Gość monika996 25.02.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 no no widzę ,ze sprawnie Ci to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Anula, świetnie ta kuchnia Ci wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 25.02.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Anula - przyglądam się twojemu projektowi kuchni, czy lodówka i zamrażarka znalazły się w słupkach pomiędzy piekarnikiem i ekspresem? Jeżeli tak, to nie obawiasz się lokowania lodówki w sąsiedztwie piekarnika? Pytam z prostego powodu - bardzo pasowało by mi takie ustawienie, ale nie wiem, jak lodówka zniesie podgrzewanie (piekarnik mimo chłodzenia jednak trochę się chyba rozgrzewa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 25.02.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) Dzisiaj znalazłam w ''Domu i Wnętrzu'' przegląd zmywarek. Była z wózkiem - na zdjeciu w wysokiej zabudowie, wysoko umiejscowiona, od razu skojarzyła mmi się z kuchnią Anuli.. Tylko cena mniej fajna - ok.10 tys. No ale to było Miele... Edytowane 25 Lutego 2011 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 25.02.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Anula myślalam o czymś mniej więcej takim Choć w takim układzie robi się wąskie gardło przy drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.02.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 dr_au, tak podobno się nie powinno, ale bez łamania reguł, nigdy nie powstałby ten dom:) Gdybym grzała non stop to może... Ale bez przesady.Kupię Dom i Wnętrze! Ale Miele odpada:(Dakula, gardło zdecydowanie za wąskie:) A ja nie potrzebuję mieć szerokiego dojścia do okna. PS> Dla miłośników ładnych wnętrz i dobrej architektury:http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150090619177132&id=104354802131&aid=282283 Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.02.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Anula ja zostawiłabym wanne pod oknem. Szyba do prysznica ( jedna część jest ruchoma). a umywalkę umieściłabym na miejscu wanny w Daculi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 26.02.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Anula, jak kupisz ''DiW'', to zwróć uwagę na mieszkanie Grazyny Wolszczak, a dokładniej na piękne jasne dechy na podłodze (bo samo mieszkanie takie sobie). Niestety nie mogłam znaleźć informacji, co to za deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 27.02.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Anula, jak tam beton flame? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.02.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Anula dowiedziałaś się co to za biały okap o który wcześniej pytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
designforliving 01.03.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Anula nie jestem przekonana czy zmywarka w słupku to dobry pomysł. jak dla mnie to dość daleko od zlewozmywaka, będziesz biegać ze zlewu z garami do zmywarki, a wyjmując czyste naczynia nie będziesz miała gdzie ich postawić (blat), z każdym talerzem pojedynczo do szafki będzie latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.03.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ale ona nie jest daleko, po otwarciu drzwi. Na pewno jest to lepszy patent niż vis a vis zlewu, gdzie jak się otworzy śmietnik do wrzucania resztek, do zmywarki można sięgać wyłącznie od frontu i z boku się nie podejdzie. Jakbym mogła, też zrobiłabym zmywarkę w słupku. Naprawdę rewelacyjny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.03.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Designforliving czy to TYYYY????? Tak, popatrz, że zmywarka jest blisko zlewu, właściwie po otwarciu drzwiczek dojeżdżam koszykami praktycznie pod zlew i jest dokładnie obok blatu, nigdzie nie będę latać O Betonflame napiszę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 01.03.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam, po bardzo długiej przerwie Ale mam duzo do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.03.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 minka, sto lat Cię nie było, co słychać??? Ktoś był zainteresowany prodemą, wklejam zdjęcie sąsiedniego budynku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 01.03.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Anula milo z powrotem Cię słyszeć. proderma w kolorze drewna w ogóle mi się nie podoba. strasznie sztuczna. natomiast w graficie owszem:yes: zobacz Zaułek Onyx Buma Krakow'podłoga zdecydowanie bardziej podoba mi się smoke i nigdy nie wyjdzie z mody, bo to naturalny kamień. mnie nawet bez połysku się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 01.03.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Fakt, sto lat mnie nie było, w międzyczasie zaliczyłam kilka chorób córki, w tym zapalenie płuc i wyjazd na narty. Teraz będę częstszym gościem, z wielką przyjemnością się u Ciebie poinspiruję . Projekt kuchni bardzo mi się podoba, ja tez nie mogę się przekonać do modnych lodówek SBS, zdecydowanie bardziej podobają mi się do zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Faktycznie ten BetonFlame mało ciekawy. I też mam wrażenie, że wygląda sztucznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
designforliving 02.03.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Tak to ja )) Dobra przyjrzałam się temu słupkowi i faktycznie jest blisko zabudowy niskiej kamień na podłogę naprawdę fajny nie będzie jakiś mega problemów z nim a ewentualne przebarwienia na podłodze nie będą widoczne w końcu to nie blat kuchenny tylko posadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 betonflame lepszy w wersji jednolitej - to maziajowate wygląda jak konglomerat na parapetyjak ten kamień będziesz łączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts