anula05 08.03.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 cena ryczałtowa:) a poza tym ładniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
designforliving 08.03.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 mówiłam o żaluzjach w kuchni Anula prosiłas o fotę listew zlicowanych ze ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.03.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 aaa, w kuchni, to rzeczywiście, jednak nie będzie Dzięki za listwy, właśnie tak spróbujemy zrobić z odpadków z cięcia slabów. Problem tylko jest taki, że kamień ma 2 cm grubości:( Potrzebny cieńszy, a specjalnie zamawiać nie chcę z uwagi na koszty. Any ideas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 (edytowane) dzwoniłaś do jakiegoś lepszego zakładu kamieniarskiego, nie przetną Ci tego wzdłuż?Ja bym darowała sobie te cokoły, przy zmywaniu ostrożnie, farba zmywalna, czasem gąbką przetrzeć,raz na rok wałkiem domalować.No chyba że takie niziutkie na 2-3cm, wpuszczone w ścianę. No to Cieszę się z Tobą z elewacji, pewnie kawał głazu z serca no i fotek doczekać się nie mogę, dało się negocjować cenę? Edytowane 8 Marca 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.03.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 no musiało się dać nie dzwoniłam, ale zbadam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
designforliving 08.03.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale ten cieńszy potrzebujesz na całośc czy tylko na cokoły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.03.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 na cokoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
designforliving 08.03.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 na cokoły a dlaczego nie z 2, myśliisz ze sie nie da??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.03.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Myślę, że jest 1 cm tynku, nie 2 cmWłaściwie to jak się to robi? To nie jest tak, że zostawiasz od dołu nieotynkowaną przestrzeń? Czy trzeba kuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 anula ale Ty nie masz jeszcze tynków chyba, to niech Ci na dole kątownik wstawią i te dwa cm nie robią przecierz problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
designforliving 08.03.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Myślę, że jest 1 cm tynku, nie 2 cm Właściwie to jak się to robi? To nie jest tak, że zostawiasz od dołu nieotynkowaną przestrzeń? Czy trzeba kuć? tynk na jeden centymetr no nie wiem..... u nas było kute, wstawione i załatane można teoretycznie odwrotnie ale jak wstawisz cokół to wcześniej musisz dać podłogę i dopiero tynki. Jak Ci puszcza tynk z agregatu to ich ni doczyścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.03.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 e-mól, jaki kątownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Anula, trzymam kciuki!!! Już się Twojej elewacji nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.03.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 tynk na jeden centymetr no nie wiem..... u nas było kute, wstawione i załatane można teoretycznie odwrotnie ale jak wstawisz cokół to wcześniej musisz dać podłogę i dopiero tynki. Jak Ci puszcza tynk z agregatu to ich ni doczyścisz Nie no myślałam, żeby zrobić tak, że przed tynkami ustalić wysokość i dać tynk tylko do określonej linii nad posadzką, żeby nie kuć nic potem, ale wydaje mi się, że tynk jest cieńszy niż 2 cm... Musze dopytać tynkarzy. A Wy nie wiecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.03.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 cieńszy, cieńszy, normalnie robi się 10mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
designforliving 08.03.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Nie no myślałam, żeby zrobić tak, że przed tynkami ustalić wysokość i dać tynk tylko do określonej linii nad posadzką, żeby nie kuć nic potem, ale wydaje mi się, że tynk jest cieńszy niż 2 cm... Musze dopytać tynkarzy. A Wy nie wiecie?? tynki moga być rożne - spytaj tynkarzy, mozesz i ch poprosic zeby zostawili pas nad podłaga moze im sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 jakiś kątowniczek żeby ograniczyć własnie nakładanie tynku od dołu, ale to to akurat tak na roboczo sobie wymyśliłam, z tynkarzami najlepiej ustalić. No można by po położeniu kątówką odciąć i resztę podkuwać ale ani to proste ani lekkie, lepiej kombinuje z zostanieniem miejsca bez tynku, a jakie wysokie chcesz te cokoły. ooo proces myślowy mi się włączył (zaraz będzie bolało ) Mogliby też deski drewniane przybić na ścianie od dołu do wymierzonej wysokości, nałożyć tynk jak wyschnie to deski oderwać, kilka desek załatwi sprawę chyba taniej niż z kątownikami. Dodam, że się nie znam tylko improwizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
designforliving 08.03.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 takie deski by chyba zdały egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 08.03.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 aaa, w kuchni, to rzeczywiście, jednak nie będzie Dzięki za listwy, właśnie tak spróbujemy zrobić z odpadków z cięcia slabów. Problem tylko jest taki, że kamień ma 2 cm grubości:( Potrzebny cieńszy, a specjalnie zamawiać nie chcę z uwagi na koszty. Any ideas? dłutko w ręke i podkuć ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.03.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Sam sobie dlutkuj:)Mysle ze nie problem deski czy inne cokolwiek, problem w tym, ze tynk ma 1 cm a kamien 2...Wysokie na 7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts