anula05 23.05.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ania nam zawału tu dostanie Pytałaś*kierbuda? Sama jestem ciekawa co to i co on na to. Mój mąż, który z natury piernikuje na wszystkie takie sytuacje ze stoickim spokojem powiedzial że to chyba raczej nic wielkiego No dziewczyny nie czytacie mojego Dziennika!!! Napisałam co to prawdopodobnie (po konsultacji z Inspektorem). Kierbuda nie znam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.05.2011 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 No dziewczyny nie czytacie mojego Dziennika!!! Napisałam co to prawdopodobnie (po konsultacji z Inspektorem). Kierbuda nie znam:) Przeczytałam od razu po swoim poście. Bo tak to jest z tymi komentami. Ja jak jestem w komentarzach i widzę nowe, to najpierw je czytam i dopiero z komentarzy wnioskuję że coś się zadziało w dzienniku I tak dobrze, że jakoś to ogarniam. Na pocztku w ogóle nie umiałam się w tym odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.05.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ja mam drzwi do wewnątrz, a który inspektor ma nie odebrać takiego układu?Na zewnątrz to oczywiście w obiektach użyteczności publicznej musi tak być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.05.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Hej! Jutro jest w Wawie facet od żywicy epoksydowej i spotykam się z nim u nas na budowie, bo chce zobaczyć nasze wylewki. To tak gwoli informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.05.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 To może daj mi numer, zadzwonię, albo dogadaj się z nim - ja jeszcze nie mam wylewek w garazu, więc mogę mu przygotować jak chce, napiszę Ci numer tel na prov, zadzwonisz do mnie po spotkaniu z nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.05.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ja mam drzwi do wewnątrz, a który inspektor ma nie odebrać takiego układu? Na zewnątrz to oczywiście w obiektach użyteczności publicznej musi tak być. Mój mówi, że nie wolno, nikt Ci się nie czepiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 24.05.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Nam kilka roznych osob mowilo ze nie mozna do srodka i np. nadzor budowlany w razie kontroli nie przepusci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 24.05.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Hej! Jutro jest w Wawie facet od żywicy epoksydowej i spotykam się z nim u nas na budowie, bo chce zobaczyć nasze wylewki. To tak gwoli informacji Też jeszcze nie mam wylewek, więc mogę zrobić zgodnie z jego wskazówkami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.05.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Tak dziewczyny, ja mu powiem co i jak.Balbina, jaki masz ten garaż i gdzie w ogóle dom (napisz mi na priv jeśli nie chcesz tu)Ja z nim to wszystko obgadam, zapytam co i jak i dam Wam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.05.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Fajnie Ci już z tą podłogówką.Nas czeka jeszcze jeden weekend walki z tymi rurkami i to w takim zagęszczeniu jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.05.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 sluchajcie, faktycznie z tą Termoorganiką jest coś nie tak. Wykonawca zgłosił mi dzisiaj, że po otwarciu paru paczek, po jednej sztuce są powyginane. Do tego są nierówne krawędzie i wychodzą szpary Zadzwoniłam do sprzedawcy. Mam przysłać maila i przyślą jakiegoś przedstawiciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.05.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Daj znać jaki efekt - a do kogo konkretnie zadzwonilaś? Może ja też zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.05.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 do człowieka, od którego kupiłam. Dzwoniłam tez do oddziału, ale było już późno i nikt nie odbierał. Zamówilam styropian 18 maja. Data produkcji to 19 maja chwilę po północy. Tego samego dnia styropian był już u mnie. Może za szybko pakują go w paczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ja mam 1 drzwi do środka. ale też w tej łazience drzwi balkonowe. Nadzor raczej nie przychodzi na odbiór domów jednorodzinnych, chyba,że z donosu:)Anula daj rozwiązać sprawę elewacji twoim wykonawcą . Uwierz mi oni dadza sobie radę. Tylko ich trochę ponaciskaj. ja wiem z doświadczenia, że jedni zrzucają robotę na innych, i tamci znów na innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.05.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Chętnie dałabym rozwiązać tę sprawę, uwierz mi, tylko że oni jej rozwiązać nie chcą - rozwiązują ją ponad 2 miesiące i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.05.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ponaciskaj. fakt za długo, ale coż widocznie im się nie śpieszyło.dla mnie powinni zrobić ci , którzy wykonują elewację drewnianą. ja miałam montowane szkło w ceowniku i montowali go wykonawcy od szkła, a nie moj Pan ktory buduje dom.to samo z żaluzjami zewnętrznymi. montaż podtynkowy też firma , która montuje żaluzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Oj, niezbyt dobre wieści. Niestety w tej sprawie nie pomogę. Natomiast jutro z Tobą chętnie poświętuję, bo ja też z 25 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 moj syn z 24 maja . dziś miał 17 urodziny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.05.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 bliźniaki fajne są Beta, zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.05.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Cześć julianna, w stelażu jest 12 cm wełny. Aaa... no tak. Dziękuję za odpowiedź. Też marzę o elewacji drewnianej, ale mam już na budynku ocieplenie i kombinuję jak to teraz pogodzić . Dziękuję za odpowiedź i cieszę się, że elewacja powstaje mimo przejściowych na szczęście trudności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts