Moose 06.07.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Komentować proszę, ino łaskawość okazywać, coby się inwestor nie załamał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.07.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Się pierwsza melduję łosia podglądać ... na razie ino cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.07.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Gosiek meldunek odebrany a Moose za...pracowany Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.07.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Łosica, to ty odrzutowa jesteś W takim tempie i papiery i budowa z kopyta ruszyła A swoją drogą piękny las masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Łosica, to ty odrzutowa jesteś W takim tempie i papiery i budowa z kopyta ruszyła Taki lajf... nic na to nie poradzę Szybkie decyzje - lubię bardzo... hehehe a jak miała ruszyć u Łosicy, jeśli nie z kopyta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.07.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Żebym ja się przypadkiem o twoim dzienniku dowiadywała ... po tygodniu ! Masz we mnie wiernego "prześladowcę" ... nie spuszczę z ciebie oka . Buduj ...buduj ... jak wybudujesz przyjadę z żóbrówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Buduj ...buduj ... jak wybudujesz przyjadę z żóbrówką No taaaaa... teraz wszystko trza przyspieszyć CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ - i wiesz... To jest deklaracja , której się nie będziesz mogła wyprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.07.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Gratuluję zgrabnej, klimatyczej i jak mniemam niezbędnej na działce sławojki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.07.2010 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 myszonik sławojka jest dumna z pochwały Też podczytuję Twoją walkę z matką naturą... Poza tym u Ciebie pale u mnie bale Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.07.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Matka natura mnie nie oszczędza, ale co nas nie zabije... i tak dalej. Mam nadzieję, że jak już ją okiełznam to będziemy żyły w zgodzie:)O balach też marzyłam, ale niestety mam działkę w środku tradycyjnej i mocno zróżnicowanej zabudowy - jakbym jeszcze do tego dołożyła bale to wyglądałoby doprawdy groteskowo...Może drugi dom zbuduję z bali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.07.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Łosico a z tym wodociągiem to doprawdy taki problem?Chyba tak jest zwyczajowo, że wodociąg wydaje tylko warunki przyłacza, a inwestor musił sobie załatwić projekt i wykonawcę..U nas to poszło naprawdę bezproblemowo (tzn. do etapu projektu, bo jeszcze tego wodociągu nie zrobiliśmy), może zapytaj w wodociągach, bo oni tam zazwyczaj mają ludzi do polecenia - i wykonawców i projketantów. Chociaż własna studnia to jednak pełna niezależność....A co ze ściekami planujecie - jest kanalizacja czy szambo, czy POŚ?I czy czerpanie wody ze studni nie jest sprzeczne z MPZP, bo o takich kwiatkach też mnie słuchy dochodziły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 16.07.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 witam i życzę siły na budowie. chciałam tylko powiedzieć, że u nas było tak jak myszonik mówił, wododciągi wydają warunki przyłącza, a my resztę sami na swój koszt musieliśmy robić, tyle tylko, że u nas kanaliza we wsi jest i tylko do domu robilismy przyłacze, długośc ok 40m koszt "bagatela" 12000zł :/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.07.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 O rety Iwek nie załamuj mnie... ja mam jeszcze wodociąg do wykonania przed sobą, ale nie liczyłam, że na to tyle kasy pójdzie????Chyba jednak pójdę z torbami prędzej niż myślałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 16.07.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Jeśli masz czas, to poszukaj jakiegoś potencjalnego wykonawcy wodociągów. W gminie prawdopodobnie kogoś Ci polecą... Zbadaj ile wyniesie koszt. Porównaj z ofertami studniarzy. 8 tys. za studnię to drogo, ale i tak taniej niż w płd-wsch Polsce. Prawdą jest, że własna studnia z dobrą wodą to pełen komfort i niezależność. Do wodociągów można w każdej chwili się podpiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 16.07.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 12 tys. za podłącz 40 m ?????? Chyba zer za dużo wpisane..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.07.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 kruszonlejesz miód na me zbolałe serce, bo jak prawie ataku dostałam po poście Iwek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 16.07.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Najlepiej jeśli Iwek nas oświeci dlaczego taka cena........ Albo co zostało zrobione przez firmę wykonującą przyłącz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.07.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witam Czytam,czytam i wnioskuję,że Łosica z temperamentem jest Przyda się przy budowie Ja tez mam działkę leśną, niestety pozwolenia w takim tempie nie udało mi się załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 17.07.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 ja płaciłem za studnię wiercona:człowiek z Wrocławia ma osprzęt do gł. 11m, bierze 100zł/mb z materiałem (fi80) O tyle fajnie ze osprzęt na małej przyczepce, nie zrobili demolki ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2010 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam Was wszystkich serdecznie w dzienniku Moosowym. witam i życzę siły na budowie. robilismy przyłacze, długośc ok 40m koszt "bagatela" 12000zł :/ Iwek cena za 40 m wydaje mnie się nieco przesadzona... To żart jakowyś...????? Witam Czytam,czytam i wnioskuję,że Łosica z temperamentem jest Przyda się przy budowie Ja tez mam działkę leśną, niestety pozwolenia w takim tempie nie udało mi się załatwić. minkapinka - nie wiem jak z temperamentem, bo mi się osłabił przez te upały;) ja płaciłem za studnię wiercona: człowiek z Wrocławia ma osprzęt do gł. 11m, bierze 100zł/mb z materiałem (fi80) O tyle fajnie ze osprzęt na małej przyczepce, nie zrobili demolki ogrodu Nie wiem czy studnia tej głębokości jest OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts