madzik 05.07.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Czy macie jakies doświadczenia z zatosowania orzecha amerykańskiego na schody (drewno lite) i podlogę w salonie (tu chodzi mi o deskę warstwową kahrsa). Czy to drewno nie jest za miękkie? Pan od schodów odradzał...sprawdziłam i jest rzeczywiście wg skali brinella bardziej miękkie niz dąb. Ale ten kolor........ Odpuszczenie schodów może bym i przeżyła, ale na salon i jadalnię z lekka się napaliłam. Czy myslicie, że potencjalny upadek noża na polakierowana powierzchnię może spowodowac uszkodzenie drewna? pozdrawiam magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Nie wiem od czego to zależy,ale orzech ma rózne twardości. Też zakochałam się w tym drewnie,jednak dość szybko się wyleczyłam, lite drewno cena ok 660 zł/m2,deska warstwowa bez groszy 500 zł, mam 60 m2 salon. Ale piękny jest,to niezaprzeczalny fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzik 05.07.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 no.. kahrsa 3 lamelowego mozna dostac i za 220- tylko o takim myślę bo wykonczeniówka mnie wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts