Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

Gość monika996
Anula bardzo mi przykro z powodu małego. na pewno swoje przeszłaś. dziewczyno bierz wszystko na spokojnie , bo za 2 dni wszystko wyda Ci się głupstwem. najwazniejsze są dzieciaki i zdrowie. Dom i tak powstanie, jak nie ta ekipa to inna.ja już prawie jestem po wszystkim. dziś 1 dzień bez " obcych " w domu.

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anula, ja tez poprosze o namiar na Pana od baterii.

I przy okazji - jest cos podobnego i tanszego do tej klamki (usmiecham sie zwlaszca do efilo

http://styloweklamki.pl/media/catalog/product/cache/1/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/m/image_68048.jpg

Klamka mnie urzekla, cena mniej - z rozeta kosztuje 400zl :(

Jest to model Colombo Design Tool.

Anula, współczuję ostatnich przejść. Mam nadzieję, że synek już dobrze się czuje. Wiem, co przeszłaś, bo moja młodsza córcia 2 lata temu też rozcięła sobie łuk brwiowy u znajomych na schodach. Obyło się całe szczęście bez szycia, a tylko na przyklejonych specjalnych plasterkach.

A z ceną wylewek panowie przesadzili chyba. Ja co prawda robiłam normalne, ale koszt z tego co pamiętam 6 tyś (tylko nie pamiętam, czy z materiałem, czy bez). Zmierzcie dokładnie jaka wam wychodzi grubość wylewek, bo może jednak uda się położyć normalne wylewki

cena za wylewki rzekłabym dość spora. nie pamietam jaka masz powierzchnie ale zakladam ze malo prawdopodobne zeby duzo wiecej niz u mnie. ja za miksokreta dałam 4,5 tys. z tym że u nas nie było parcia na wysokość - wycyrklowalismy miedzy 5-8 cm. u nas chudziak byl baaaaardzo nierówny (różnice do 15 cm) ale to wyrównywaliśmy styropianem

W W-wie chyba zawsze drożej wychodzi:(

Kochana, to jest mit jakich wiele. Tu jest taka konkurencja, że nie ma szans.

Do każdego etapu szukaliśmy ekip między innymi z naszego rodzinnego Radomia, za każdym razem wycena była rażąco wyższa. Znajomy spod Wrocławia buduje ten sam projekt co my i posądza nas o oszukiwanie kiedy mówimy mu ile co kosztuje (wylewki, tynki, elektryka ...)