Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

Magda jak zwykle się zgadzamy -tez uważam, ze projekt piękny :) Dla mnie najładniejszy z obecnie budowanych domów na FM :)

Anula, te deski dębowe są piękne, więc pewnie cena kosmiczna.

Fajny pomysł z tym ogrzewaniem ściany w salonie. Ja tez mam mieszane uczucia jeśli chodzi o ogrzewanie podłogowe w sypialniach, ale wszyscy którzy mają są zadowoleni.

Chcę zrobić w łazienkach ogrzewanie elektryczne w miejscach gdzie będą wisiały ręczniki i pod lustrami. Podobno wtedy lustra nie parują :)

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Minka, deski dębowe 4-6m długości 339 PLN/m2 netto+157 PLN/m2 montażu...

Magda jak zwykle się zgadzamy -tez uważam, ze projekt piękny :) Dla mnie najładniejszy z obecnie budowanych domów na FM :)

Anula, te deski dębowe są piękne, więc pewnie cena kosmiczna.

Fajny pomysł z tym ogrzewaniem ściany w salonie. Ja tez mam mieszane uczucia jeśli chodzi o ogrzewanie podłogowe w sypialniach, ale wszyscy którzy mają są zadowoleni.

Chcę zrobić w łazienkach ogrzewanie elektryczne w miejscach gdzie będą wisiały ręczniki i pod lustrami. Podobno wtedy lustra nie parują :)

No pierwsze pierwsze.. I tu need help jak zrobic to drugie lacze do komentarzy, bo i tak ledwo mi sie udalo zalozyc ten dziennik ja to laik blogowy jestem dla mnie to pierwszyzna a ile sie na gluwkowalem zeby to byl przycisk a nie lini httt to moje..

Pierwsze wersy juz Sa.. no ale zdjecia jakies to w pracy bende mogl wkleic bo z telefonu to nie idzie..

Co do Moomoo to powiem szczeze ze kontakt podalem jak na tacy a ja zeby sie z nimi skontaktowac to Do redaktora naczelnego domu i wnetrze sie pofatygowalem..

Jeden z ich projektow jest protoplasta mojego..

Faktycznie maja kilka fajnych zeczy, z jednej strony super bylo sie dowiedziec Ze wygrali projekt roku DW ale to kiebsko wplynelo na cene za nasz projekt :( ;(