rasia 02.03.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Hej Anula! Wpadam nadrobić zaległości, ale tyle napisaliście, że nie sposób... Przeczytałam ostatnie dwie strony i więcej nie dam rady... Co do tematu tabu, to mam w każdej łazience i w każdej jest codziennie używany... Też głosuję za La Fontana. Jestem zakochana w tej serii! Z grzejników kanałowych jestem bardzo zadowolona. Na zimę mam zwykłe najtańsze kratki, na miesiące poza sezonem grzewczym zamierzam zamówić zasłonę pełną u stolarza. No i co to jest prodema? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.03.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 to są bodajże płyty włóknisto -cementowe . trespa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika_2003 03.03.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 B]Anula[/b], a nie boisz się kłaść finishparkietu? ja też się zastanawiam, ale podobno jakość nie odpowiada cenie. Czytałam, że się bardziej niszczy niż parkiet. A uszkodzenia nie zawsze się da naprawić. p.S. To mój pierwszy wpis w Muratorze mam nadzieję, że się wkrótce rozkręcę (jak się połapię jak to działa) Trzymam kciuki za budowę zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.03.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 rasia, wpadaj częściej:) LaFontana odpadła z powodu wielkości (za małe to to). Prodema to płyty elewacyjne. Efilo kamień łączyć się będzie... fugami:) No ale cieniutkimi i przy wymiarach kamienia maks 1x3metry to już dla mnie nie jest problem. Ma to być prawie niewidoczne. dominika, nie boję się, wszystko się niszczy:( może ktoś z odwiedzających mi poleci wykonawcę elewacji drewnianej i różnych niestandardowych elementów elewacyjnych z drewna... opadam z sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.03.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja myślałem że Ty wykonawcę do tej drewnianej elewacji już masz i miałem od Ciebie brać namiary...Nie wiesz może gdzie w Wawie można zobaczyć/wypożyczyć próbki drewna typu meranti, okoume, modrzew syberyjski itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 anula ja też opadam z sił. u nas na piętrze z sypialniami już będą kładły się płyki:yes: wariactwo, baterie,wanny, umywalki na wczoraj. ale może to opadanie zx sił to oznaki wiosny. u nas dziś super ciepło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.03.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja myślałem że Ty wykonawcę do tej drewnianej elewacji już masz i miałem od Ciebie brać namiary... Nie wiesz może gdzie w Wawie można zobaczyć/wypożyczyć próbki drewna typu meranti, okoume, modrzew syberyjski itp? mam, mam, nawet kilku, ale ze wszystkimi cos nie tak - gdyby chodziło o samą elewację to nie ma najmniejszego problemu, ale ja mam te piep... żaluzje i bramę drewno może w dlh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.03.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 No właśnie dzwoniłem w międzyczasie do DLH i mówią że można do nich podjechać i 'pomacać'.Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 jak będziecie w Dlh to zapytajcie gdzie teraz są w Krakowie.ze starego miejsca się wynieśli i nie zostawili namiarów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.03.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 jak będziecie w Dlh to zapytajcie gdzie teraz są w Krakowie.ze starego miejsca się wynieśli i nie zostawili namiarów:( A namiary na ich stronie są nieaktualne? Bo podają 3 adresy w Krakowie (przynajmniej jeśli chodzi o drewno elewacyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ja sprawdzałam i był tylko jeden adres. mi chodzi o okleinę na fronty i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mówisz, że LaFontana mała? To może się do mnie nada, bo mi się bardzo podoba. Z elewacją nie pomogę Może jeszcze na grupie nadarzyńsko-grodziskiej zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.03.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 to ta mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.03.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 azakrzew zaglądasz tu? Widziałeś "mój" kamień? Kiedyś pisałeś coś o spółce - może jesteś zainteresowany...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 No to ta mniejsza byłaby dobra.Muszę jeszcze na żywo zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 anula jak macie Max fliz to podjedz tam , jak będziesz w Polsce. otwarte tez w weekendy. mają fajne umywalki. zresztą ty mieszkasz za granica , nie znajdziesz czegos fajnego tam? czy latasz samolotem i nie da rady wziąć ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.03.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Latam, ale ja nie mam zamiaru się rozczulać nad umywalkami, ta z Koła albo jakakolwiek inna (Duravit albo V&B ma podobne) mi pasujeJa wychodzę z założenia, że nie ma co jeździć i oglądać stu rzeczy, mam za dużo na głowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Anula co du kuchni, nie wiem jakie są Twoje preferencje ale ja jestem przeciwniczką żaluzji w szafkach.Kiedyś komuś wymyśliłam taką alternatywę, moim zdaniem o niebo lepiej by ten kąt wyglądał z frontem, jedno ale max wysokość frontu przy tym systemie to chyba 58cm. http://www.cft411.com/images/ISecondThisBlumotion_7A3D/BlumAventosHLInShop.jpg http://1.bp.blogspot.com/_AttxAGBMmvw/TQU4rG_EZnI/AAAAAAAABm4/h7c5Xkcpzq0/s1600/IMG2883.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.03.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 ale u mnie nie ma miejsca na coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.03.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 A te poziome kreseczki przy ekspresie to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts