pawel_l 06.07.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Jak wyglądają doświadczenia z eksploatacji tych napędów (głównie interesuje mnie GD0- garażowy i WG2- dwuskrzydłowy). Napędy pojawiły się ok. 2005 roku i nadal są dostępne w LM więc chyba nie jest źle? Kilka osób pisało, że będzie je instalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 07.07.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Podłączam się, bo mnie interesowałby ewentualnie WG2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monter1 11.07.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 pare zainstalowałem w przeszłości i rewelacji nie ma .Po pierwsze brama musi być naprawdę idealnie zrobiona i nie za ciężka.Cenowo też automatyka nie powala z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 12.07.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Po pierwsze brama musi być naprawdę idealnie zrobiona i nie za ciężka.Cenowo też automatyka nie powala z nóg. Moja brama jest bardzo lekka. Co do cen - garażowy jest ok. 300 PLN tańszy od najtańszego NICE. Do bramy dwuskrzydłowej ceny niby porównywalne do NICE Wigo - tyle że Wigo "gołe" (bez fotokomórek, lampy ...) a mHouse pełny komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monter1 12.07.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 sprawdź ceny came krono lub faac 414 są o niebo lepsze od wingo .chcesz być zadowolony kup coś porządnego i solidnego w konstrukcji.Pojeżdzij sobie po sklepach i dotknij produktu a się przekonasz co trzymasz w rękach .Ceny też dobrze sprawdź bo myślę że się mylisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 24.10.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Kupiłem i zainstalowałem (bez najmniejszych problemów- garażowa ok. 3h, brama wjazdowa ok. 6 godz ze względu na nietypowe mocowanie do słupków).Działają bez problemów od miesiąca. Ceny w LM - garażowy 640, dwuskrzydłowy - 1400 (bez fotokomórek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wildthink 14.04.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Podłączam się, bo mnie interesowałby ewentualnie WG2... podbijam bo czeka mnie w najbliższym czasie wybór napędu, a w LM mają promocję na WG2KIT - 1190 za komplet z 2 pilotami, lampą, fotokomórkami. Jak to się sprawuje w dłuższej eksploatacji? Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez wildthink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 02.01.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Stan na dzisiaj- najmniejszych problemów. Działają OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts