monsanbia 09.05.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Saliku, ja chcę różne. Podłogę w salonie chcę w dębie, litym najlepiej 14, mix długości, select, i coś co wpada w szary odcień. Coś zabielonego i zaszarzonego. Mam dwa typy, jeden to firmówka Vip Parkietu (tylko drogie cholerstwo) a drugi to decowood moca white. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Do sypialni chcę palisander select lakierowany na mat i do pokoi dzieci i gabinetu jesion bielony select. No i jeszcze jakieś drewno do łazienek, ale nie jestem do końca zdecydowana. Podoba mi się*podłoga 78mysz i Rasi Anula, faktycznie ten na wizualce wygląda fajnie. Nawet jest zbliżony do tej kozy, którą podsunęła martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.05.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Te na dół do łazienki fajnie wyglądają Co to za kolekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 09.05.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 "Stolarz to nie jakiś Pan Miecio tylko spory zakład (Dawidczyk), nie sądzę, że przyjmą zlecenie na kilka półek zważając na to, że mają półroczne terminy na drzwi. Nie wiem też jeszcze jak cenowo - mają coś zaproponowac w przyszłym tygodniu to dam znać. Realizacje super, np." No, no Dawidczyk, to jest absolutnie pierwsza liga. Widziałem ich prace w różnych gazetach. Gdy tylko było coś ekstra to zwykle to była ich robota. Ciekaw jestem cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.05.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) Pewnie adekwatne do 'marki' azakrzew - byliśmy u Was ostatnio przejazdem i miałem zapytać czy z jakiegoś konkretnego powodu macie tyle styropianu na dylatację tarasu (chyba że to ze słupami, to nie ma być taras Anula - może ich nie wypuszczaj z działki, dopóki nie skończą? Edytowane 10 Maja 2011 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.05.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Cześć Anula!Znalazłam firmę z Łodzi która robi posadzki żywiczne. Cena 55-70 pln (chyba w zależności od tego jakie równe podłoże). Może by wziąć w pakiecie? Może jeszcze z kimś?Już prawie urobiłam męża żeby nie robić garażu w płytkach. Zresztą nie umiem znaleźć odpowiednich płytek, z V klasą ścieralności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 10.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Cześć Anula! Znalazłam firmę z Łodzi która robi posadzki żywiczne. Cena 55-70 pln (chyba w zależności od tego jakie równe podłoże). Może by wziąć w pakiecie? Może jeszcze z kimś? Będę wdzięczna za podesłanie informacji o tej firmie od posadzek. Myślę, że byłabym chętna na przystąpienie do "pakietu" tylko potrzebuję trochę informacji na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.05.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Daj znać kto to i co to, musze wiedzieć ewentualnie jak przygotować wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.05.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Takich firm jest pewnie mnóstwo (skoro można to zrobić samemu wałkiem i pędzlem ... ) Ja znalazłam faceta który oferuje się na allegro http://allegro.pl/posadzki-epoksydowe-warsztat-chlodnia-plytki-garaz-i1584338579.htmlMogę napisać do niego maila z zapytaniem - z czego te posadzki robi, jak by było z większym zamówieniem i takie tam. Zapytam też o Twoje wylewki Aniu.Może być?Wstępnie ja, Anula i Balbina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Hej! Anulko, zadzwoń do mnie, bo straciłam gdzieś Twój numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.05.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Hej. widze, ze Panstwo juz w kraju Zobaczyłam wizualizacje łazienek i padłam Podobaja mi sie obydwie, tez chodzi za mna czarna łazienka, płytki rewelacja Ta na dole tez super, swietna ta zabudowa wc. Nie boisz się wanny obłozonej fornirem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.05.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam pięknie, Gratuluję oryginalnego, przepięknego projektu i inspirujących pomysłów . Chapeau bas! Chciałam zapytać o drewnianą elewację. Z fotografii wynika, że nie ma pod nią ocieplenia. Czy tak jest w istocie? Czy będzie tu inne rozwiązanie zabezpieczające ciepło budynku w miejscu drewnianej elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.05.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Standardowo pod drewnianą elewację daje się drewno i tak też zdaje się ma być u Anuli (na jej zdjęciach był tylko widok podkonstrukcji drewnianej, bez wykonanego ocieplenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.05.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Anula - jak Gothart?Nie zwinął się jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.05.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Te na dół do łazienki fajnie wyglądają Co to za kolekcja? V&B Subway zwyczajnie, a umywalka Duravit Bacino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.05.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 rasia, ja też nie mam Twojego numeru. Napisze CI na priv. Minka, witaj, dawno CIę nie było, co słychać? Jakieś kroki budowlane? Odpowiadając na Twoje pytanie: boję się Cześć julianna, w stelażu jest 12 cm wełny. A Gothart się zwinął, oczywiście. Po jednym dniu uciekli, zostawili rozbabraną wełnę - miejscami nei zabezpieczoną przed deszczem.... Szkoda słów. Mieli być dwa dni, byli jeden. Mieli wrócić dziś montowac zaczepy - nie wrócili. Jutro o 8 muszą być przy montażu bramy - dziś przez tel twierdzili, że będą, ale wątpię... Mamy telefon do majstrów, więc teraz przynajmniej możemy się dodzwonić, ale co z tego... Ręce opadają. Zobaczymy jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.05.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 wspołczuję z tą elewacją. W głowie się nie mieści takie podejście do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.05.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 V&B Subway zwyczajnie, a umywalka Duravit Bacino. Widziałam wczoraj na żywo różne ceramiki V&B - są świetne! Chyba też od nich wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 13.05.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Współczuję . Szukasz innego wykonawcy elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 13.05.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 No właśnie... Podpatruję Was i miałam nadzieję, że jednak okaże się, że to jakieś niedomówienie z wykonawcą od elewacji i w efekcie zrobią wszystko jak należy i ... mieliby kolejne zlecenie (u nas też elewacja drewniana). Tracę więc kolejnego klienta, nie mówiąc o "smrodzie" na Forum i innych potencjalnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.05.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Wykonawca się pojawił, dziś od rana pracują, przywieźli zaczepy, mąż z nimi rozmawiał, mówi, że wszystko jak należy, znają się na pewno. Pracują, więc pewnie wszystko dobrze się skończy. Może nawet damy im do zrobienia taras.... ale bez żadnych zaliczek. Mamy bramę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts