Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

Hej Anula! :D Wpadam nadrobić zaległości, ale tyle napisaliście, że nie sposób...:( Przeczytałam ostatnie dwie strony i więcej nie dam rady...

Co do tematu tabu, to mam w każdej łazience i w każdej jest codziennie używany...;)

Też głosuję za La Fontana.:) Jestem zakochana w tej serii!:cool:

Z grzejników kanałowych jestem bardzo zadowolona. Na zimę mam zwykłe najtańsze kratki, na miesiące poza sezonem grzewczym zamierzam zamówić zasłonę pełną u stolarza.:)

No i co to jest prodema?:confused:

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

B]Anula[/b], a nie boisz się kłaść finishparkietu? ja też się zastanawiam, ale podobno jakość nie odpowiada cenie. Czytałam, że się bardziej niszczy niż parkiet. A uszkodzenia nie zawsze się da naprawić.

p.S. To mój pierwszy wpis w Muratorze :D mam nadzieję, że się wkrótce rozkręcę (jak się połapię jak to działa)

Trzymam kciuki za budowę zgodnie z planem

rasia, wpadaj częściej:) LaFontana odpadła z powodu wielkości (za małe to to). Prodema to płyty elewacyjne.

Efilo kamień łączyć się będzie... fugami:) No ale cieniutkimi i przy wymiarach kamienia maks 1x3metry to już dla mnie nie jest problem. Ma to być prawie niewidoczne.

dominika, nie boję się, wszystko się niszczy:(

może ktoś z odwiedzających mi poleci wykonawcę elewacji drewnianej i różnych niestandardowych elementów elewacyjnych z drewna... opadam z sił:(

Gość monika996
anula ja też opadam z sił. u nas na piętrze z sypialniami już będą kładły się płyki:yes: wariactwo, baterie,wanny, umywalki na wczoraj.:lol2: ale może to opadanie zx sił to oznaki wiosny. u nas dziś super ciepło:yes:

Ja myślałem że Ty wykonawcę do tej drewnianej elewacji już masz i miałem od Ciebie brać namiary...

Nie wiesz może gdzie w Wawie można zobaczyć/wypożyczyć próbki drewna typu meranti, okoume, modrzew syberyjski itp?

mam, mam, nawet kilku, ale ze wszystkimi cos nie tak - gdyby chodziło o samą elewację to nie ma najmniejszego problemu, ale ja mam te piep... żaluzje i bramę:(

drewno może w dlh?

Gość monika996
anula jak macie Max fliz to podjedz tam , jak będziesz w Polsce. otwarte tez w weekendy. mają fajne umywalki. zresztą ty mieszkasz za granica , nie znajdziesz czegos fajnego tam? czy latasz samolotem i nie da rady wziąć ze sobą?

Anula co du kuchni, nie wiem jakie są Twoje preferencje ale ja jestem przeciwniczką żaluzji w szafkach.

Kiedyś komuś wymyśliłam taką alternatywę, moim zdaniem o niebo lepiej by ten kąt wyglądał z frontem, jedno ale max wysokość frontu przy tym systemie to chyba 58cm.

http://www.cft411.com/images/ISecondThisBlumotion_7A3D/BlumAventosHLInShop.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_AttxAGBMmvw/TQU4rG_EZnI/AAAAAAAABm4/h7c5Xkcpzq0/s1600/IMG2883.jpg