Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

:D

Ania nam zawału tu dostanie

Pytałaś*kierbuda? Sama jestem ciekawa co to i co on na to. Mój mąż, który z natury piernikuje na wszystkie takie sytuacje ze stoickim spokojem powiedzial że to chyba raczej nic wielkiego

No dziewczyny nie czytacie mojego Dziennika!!!:)

Napisałam co to prawdopodobnie (po konsultacji z Inspektorem). Kierbuda nie znam:)

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dziewczyny nie czytacie mojego Dziennika!!!:)

Napisałam co to prawdopodobnie (po konsultacji z Inspektorem). Kierbuda nie znam:)

Przeczytałam od razu po swoim poście.

Bo tak to jest z tymi komentami. Ja jak jestem w komentarzach i widzę nowe, to najpierw je czytam i dopiero z komentarzy wnioskuję że coś się zadziało w dzienniku

I tak dobrze, że jakoś to ogarniam. Na pocztku w ogóle nie umiałam się w tym odnaleźć

sluchajcie, faktycznie z tą Termoorganiką jest coś nie tak. Wykonawca zgłosił mi dzisiaj, że po otwarciu paru paczek, po jednej sztuce są powyginane. Do tego są nierówne krawędzie i wychodzą szpary :( Zadzwoniłam do sprzedawcy. Mam przysłać maila i przyślą jakiegoś przedstawiciela.

do człowieka, od którego kupiłam. Dzwoniłam tez do oddziału, ale było już późno i nikt nie odbierał. Zamówilam styropian 18 maja. Data produkcji to 19 maja chwilę po północy. Tego samego dnia styropian był już u mnie. Może za szybko pakują go w paczki?

Gość monika996

ja mam 1 drzwi do środka. ale też w tej łazience drzwi balkonowe. Nadzor raczej nie przychodzi na odbiór domów jednorodzinnych, chyba,że z donosu:)

Anula daj rozwiązać sprawę elewacji twoim wykonawcą . Uwierz mi oni dadza sobie radę. Tylko ich trochę ponaciskaj. ja wiem z doświadczenia, że jedni zrzucają robotę na innych, i tamci znów na innych.

Gość monika996

ponaciskaj. fakt za długo, ale coż widocznie im się nie śpieszyło.dla mnie powinni zrobić ci , którzy wykonują elewację drewnianą.

ja miałam montowane szkło w ceowniku i montowali go wykonawcy od szkła, a nie moj Pan ktory buduje dom.

to samo z żaluzjami zewnętrznymi. montaż podtynkowy też firma , która montuje żaluzje.

Cześć julianna, w stelażu jest 12 cm wełny.

Aaa... no tak. Dziękuję za odpowiedź. Też marzę o elewacji drewnianej, ale mam już na budynku ocieplenie i kombinuję jak to teraz pogodzić ;). Dziękuję za odpowiedź i cieszę się, że elewacja powstaje mimo przejściowych na szczęście trudności :).