Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do lamp nad kwiatkami to mi te z wizualizacji (te długie) bardzo się podobają. Te z ostatniego zdjęcia też.

Natomiast słup między jadalnią a kuchnią zostawiłabym biały. Ewentualnie zegar bym tam powiesiła. Jakoś te półki mi nie leżą.

A ta ściana w salonie bardzo mi się podoba.

Anula, a ja bym tam w tym słupku (gdyby to był mój dom) wbudowała szafki fajne (coś w stylu tych kwadratowych wpuszczanych w ścianę, które ma Efi u siebie na granicy kuchni i jadalni) i byłyby to szafki na .... szlachetne trunki :p ;)

Ja mam z tym problem, nie wiem gdzie umieścić taki fajny barek, jak to wkomponować ...

Aha, zleciliśmy wykonanie naszego przyłączenia do szamba i odpowietrzenia naszemu hydraulikowi. Zaproponował cenę 2,5 tys i to też dlatego że szambo było... używane (a trzeba do środka wejść). Współczuję mu (mimo że szambo było wybierane)

czesć,

kominki.net i kominyikominki.pl już w obrotach. Będzie dobrze:)

O barku na słupie myślałam... Muszę rzucić temat mężowi i architekt.

Czy ktoś może mnie oświecić gdzie powinnam szukać kabiny prysznicowej, o wymiarach 120cm x 135cm z czego 70 cm to drzwi, kabina ma być bez profilu...

Ile to może kosztować? Bo mam wycenę na 5400... :jawdrop:

Anulo - ponoć podłogi tarkett są w dużym wyborze w Komforcie.

A kabiny - u szklarza, jak już dzisiaj w innym miejscu pisałam:)

I tak przy okazji polecam Wam różne wątki z fotoforum Wnętrza na gazecie, jest tam dziewczy o nicku Womysia, zajmuje się projektowaniem wnętrz, jest fanką tarketta i kahrsa, ma obcykane tematy co gdzie i za ile kupić, ma w Warszawie swoich ulubionych fachowców od zabudowy kuchennej, szaf bezramkowych i pewnie szlarza też - myślę, że na priva podaje ich namiary.

Edytowane przez mazo

mayland, a podasz nick?

Czy ktoś z Was użytkował wannę napełnianą przez przelew? (bez baterii)

I drugie pytanie - czy ktoś miał do czynienia z deszczownią montowaną do sufitu (jakby podtynkowo), czymś takim:

http://megalazienki.pl/img/produkt/16757/750x500,27251LS0.jpg

wanne napelnianą przez przelew mam i użytkuje- super sprawa, przynajmniej dla takiej niezgraby jak ja co sie wiecznie nadziewała na wylewkę

to drugie - nie znam

Dzięki.

Mazo, wątek Domysi jako-tako już znam:), ale dzięki.

Irmo, czy to musi być jakaś specjalna wanna? Czy jakieś są lepsze do tego systemu? Wiem, że trzeba zakupić coś takiego:http://www.excellent.com.pl/produkty/produkty/52,systemyodplywowe.html Czy na coś jeszcze zwrócić uwagę?

systemy odpływowe ma każda lepsza firma z bateriami, ja mam exafil z hansgrohe, kludi ma coś hansa też, mc Alpine podobno mają niezłe.

Inny zestaw kupuje się do wanny która ma odpływ na środku a inny do takiej co ma z boku. Mc alpine nie za bardzo pasuje do Kaldewei o czym się ostatnio przekonałam, poza tym wszystko jest w miarę ustandaryzowane i poza odległością otworu względem odpływu nic nie trzeba barc pod uwagę, chyba,z ę cenę i wygląd korka. Kludi ma chyba najbrzydsze, ale mogę się mylić. Ot i tyle wiem. Moj exafil kupowałam w zestawie i miał niezłoą cenę. I teraz to juz naprawde wszystko.

Gość monika996

Anula kontaktowałaś się z \Aluglassem? i co?

moje piekne barierki z Alu ( w oknach malowane na ral 7016 , czyli grafit) panowie tynkarze porysowali jawdrop:Pan Sławek będzie walczył z nimi( to znaczy naprawiał porysowania po weekandzie majowym)