BetaGreta 31.05.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Ok. Na namiary poczekam A teraz życzę miłej podróży I nadal trzymam kciuki aby udało się rozwiązać wszystkie problemy i abyś mogła spokojnie wyjechać na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 no to możemy sobie rękę podać. u mnie wycena sięgała 20-stu ale znalazł się taki co by za 12 zrobił - niemniej jednak przy tak drogim materiale raczej bym nie ryzykowała wykonawcy 'z nikąd' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.05.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Anula mam nadzieję, że hydraulik podoła i będziesz miała wylewki jeszcze w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 31.05.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 O żesz Anula, normalnie kłody pod nogi ale Ty dzielną kobietą jesteś. Dasz radę. Czytam i mi słabo bo ja, póki co, utknęłam na etapie warunków zabudowy. A dokładnie - ich braku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 31.05.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Anula! Naprawdę wszystkie nieszczęścia się na Waszej budowie zebrały:(Podziwiam hart ducha w zmaganiu się ze specjalistami:)Ale jesteś jak Superwoman, która rozwiązuje metodycznie jeden problem po drugim!Przesyłam ciepłe myśli i dobrą energię.Napisz jak wydarzy się coś pozytywnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 31.05.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Anula, przebrnęłam niemal "jednym tchem" przez Twój Dziennik... Serdecznie gratuluję domu, projektu, wytrwałości. Zapowiada się naprawdę pięknie. Nieczęsto można spotkać na Forum taką estetyczną perełkę. Bardzo jestem ciekawa, co wybrałaś na podłogę na dole (kamień?) oraz bramy garażowej. Oraz drewnianej elewacji Oraz WSZYSTKIEGO, bo mam bardzo zbliżone potrzeby i jestem pięć kroków za Tobą. Pozdrawiam i dziękuję za przecieranie szlaków, mam nadzieję, że podzielisz się namiarami na wykonawców tych wszystkich cudowności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.05.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Anula, trzymam kciuki. Mam nadzieję, że powoli, ale wybrniesz z tego impasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 31.05.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dzięki dziewczyny. Luzik:)bami, a gdzie Twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 31.05.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 no Anula ty na pewno masz luzik z dwoma szkrabami!!!! moj już ma 17 lat!!!! i ja ledwo zipię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 31.05.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 A co on ma do tego, przecież pieluch mu nie zmieniasz:) Dziś na budowie nasz majster mi zabawiał dzieci, bo inaczej nie dało się rozmawiać ze ślusarzem. Bawił sie z nimi w piasku do wylewek i gotowali zupę ogórkową ze styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 31.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 fajnie. nie do tego mówię.że mam z nim zajęcie. a wręcz przeciwnie nie mam z nim problemu. tylko ten remont mnie tak absorbuję,że ledwo zipię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 31.05.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Będzie dobrze i wszystko się pomału wyprostuje zobaczysz Anula. Co do drogości dachu płaskiego to my częściowo byliśmy tego świadomi... i nawet gdzieś napisałam, ze jak się chce mieć porządnie zrobiony dach płaski to wcale nie wychodzi tak tanio jak by się mogło wydawać...ale wtedy jakiś gość się bardzo obruszył...więc już się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.05.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 i super, do przodu gdzie zamawiasz baterie itd. - przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 31.05.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 W kwestii bawienia dzieci na budowie - mój bardzo fajny elektryk zajął się na chwilę moim dwulatkiem, gdy rozmawiałam z Robertem z Arm. Słyszę ciszę i odwracam się, a moje dziecię pięknie maluje kredką do zaznaczania instalacji po białych ścianach:cool:Na szczęście jesteśmy przed tynkami, ale widać, że chłopak młody i nie ma jeszcze doświadczenia w niewyrabianiu złych nawyków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 31.05.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Taaak - małe dzieci i cisza z reguły oznacza Problem Zasada jest prosta - jeśli dziecko słychać to jest ok, jeśli nie słychać to należy iść (szybko) sprawdzić dlaczego dziecka nie słychać Anula - widzisz, sprawy zaczynają się powoli wyprostowywać. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dzięki dziewczyny. Luzik:) O! I o to chodzi! Luuuzik! Anulka, kciuki zaciskam i kibicuję Ci z całego serca, chociaż na fm już wcale czasu nie mam zaglądać. I zaległe życzenia urodzinkowe! http://pomyslynazakupy.pl/data/Image/sklep/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 01.06.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Kurczę Anula Ty masz czas budować dom, zajmować się dziećmi i jeszcze dziennik prowadzić.. Od dziś przestaję marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 01.06.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dzięki dziewczyny. Luzik:) bami, a gdzie Twój dziennik? Mój dziennik.... hmmm ciężka sprawa. Tak naprawdę to ledwie starcza mi czasu na czytanie innych inspirujących dzienników (praca, dom, budowa, dzieci w tym 10-miesięczne). Poza tym wstyd się przyznać, ale nie udało mi się opanować sztuki wklejania zdjęć - a zawsze mi się wydawało, że dość kumata jestem. Jak mnie podszkolicie to może i dziennik zacznę pisać... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Taaak - małe dzieci i cisza z reguły oznacza Problem Zasada jest prosta - jeśli dziecko słychać to jest ok, jeśli nie słychać to należy iść (szybko) sprawdzić dlaczego dziecka nie słychać Taaa... my zgodnie z tą zasadą zostawilismy w spokoju bawiące się radośnie dzieci na górze. Efekt - zalany parkiet w sypialni, łazienka po kostki w wodzie a bidet zatkany papierem toaletowym (dzieci kąpały plastikową świnkę peppę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Taaa... my zgodnie z tą zasadą zostawilismy w spokoju bawiące się radośnie dzieci na górze. Efekt - zalany parkiet w sypialni, łazienka po kostki w wodzie a bidet zatkany papierem toaletowym (dzieci kąpały plastikową świnkę peppę ) Ooooo rzesz! Ja mam w dorobku "tylko" cały sudocrem 250g rozmazany wszędzie gdzie się dało, włącznie z dywanem, narzutą, pościelą ... Pamiętam jak ryczałam z bezsilności a dziecko było białe i tłuste od stóp do głów Anula, widzę że podołałaś wszystkiemu. Brawo! Mega babka! A gdzie jedziesz na wakacje? Z dziećmi? Też bym sobie pojechała. Tyle, że jak patrzę na swoje poczynania to zupełnie mi się nie należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts