mrenias 15.04.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 przepieknie super poprostu Dzięki Beatko Wczoraj Pan stolarz przywiózł mebelki do łazienki (miał być w grudniu heh). W załączeniu fotki. Jeszcze tylko montarz lustra i łazienka będzie skończona. Dzisiaj sprzedałem moje oczko w głowie (samochód) na poczet dokończenia domku, więc prace wreszcie znów pójdą do przodu (tzn mam taką nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotka1234 20.04.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Macie super domek kosztował napewno dużo waszego wysiłku no i apisa też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 06.05.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Idealnia,my tez bedziemy miec antresole:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 15.05.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witam,Fajny dom - gratulacje.mam pytanie odnośnie barierki balkonowej - z czego jest zrobiona?Jak mogę to poproszę o kontakt na priv do wykonawcy i ile za takie cuś.Ja chcę własnie takie elemnety płotu, bramę i furtkę, ale dostałam wycenę 25 tys. i umarłam dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomtom4AD 04.05.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Hej,my tez planowalismy antresole (mamy teraz w mieszkaniu). W praktyce niestety, dol jest niedogrzany bo cale cieplo uchodzi grawitacyjnie do gory, nie jest przeyjemnie siedziez w zimowy wieczor - bez cieplego kubka w dloniach sie nie da. Jak u was jest dogrzany salon na dole? Jakie macie koszty ogrzewania w z wiazku z tym? Zalezy mi na czasie, bo niedlugo bede wylewal stropy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts