minkapinka 22.09.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Magda jak zwykle się zgadzamy -tez uważam, ze projekt piękny Dla mnie najładniejszy z obecnie budowanych domów na FM Anula, te deski dębowe są piękne, więc pewnie cena kosmiczna. Fajny pomysł z tym ogrzewaniem ściany w salonie. Ja tez mam mieszane uczucia jeśli chodzi o ogrzewanie podłogowe w sypialniach, ale wszyscy którzy mają są zadowoleni. Chcę zrobić w łazienkach ogrzewanie elektryczne w miejscach gdzie będą wisiały ręczniki i pod lustrami. Podobno wtedy lustra nie parują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.09.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witaj Magda! Rzutów nie ma - tzn są, ale nie ma na forum. Witaj Anula:-) Piękny projekt . Fajnie, że coraz więcej takich powstaje. Z przyjemnością będę śledzić postępy z budowy i urządzania. A jakieś rzuty gdzieś są? :rolleyes:Chyba, że coś przeoczyłam:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.09.2010 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Magda jak zwykle się zgadzamy -tez uważam, ze projekt piękny Dla mnie najładniejszy z obecnie budowanych domów na FM Miło mi, dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LKJ 24.09.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) Czesc, dawno nie zaglondalemNie nie awatarek. Nasz to n-houseZ tym dziennikiem to sie ciagle zastanawiam.Gratuluje szybkich postempow w budowie.Napisalas w dzienniku że PC to chyba nibe Co cię przekonalo?? Pozdrawiam Edytowane 24 Września 2010 przez LKJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.09.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 n-house? a coś bliżej? Nie rozważamy stu tysięcy opcji, Nibe ma dobry serwis, jest rozsądna cenowo i dostępna, dość popularna, więc czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.09.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Minka, deski dębowe 4-6m długości 339 PLN/m2 netto+157 PLN/m2 montażu... Magda jak zwykle się zgadzamy -tez uważam, ze projekt piękny Dla mnie najładniejszy z obecnie budowanych domów na FM Anula, te deski dębowe są piękne, więc pewnie cena kosmiczna. Fajny pomysł z tym ogrzewaniem ściany w salonie. Ja tez mam mieszane uczucia jeśli chodzi o ogrzewanie podłogowe w sypialniach, ale wszyscy którzy mają są zadowoleni. Chcę zrobić w łazienkach ogrzewanie elektryczne w miejscach gdzie będą wisiały ręczniki i pod lustrami. Podobno wtedy lustra nie parują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 25.09.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Znowu mnie załamałaś tą cena Tak mi się podobają takie deski dębowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.09.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Anula, trochę mnie nie było, a u Ciebie już normalnie kawał domu stoi Jak macie nadproża robione nad tymi (docelowymi) dużymi przeszkleniami? Żelbetowe robione na budowie czy jakieś specjalistyczne prefabrykaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.09.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Przyjrzałam się lepiej zdjęciom... żelbetowe lane razem z wieńcem? dobrze widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.09.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Jezu, ale pytania zadajesz, a skąd ja mam wiedzieć? nad przeszkleniami na dole jest tylko strop, okna dochodzą do stropu. Jak bardzo chcesz, to zapytam Pana Majstra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.09.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Sorki, mam teraz fiksacje na punkcie tych nadproży A nie masz projektu pod ręką? Nie rób sobie zresztą kłopotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.09.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Mam projekt, ale nie bardzo potrafię Ci odpowiedzieć, nawet z projektem. Żaden kłopot, ale ja się skupiam na kolorze płytek, a nie na murarce:)))) Nie mam pojęcia, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.09.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.09.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Minka, znalazłam dom dla Ciebie: http://www.facebook.com/photo.php?pid=5691487&fbid=433110957131&id=104354802131&ref=nf http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs650.snc4/61067_433111417131_104354802131_5691504_261375_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LKJ 28.09.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Pracownia Moomoo Łukasz Pastuszka.Co do PC my chyba pujdziemy w kirunku polskich 50% ceny a w srodku identyczne no i Też ciesza sie nie mała popularnoscia.Zastanawiam sie cigle nad dziennikiem.. bo dom to taka troche osobista zecz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.09.2010 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 LKJ, widzę, że pierwsz koty za płoty:) a gdzie wpisy? Trochę osobista rzecz, ale wszystkiego pisać ani pokazywać nie musisz Polskie pompy jakoś do mnie nie przemawiają, a Nibe ceny ma rozsądne. Świetne projekty ma Moomoo. Minka, zbadaj teren, może warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 28.09.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Anula, super, że prace postępują Ciągle zaglądam do Twojego dzienniczka ... Czerp inspiracje we Włoszech a potem pochwal się nimi z nami A u nas projekt nadal w przygotowaniu... jesteśmy po wstępnej akceptacji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.09.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Polina, pochwal się, co tam masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LKJ 28.09.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 No pierwsze pierwsze.. I tu need help jak zrobic to drugie lacze do komentarzy, bo i tak ledwo mi sie udalo zalozyc ten dziennik ja to laik blogowy jestem dla mnie to pierwszyzna a ile sie na gluwkowalem zeby to byl przycisk a nie lini httt to moje.. Pierwsze wersy juz Sa.. no ale zdjecia jakies to w pracy bende mogl wkleic bo z telefonu to nie idzie.. Co do Moomoo to powiem szczeze ze kontakt podalem jak na tacy a ja zeby sie z nimi skontaktowac to Do redaktora naczelnego domu i wnetrze sie pofatygowalem.. Jeden z ich projektow jest protoplasta mojego.. Faktycznie maja kilka fajnych zeczy, z jednej strony super bylo sie dowiedziec Ze wygrali projekt roku DW ale to kiebsko wplynelo na cene za nasz projekt ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.09.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Anula, przywieź i nam trochę inspiracji z Italii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts