atika 06.07.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Proszę o pomoc. Kilka tygodni temu na programie DOMO był program w którym aranżowano miejsce wypoczynku w ogrodzie. Wybudowano betonowe ławki na środku (w kole) wszystko zadaszono materiałem, poukładano poduszki. ... moje marzenie... niestety nie pamiętam w jakim dokładnie programie to było. Może ktoś z Was pamięta nazwę programu - na pewno było to na DOMO emisja w weekend. . W tym programie oprócz tych ławek w koło całego ogrodu robiono stelaże na których ponaciągano materiał. Był to jakiś ogród w USA - były w nim palmy.... tyle pamiętam. Mnie interesuje to miejsce wypoczynku - wspaniała sprawa. A może macie zdjęcia czegoś podobnego. W skrócie wyglądało to tak. ... ścieżka później w kształcie półkola z jednej i drugiej strony betonowe ławki - oni to obłożyli kolorowymi kafelkami - ja bym dała na górę drewniane podesty - otwierane by chować tam poduszki. Nad wszystkim rozciągnięty stelaż a na nim rozłożony luźno materiał - coś co nie przepuszcza promieni słonecznych - myślę o czymś grubszym - jak materiał na żagle, może coś takiego z czego szyją markizy..... marzy mi się coś takiego ale nie potrafię w żaden sposób wrzucić w internet by coś podobnego znaleźć na zdjęciach. Pomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.07.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Prawie 100 wejść i nikt nie widział nawet nic podobnego :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta1235 08.07.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Nie mam pewności ,czasami oglądam ,ale może : http://www.domo.pl/program/?full/modelowy-ogrod_32281 albo http://www.domo.pl/program/?full/ogrody-bez-wody-2_31932 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.07.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Niestety to nie to. tamten był produkcji USA. ten 2 jest brytyjski. Gospodarzami są faceci - więc pierwszy też odpada Ale dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 10.07.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 ok. Znalazłam jaki to program. Część tego odcinka w którym zbudowano to czego szukam można zobaczyć tu: Niestety ten fragment poświęcony jest mozaice. "Moje" ławki i zadaszenie widać w tle Może ma ktoś ten odcinek w całości. A program Dry Spell Gadening - czy też po polsku: Ogrody bez wody. Swoją drogą ten projektant robi niezłe cuda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts