Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anula - przyglądam się twojemu projektowi kuchni, czy lodówka i zamrażarka znalazły się w słupkach pomiędzy piekarnikiem i ekspresem? Jeżeli tak, to nie obawiasz się lokowania lodówki w sąsiedztwie piekarnika? Pytam z prostego powodu - bardzo pasowało by mi takie ustawienie, ale nie wiem, jak lodówka zniesie podgrzewanie (piekarnik mimo chłodzenia jednak trochę się chyba rozgrzewa).

dr_au, tak podobno się nie powinno, ale bez łamania reguł, nigdy nie powstałby ten dom:) Gdybym grzała non stop to może... Ale bez przesady.

Kupię Dom i Wnętrze! Ale Miele odpada:(

Dakula, gardło zdecydowanie za wąskie:) A ja nie potrzebuję mieć szerokiego dojścia do okna.

PS> Dla miłośników ładnych wnętrz i dobrej architektury:

http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150090619177132&id=104354802131&aid=282283

Paa

Anula nie jestem przekonana czy zmywarka w słupku to dobry pomysł. jak dla mnie to dość daleko od zlewozmywaka, będziesz biegać ze zlewu z garami do zmywarki, a wyjmując czyste naczynia nie będziesz miała gdzie ich postawić (blat), z każdym talerzem pojedynczo do szafki będzie latać

Ale ona nie jest daleko, po otwarciu drzwi. Na pewno jest to lepszy patent niż vis a vis zlewu, gdzie jak się otworzy śmietnik do wrzucania resztek, do zmywarki można sięgać wyłącznie od frontu i z boku się nie podejdzie.

Jakbym mogła, też zrobiłabym zmywarkę w słupku. Naprawdę rewelacyjny pomysł.

Gość monika996

Anula milo z powrotem Cię słyszeć. proderma w kolorze drewna w ogóle mi się nie podoba. strasznie sztuczna. natomiast w graficie owszem:yes: zobacz Zaułek Onyx Buma Krakow'

podłoga zdecydowanie bardziej podoba mi się smoke i nigdy nie wyjdzie z mody, bo to naturalny kamień. mnie nawet bez połysku się podoba

Fakt, sto lat mnie nie było, w międzyczasie zaliczyłam kilka chorób córki, w tym zapalenie płuc i wyjazd na narty. Teraz będę częstszym gościem, z wielką przyjemnością się u Ciebie poinspiruję :).

Projekt kuchni bardzo mi się podoba, ja tez nie mogę się przekonać do modnych lodówek SBS, zdecydowanie bardziej podobają mi się do zabudowy.