Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anula,

przebrnęłam niemal "jednym tchem" przez Twój Dziennik... Serdecznie gratuluję domu, projektu, wytrwałości. Zapowiada się naprawdę pięknie. Nieczęsto można spotkać na Forum taką estetyczną perełkę.

Bardzo jestem ciekawa, co wybrałaś na podłogę na dole (kamień?) oraz bramy garażowej. Oraz drewnianej elewacji :-) Oraz WSZYSTKIEGO, bo mam bardzo zbliżone potrzeby i jestem pięć kroków za Tobą. Pozdrawiam i dziękuję za przecieranie szlaków, mam nadzieję, że podzielisz się namiarami na wykonawców tych wszystkich cudowności.

Będzie dobrze i wszystko się pomału wyprostuje zobaczysz Anula.

Co do drogości dachu płaskiego to my częściowo byliśmy tego świadomi... i nawet gdzieś napisałam, ze jak się chce mieć porządnie zrobiony dach płaski to wcale nie wychodzi tak tanio jak by się mogło wydawać...ale wtedy jakiś gość się bardzo obruszył...więc już się nie wypowiadam :D

W kwestii bawienia dzieci na budowie - mój bardzo fajny elektryk zajął się na chwilę moim dwulatkiem, gdy rozmawiałam z Robertem z Arm. Słyszę ciszę i odwracam się, a moje dziecię pięknie maluje kredką do zaznaczania instalacji po białych ścianach:cool:

Na szczęście jesteśmy przed tynkami, ale widać, że chłopak młody i nie ma jeszcze doświadczenia w niewyrabianiu złych nawyków;)

Dzięki dziewczyny. Luzik:)

O! I o to chodzi! Luuuzik! :lol: Anulka, kciuki zaciskam i kibicuję Ci z całego serca, chociaż na fm już wcale czasu nie mam zaglądać.

I zaległe życzenia urodzinkowe! http://pomyslynazakupy.pl/data/Image/sklep/kwiaty.jpg

Dzięki dziewczyny. Luzik:)

bami, a gdzie Twój dziennik?

Mój dziennik.... hmmm ciężka sprawa. Tak naprawdę to ledwie starcza mi czasu na czytanie innych inspirujących dzienników (praca, dom, budowa, dzieci w tym 10-miesięczne). Poza tym wstyd się przyznać, ale nie udało mi się opanować sztuki wklejania zdjęć - a zawsze mi się wydawało, że dość kumata jestem. Jak mnie podszkolicie to może i dziennik zacznę pisać... Pozdrawiam

Taaak - małe dzieci i cisza z reguły oznacza Problem :)

Zasada jest prosta - jeśli dziecko słychać to jest ok, jeśli nie słychać to należy iść (szybko) sprawdzić dlaczego dziecka nie słychać ;)

Taaa... my zgodnie z tą zasadą zostawilismy w spokoju bawiące się radośnie dzieci na górze. Efekt - zalany parkiet w sypialni, łazienka po kostki w wodzie a bidet zatkany papierem toaletowym (dzieci kąpały plastikową świnkę peppę ;) )

Taaa... my zgodnie z tą zasadą zostawilismy w spokoju bawiące się radośnie dzieci na górze. Efekt - zalany parkiet w sypialni, łazienka po kostki w wodzie a bidet zatkany papierem toaletowym (dzieci kąpały plastikową świnkę peppę ;) )

Ooooo rzesz! :eek:

Ja mam w dorobku "tylko" cały sudocrem 250g rozmazany wszędzie gdzie się dało, włącznie z dywanem, narzutą, pościelą ... Pamiętam jak ryczałam z bezsilności a dziecko było białe i tłuste od stóp do głów

Anula, widzę że podołałaś wszystkiemu. Brawo! Mega babka!

A gdzie jedziesz na wakacje? Z dziećmi?

Też bym sobie pojechała. Tyle, że jak patrzę na swoje poczynania to zupełnie mi się nie należą :cry: