monsanbia 27.05.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 mam nadzieję, że to nie ja będę pierwsza No nie, będziesz druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.05.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 No nie, będziesz druga zobaczymy:) chcę działać na początku lipca, o ile wylewka wyschnie do tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.05.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 no to poczekam i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.05.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 zobaczymy:) chcę działać na początku lipca, o ile wylewka wyschnie do tego czasu. No właśnie nie wiem czy dobrze p. Przemka zrozumiałam. Powiedział że to trwa 2 dni, ale że wolałby jednocześnie robić u mnie i u Ciebie. Najwyżej poczekam te 2-3 tygodnie do lipca. Tyle mnie nie zbawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.05.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Aniu skąd bierzesz tyle sił do tych wszystkich wykonawców . Nie ma co ich głaskać po gówkach ma być zrobione i koniec. Ja bym chyba zwariowała mając tyle na głowie i jeszcze dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.05.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Myślę, że brakuje mi adrenaliny - od 4 lat jestem na urlopach macierzyńsko-wychowawczych, wcześniej intensywnie pracowałam. Budowa daje mi satysfakcję, ale fakt- przy dwójce dzieci i mężu "na odległość" zaczyna brakować mi sił - fizycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.05.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Chcialam sie przywitac jako cichy podgladacz i pogratulowac cudnej bryly i bardzo minimalistycznego domu!!!Bylo to nasze marzenie ale ze wzgledow wyzszych i gorskiego polozenia moglismy z mezem calkowicie zapomniec o tego typu budynku.Niemniej jednak podziwiamy z ukrycia.Jesli mozna chcialam zadac pytanie odnosnie blatu kuchennego-poszkuje snieznej bieli ale calkowicie juz sie nie lapie z tymi rodzajami blatow a u nas przedstawicieli jak na lekarstwo Anula prosze poradz cos-czego szukac.Jeszcze nie jestem zdecydowana czy polysk czy mat ale zdecydowanie sniezna biel.Z gory bardzo dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.05.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Cześć, witam. Jeśli nie miałabym ograniczeń finansowych wzięłabym kwarcyt Absolut Blanc. Jest absolutnie piękny.http://wrimar.pl/wp-content/uploads/2010/11/Absolute-Blanc-płyta.jpgZ mieszanych typu Corian - można przebierać, ale widziałam taki u koleżanki po kilu latach i zżółkł i zmatowiał, nie wiem, może przez nieprawidłową eksploatację i rak konserwacji, ale nie wyglądał ładnie.Ja sama jestem w kropce i nie wiem z czego zrobię blaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 29.05.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Melduję się. Będę śledzić i podziwiać ten piękny dom. Zapowiada się "guściasto"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.05.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Bierzecie dąb w Allfloor, czy gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.05.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 a czemu pytasz? witaj Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.05.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Bo też chcemy dąb (bielony olejowany) i się zastanawiam gdzie robiłaś rozeznanie i wyszło najtaniej (może być na priva) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.05.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Anula,dziekuje bardzo za odpwiedz w sprawie blatu kuchennego!Niestety rowniez nie mam nieograniczen finansowych:bash:Jesli wpadniesz na jakis pomysl prosze napisz-ja mam czas z kuchnia do sierpnia a wysiadlam juz psychicznie;)Powodzenia w wykanczaniu pieknego domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.05.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Boszsz..., to się masz z tą elewacją. Myślałam, że już dogadałaś się z panem od drewnianej elewacji i teraz już tylko do przodu. Współczuję Trzymam kciuki, aby to się dobrze skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.05.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Anula, możesz mi podrzucić namiary na ślusarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 30.05.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Witam gratuluje pieknego domu i szybkich postepow na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.05.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Anula współczuję. Wiem taka niekompetencja fachowców wkurza (i to mało powiedziane). Głowa do góry, i powtarzaj sobie jak mantrę: "jutro będzie lepiej". Na pewno wszystko w końcu będzie dobrze. Trzymam za Ciebie kciuki. Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.05.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Anula nie pozostaje mi nic innego jak Cię tylko wirtualnie przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 anulaten kwarcyt jest absolutnie piękny. naprawde koszt nie do przeskoczenia? my niestety właśnie ze względu na cenę musielismy zrezygnować z kamienia. nigdy nie żałowałam decyzji ale u mnie zmiana była że tak powiem drastyczna i końcowy efekt zupełnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 31.05.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dzięki dziewczyny, Beta ślusarza podęlę w wolnej chwili, ale jak widzisz, też nie dotarł do mnie:( efilo, nie przeskoczę, wszystkie blaty w tym absolucie wychodzą... 16 tys... Biały jest najdroższy ze wszystkich kwarcytów - generalnie im jaśniej tym drożej. Hydraulik jedzie do nas przekładać rury, może się uda wylać te nieszczęsne wylewki w piątek. Wtedy w sobotę spadam na wakacje. Jedyna rzecz, której czuję że nie podołam, tak serio, to te pieprzone ceowniki. Jadę zaraz do kopalni żwiru. Co ja robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts