wszystkie otwory i dać domkowi przeczekać zimę. Technologicznie byłoby to wskazane i przy okazji będziesz mogła przetestować dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 12.09.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Hejka! Domek zapowiada sie fantastycznie.Piekny projekt.Podoba mi sie taki klimacik nowoczesny.My tez myśleliśmy o takim nowoczesnym projekcie ale niestety u Nas nie pasowałby do otoczenia.Będę podglądac i gorąco kibicowac http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.09.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Drzwi zewnętrzne i brama. Nie mam do końca jasności jak to powinno być zrobione - w sensie czasowym - czy docelowe drzwi i bramę należałoby wstawić razem z oknami czy zrobić jakąś przejciśówkę/zabić deskami na czas zimy i wykończenia elewacji. Proszę o opinie doświadczonych... Witaj Anula, Przede wszystkim chciałam powiedzieć, że projekt wygląda pięknie, inspiracje też bardzo fajne, więc zapowiada się cudny dom Odnośnie okien, drzwi i bramy: u nas było tak: zamontowaliśmy równocześnie okna i bramę garażową (ale nie podłączaliśmy napędu do niej). Chwilę później wstawiliśmy drzwi docelowe od wejścia tylnego - z ogrodu do garażu. Drzwi frontowe (te docelowe) zrobiliśmy dopiero razem z ociepleniem, jak już najbrudniejsze prace były za nami (tynki, wylewki, instalacje). Dzięki temu uniknęliśmy zniszczenia ich przez fachowców. Tylnych drzwi nie używali, bramy garażowej też. A jako wejściowe były jakieś byle jakie z demobilu z ościeżnicą roboty męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 13.09.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Ciekawy projekt. Służę pomocą jak by co . Życzę powodzenia i wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.09.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witam gości, dziękuję za miłe słowa i zapraszam częściej:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 16.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 piękny projekt Sąsiadko! Gratulacje! Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 20.09.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Hejka Widzę, ze jesteście na budowie Jak znajdziecie wykonawcę drzwi, to proszę zameldować, tez będę zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 20.09.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Schody macie bardzo eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 20.09.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Witam, piękny dom, inspirujące pomysły. Gratuluję :wave:i życzę powodzenia Z całą pewnością będę śledzić postępy:wiggle: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.09.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witaj Anula:-) Piękny projekt . Fajnie, że coraz więcej takich powstaje. Z przyjemnością będę śledzić postępy z budowy i urządzania. A jakieś rzuty gdzieś są? :rolleyes:Chyba, że coś przeoczyłam:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts