mgm 06.07.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Czy ktos z uzytkownikow forum mógłby mi podpowiedzieć gdzie na żywo można obejrzeć płytki firmy Baldocer? Mieszkam w Łodzi, a więc najlepiej w tych okolicach, byłam chyba we wszystkich salonach w Łodzi i albo przeoczyłam albo nigdzie tych płytek nie było. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 06.07.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 poszukaj w Max Flizie, we Wrocławiu są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 06.07.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Baldocer jest na pewno w sieci salonów DOMUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 07.07.2010 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 też nie mogłam znaleźć sklepu, ostatecznie kupiłam po jednej płytce z wybranych kolekcji ze sklepu eurolazienki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.07.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ja widziałam w DOMUSIE i w Merze w Tychach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.07.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 (edytowane) W południowo-wschodniej Polsce Baldocer jest w sieci Merkury Market. W Lublinie tylko w maleńkim salonie (kilka płytek live, reszta w katalogu). Myślę, że z powodu olbrzymiej oferty nie znajdziesz sklepu, który ma całość na ekspozycji. Edytowane 7 Lipca 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.07.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 na Śląsku w sklepach Sanimex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelisina 07.07.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Z BALDOCEREM faktycznie jest problem, bo nie wiele osób go sprowadza a szkoda - maja przepiekne kolekcje.MY nasze TOKIO wypatrzyliśmy w Warszawie na Bartyckiej a kupiliśmy przez internet w DOMUS-ie w Sosnowcu. Maja zdecydowanie najlepsze ceny. Na pewno płytki z Baldocer'a maja równiez w Radomiu w IMPERO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgm 07.07.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Dziękuję za odpowiedzi - wszędzie dość daleko, a w Warszawie byłam 2 tygodnie temu - na Bartyckiej też ale plytki Baldocera odkryłam dopiero w tym tygodniu. pola08 - ostatecznie zdecydowałaś się na któreś z płytek tej firmy? Moze i ja tak zrobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts