karola81 06.07.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam serdecznie, przejrzałam sporo nazw grup budujących i nie znalazłam "mojej" Oliwki. Też zamierzamy się budować, w tym roku dokończy formalności i pozwolenie na budowę a w przyszłym chcielibyśmy zacząć. Im bliżej do tego wszystkiego to tym bardziej się zastanawiam czy podołamy...za nami dopiero początek wszystkiego a już mam dość:-/// najpierw problemy bo działka za wąska, później bo droga do działki za wąska i do tego jeszcze właściciel działki obok z którym przez ponad rok nie można się było dogadać.Bardzo proszę o jakieś zdjęcia na żywo wybranego przez nas domku. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola81 06.07.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Link do projektu http://www.mtmstyl.pl/projekt-oliwka/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts