Gerwaz 10.10.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Dzięki Piczman, trochę doprecyzuję. Ta druga pompka już pomogła i to działa, tylko nieefektywnie, bo cały czas mieszając (niepotrzebnie/nadmiarowo) wodę w buforze. Wspomniana przeze mnie różnica temperatur była przed pompką. Jednak takie rozwiązanie to dla mnie bieżnikowanie opony.Według dewelopera rozdzielacz z dołu zabierał całe ciepło i dlatego w ten sposób (drugą pompką) wzmocniono ten drugi u góry. Ona wytwarza dodatkowy przepływ podający wodę do rozdzielacza na górę. EDIT: mam mocno nadwyrężoną wiarę w jakiekolwiek słowa mojego dewelopera. Edytowane 10 Października 2012 przez Gerwaz Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/145159-pod%C5%82og%C3%B3wka-bez-projektu-co-teraz/page/8/#findComment-5534085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts