Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesc, rury tytan-cynk.

Mielismy robic wszystko grzane, ale cena nas zabiła, więc pewnie puścimy przewody tylko w newralgicznych rurach spustowych. Za duże ryzyko, gdyby się coś zapchało, a poza tym mam jedną taką rynnę, do której schodzą się dwie... Musimy to zrobić. Kable są wyprowadzone.

o, cześć, nagrałaś mi się, wiem, wiem, przepraszam, że nie oddzwoniłam, ale zapomniałam i nadal nie mam Twojego numeru.

Nie wiedziałam, że to Twój Pan ślusarz, zwracam honor:)

Architekt mówi, że płyty betonowe "be", coś mu nie leży w wizji naszego domu i mówi, że tylko kostka granitowa. Popatrzę jeszcze na te płyty.

Skrzynka - jak się ją opróżnia hurtowo, ale nie wszystko, tylko wybiórczo??? Trzeba wchodzić w każdą wiadomość i "kasuj"??? strasznie to upierdliwe.

Gość monika996

Anula bierz kostkę , bo w dobrej cenie. u mnie srutowana wyszła z robocizną 145 zł za metr kwadratowy. to było tanio. więc ten twoj granit tanio wchodzi. może u was w lesie płyty betonowe nie zdadzą egazaminu.

Drzwi zewnętrzne fajne. czekam na efekt białych w satynie.

Anula w jakim systemie robicie elewacje zewnetrzna?Mozesz podać dokładnie na jaki klej przyklejany był styropian grafitowy?Też chce zakupić grafitowy i nie wiem który klej bedzie go dobrze trzymał (chciałabym robić bez kołkowania ) Widzę że Ty kołkowałaś-bałaś się że klej nie wystarczy?

o, cześć, nagrałaś mi się, wiem, wiem, przepraszam, że nie oddzwoniłam, ale zapomniałam i nadal nie mam Twojego numeru.

Nie wiedziałam, że to Twój Pan ślusarz, zwracam honor:)

Architekt mówi, że płyty betonowe "be", coś mu nie leży w wizji naszego domu i mówi, że tylko kostka granitowa. Popatrzę jeszcze na te płyty.

Skrzynka - jak się ją opróżnia hurtowo, ale nie wszystko, tylko wybiórczo??? Trzeba wchodzić w każdą wiadomość i "kasuj"??? strasznie to upierdliwe.

To zadzwonię jeszcze raz...;)

Otwierasz Wszystkie odebrane wiadomości, albo wysłane, zaznaczasz kwadracik po prawej stronie przy dacie i godzinie, tych kwadracików zaznaczasz ile chcesz, dochodzisz do dołu strony, klikasz: wybrane wiadomości, usuń, dalej... i już.:)

Kostka granitowa też cacy.:)

Rasia, dzięki, szukałam od zawsze przycisku KASUJ, dzięki raz jeszcze.

Kakusku styropianu Termoorganika nie polecam, majster mi pokazał jak jest krzywy - nie chciałam uwierzyć, że styropian może być krzywy, a jednak! Jest beznadziejny.

Tynk Ceresit, nie mam pojęcia jaki klej. Wiem, że mam trochę schrzanioną tę elewację przez te kołki (podobno źle powbijane), ale trudno, jest jak jest.