Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zobaczymy:) chcę działać na początku lipca, o ile wylewka wyschnie do tego czasu.

No właśnie nie wiem czy dobrze p. Przemka zrozumiałam. Powiedział że to trwa 2 dni, ale że wolałby jednocześnie robić u mnie i u Ciebie.

Najwyżej poczekam te 2-3 tygodnie do lipca. Tyle mnie nie zbawi

Chcialam sie przywitac jako cichy podgladacz i pogratulowac cudnej bryly i bardzo minimalistycznego domu!!!Bylo to nasze marzenie ale ze wzgledow wyzszych i gorskiego polozenia moglismy z mezem calkowicie zapomniec o tego typu budynku.Niemniej jednak podziwiamy z ukrycia.Jesli mozna chcialam zadac pytanie odnosnie blatu kuchennego-poszkuje snieznej bieli ale calkowicie juz sie nie lapie z tymi rodzajami blatow a u nas przedstawicieli jak na lekarstwo Anula prosze poradz cos-czego szukac.Jeszcze nie jestem zdecydowana czy polysk czy mat ale zdecydowanie sniezna biel.

Z gory bardzo dziekujemy

Cześć, witam. Jeśli nie miałabym ograniczeń finansowych wzięłabym kwarcyt Absolut Blanc. Jest absolutnie piękny.

http://wrimar.pl/wp-content/uploads/2010/11/Absolute-Blanc-płyta.jpg

Z mieszanych typu Corian - można przebierać, ale widziałam taki u koleżanki po kilu latach i zżółkł i zmatowiał, nie wiem, może przez nieprawidłową eksploatację i rak konserwacji, ale nie wyglądał ładnie.

Ja sama jestem w kropce i nie wiem z czego zrobię blaty.

anula

ten kwarcyt jest absolutnie piękny. naprawde koszt nie do przeskoczenia? my niestety właśnie ze względu na cenę musielismy zrezygnować z kamienia. nigdy nie żałowałam decyzji ale u mnie zmiana była że tak powiem drastyczna i końcowy efekt zupełnie inny.

Dzięki dziewczyny, Beta ślusarza podęlę w wolnej chwili, ale jak widzisz, też nie dotarł do mnie:(

efilo, nie przeskoczę, wszystkie blaty w tym absolucie wychodzą... 16 tys... Biały jest najdroższy ze wszystkich kwarcytów - generalnie im jaśniej tym drożej.

Hydraulik jedzie do nas przekładać rury, może się uda wylać te nieszczęsne wylewki w piątek. Wtedy w sobotę spadam na wakacje.

Jedyna rzecz, której czuję że nie podołam, tak serio, to te pieprzone ceowniki.

Jadę zaraz do kopalni żwiru. Co ja robię ;)