Magda i Marek 06.07.2010 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam,zastanawiam sie nad kupnem drzwi zewnetrznych drewnianych. Znalazlem w okolicy (Podbeskidzie) firme produkujaca drzwi z drewna sosnowego lub swierku (http://www.stolar-hut.pl/) ale czy takie drewno nie jest za miekkie? Czy dab nie bylby lepszy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 06.07.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 z tego co sie orientuje to teraz i tak drzewo nie jest najlepszej jakosci bo producencji bardzo skrócili czas lezakowania drewna w suszarniach ,wszystko po to aby tylko zrobic i upchnąc ,moim zdaniem sztuka dla sztuki. ja wybrałem drzwi adeco,drogie ale rodzice maja juz kilka lat i nic sie nie dzieje.miłego wybierania zycze,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 28.10.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 No dobrze, a jeśli chodzi o materiał na drzwi zewnętrzne - czy lepiej wybrać drewniane czy metalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Marek 28.10.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 a ja juz wybralem drewniane:) sa juz wstawione i nie zaluje. zobaczymy rzecz jasna co sie z nimi bedzie dzialo po kilku latach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts