Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

Spirea, co chcesz wiedzieć konkretnie? Zrobi mi firma od okien - szkło mocowane rotulami do profili:) Chciałam jak najmniej widoczne. I dodatkowo nie trzeba kombinować z elewacją - montuje się je po wszystkich brudnych pracach.

Nie mam zdjęć i nie mogę znaleźć w necie, to zrobiłam u znajomych, ale mają profile, a ja będę miała rotule do profilu, i szkło normalne, nie mleczne:

zdjęcie%5B1%5D.jpg

zdjęcie%5B2%5D.jpg

Rasia, siatka nie wiem do czego służy, nie dałam rady nawet zajrzeć na ten dach:( Na materiał po stropodachy już pojechali, chyba poczuli presję Inwestorki:)

Edytowane przez anula05

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Anula, teraz ja witam się u Ciebie :)

Przebrnęłam przez dziennik i komentarze.

No cóż, jak chyba każdy napiszę że dom zapowiada się świetnie.

Fajnego macie architekta, wizualki idealne.

Zatargów na linii architekt-wykonawca nie zazdroszczę. My też mieliśmy z naszym ciężko (wykonawcą). Dobrze że ten etap już za nami. Mimo że do jakości wykonywanych prac (od początku do stanu surowego zamkniętego zadaszonego) nie mieliśmy żadnych zastrzeżen. Ale jeszcze wiele aspektów składa się na całokształt.

Twój dom będzie piękny i chyba muszę się koło Ciebie zakręcić :p bo w końcu do Lesznowoli mam rzut beretem :)

Podziwiam za tempo (szczególnie że to budowa na odległość)

Tydzień łaziłam za mężem i mu ględziłam jacy ludzie są zorganizowani :)

Ja muszę chyba zrobić projekt elewacji naszego domu. Nic fajnego sama nie wymyślę, a muszę zrobić coś z tym zewnętrzem, bo to co jest w standardzie nie podoba mi się. Może jakiś pomysłowy fajny projektakt, zna ktoś?

BetaGreta

Ja mogę polecić naszych hydraulików. Do końca tygodnia są u nas. Nie znam późniejszych ich planów ale zapytać nie zaszkodzi.

Są dobrzy i szybcy (słowa mojego męża, a on się na tym zna)

Gość monika996
no własnie. my też robimy biały ,ale wybraliśmy kreisela ( chyba tak się pisze). te białe mają tyle odcieni, koszmar. po całym dniu wybierania, wymiękłam. jeszcze wykusze mamy prawie czarne tzn. w kolorze ral 7016( jak okna , dach i drzwi , a nawet żaluzje fasadowe)