Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mnie się to wcale aż tak bardzo nie podoba.

Co innego żaluzje, które pokazywała Anula wcześniej i które robi u siebie. To wygląda czadowo. Zapytałabym o mycie okien i rdzę, ale .... może lepiej nie :D

Witam się wieczornie, widzę że temat czystych posadzek zażegnany, można spać spokojnie

Desperadosik? ;)

A mnie się podoba ten dom, wczoraj też pooglądałam sobie trochę takich pięknych domów.

U siebie strasznie chciałam mieć drewnianą elewację, ale koszty mnie przerosły. Będzie więc typowo - tynki.

Ja zdaję się na fachowców tak jak Anula. Też nie znam się na budowaniu, można się trochę dokształcić, ale nie jest w stanie człowiek ze wszystkiego w tak krótkim czasie. Dochodzi sprawa doświadczenia itp. Także czasami trzeba zaufać tym, którzy się znają (i mieć nadzieję, że faktycznie się znają).

Czytając różne dzienniki o projektach indywidualnych zaczynam się lekko stresować, ale jednak wciąż liczę że mój projektant zrobił dobrą robotę. I że następni fachowcy tez okażą się fachowcami a nie partaczami.

Aniu i inni o wiele bardziej zaawansowani inwestorzy - powodzenia i siły :-).

Gość monika996

Anula ja czytam twoj dziennik!!!!

ja pilnuję ekip , ale też mam dość!!!!

ja mam centralny odkurzacz. Odkurzyłam nim dywan tymczasowy na wejsciu z pyłu budowlanego !!!!ups troche na zewnątrz się kurzyło. mam nadzioeję ,że go nioe zepsułam. Był pan od odkurzaczy przeczyścił filtr.powiedział ,że musi się podymić.:rolleyes:

bezalkoholowy??? w ciąży jesteś?:)

nie :)

po pierwszej i jedynej na razie ciązy tak mi zostało, a zabieram się zaraz do pracy i trzeźwy umysł wskazany. Koleżanka mówi, że każdy ma swoją ilośc alkoholu w życiu do wypicia, a ja swoje zdążyłam już chyba w życiu wypić, bo mnie nie ciągnie ;)

Olga - mam koleżankę neonatologa, jej mąż jest ginekologiem (prowadził moją ciążę) i ona pod koniec czasami wypiła pół lampki czerwonego dla relaksu (i żeby dotrzymać dzidzię w brzuchu do dnia, kiedy dyżur miała jej ulubiona ekipa lekarsko/położnicza), więc wiesz... nie musisz sobie tak do końca wszystkiego odmawiać. nie żebym namawiała :)

Olga, no to ja - medyk, zalecam. Sama wypijałam w ciąży kilka kropelek.

Bo z tym piciem to jest tak jak z alkoholem do antybiotyków. Jak powiesz Polakowi, że można kieliszek jednak, to myślisz że na kieliszku poprzestanie? (kiedyś mój profesor od fizjologii powiedział te słowa, które pośród innych zapamiętałam bez żadnego problemu, ciekawe co? ;) )

Pół kieliszka, szczególnie do obiadu, kolacji (generalnie do jedzenia) na pewno dzidzi nie zaszkodzi

A tak w ogóle - cześć Anulko, co słychać?