sueno 06.07.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Jesienia zeszlego roku moj dom opanowaly gryzki, teraz sa juz w kazdym pomieszczeniu. Wilgoc mam w jednym pokoju, gdzie na scianie wyszedl grzyb. Ale co ciekawe tam gryzkow nie ma, sa w innych pomieszczeniach. Wilgotnosc obnizam za pomoca specjalnego oszuszacza udaje sie nawet do 40% ale w dni deszczowe niestety dochodzi do 60%. Kupilam plytki Globol ustawilam ale gryzki nadal sa. Czy komus udalo sie pozbyc tego raz na zawsze? Czy poprostu bede musiala z tym dziadostwem zyc i dostawac coraz wiekszej fobii;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 a co maja gryzki do wilgoci, bo nie bardzo kumam : o to robaczki drewnolubne,a nie wilgociolubne Dezynsekcja, konkretna zabijająca wszystkie sztuki - to jedyna skuteczna metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sueno 06.07.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 a co maja gryzki do wilgoci, bo nie bardzo kumam : o to robaczki drewnolubne,a nie wilgociolubne Dezynsekcja, konkretna zabijająca wszystkie sztuki - to jedyna skuteczna metoda. No wlasnie nie tylko drewnolubne, ale tez ksiazkowo lubne, farbolubne, tynkowolubne i wystepuja gdzie jest podwyzsza wilgotnosc. Dezynsekcja czyli co konkretnie? Panowie z DDD? Podobno tak nie sa w stanie wybic wszystkich sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Tylko DDD, sama nie poradzisz sobie z potworami, jeśli się nie wyniosły wiosną, znaczy,ze dobrze im u Ciebie. Kiedyś trafiłam na fajną stronkę o dzikich lokatorach jesli uda mi sie ja odnaleźć podrzucę Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 04.08.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 A u mnie płytka Globol się sprawdziła. Miałam kiedyś trochę tych paskudztw w domu, nie jakoś specjalnie dużo, ale odkąd płytka stoi już tych robali nie widuje. W dodatku świetnie działa na muchy (nie polecam za to płytek brosa - na muchy działają baaardzo słabo o ile w ogóle działają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilia85 08.08.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Jesienia zeszlego roku moj dom opanowaly gryzki, teraz sa juz w kazdym pomieszczeniu. Wilgoc mam w jednym pokoju, gdzie na scianie wyszedl grzyb. Ale co ciekawe tam gryzkow nie ma, sa w innych pomieszczeniach. Wilgotnosc obnizam za pomoca specjalnego oszuszacza udaje sie nawet do 40% ale w dni deszczowe niestety dochodzi do 60%. Kupilam plytki Globol ustawilam ale gryzki nadal sa. Czy komus udalo sie pozbyc tego raz na zawsze? Czy poprostu bede musiala z tym dziadostwem zyc i dostawac coraz wiekszej fobii;-) Witam Sueno. Post stary ale mam to samo w domu. Czy poradziles/as sobie z gryzkami i w jaki sposob. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts