Lidia_G. 12.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Depsia, wiesz, kochana, że każda baba w swoich oczach jest ZAWSZE za wielka. A że ja się ostatnio zasiedziałam, to też narzędzie do siedzenia zrobiło się zbyt hmm "komfortowe" A' propos sekundantów i sędziów - to ma być zabawa, więc możecie w wojnie brać udział - najwyżej nie wygracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 He he, Jamles to NA PEWNO nie wygra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Dobra, ja wezmę miarkę i będę Was mierzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.11.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ty Brazunia, w TYM temacie to wiele do powiedzenia ni mosz kobito..... A jak wyskoczysz z zmiarką to możesz NORMALNE kobity zdenerwować, wiesz... .... No co za tupet, panie tego, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.11.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Normalnie strach tu wliźć... ZADKI MIERZOM... do czego to dojszło... Ja zmykam... taszcząc swój zadek w leśne ostępy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ludziska Kochane wstawiam link do wyborów psiego śliczniucha http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_wink.gifKliknijcie na dozia, plizzz... wygrana idzie na niechciane psiaki... http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_exclaim.gif Linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 to Twój się wabi Manolo:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A ja żem myślała, że Hrabia Grey! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 to Twój się wabi Manolo:jawdrop: Nie... Mój to Earl Grey zwany potocznie Greydułą Ale w ramach solidarności rasowej na Manolo głos oddajemy, zwłaszcza, że wygrana idzie na utrzymanie bezdomnych psiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A ja żem myślała, że Hrabia Grey! Dobrze myślałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Heh, czasem jeszcze mi się zdarzy dobrze mysleć, jak się pomylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 no mnie też się zdawało że On szaraczek no ale moja też z papiura Happy Time a w domu Uzurii:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 15.11.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Zagłosowałam na "Menela" Śliczny psiak, ale Greydusia nie przebije - to metoda "na podlizucha", której uczy mnie (z marnym skutkiem) moja koleżanka - przedstawicielka handlowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Zagłosowałam na Manolo, chociaż z ciężkim sercem ... poniżej jest przecudowny owczarek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2012 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Heh, czasem jeszcze mi się zdarzy dobrze mysleć, jak się pomylę. Nie przesadzaj... mam tak samo... no mnie też się zdawało że On szaraczek no ale moja też z papiura Happy Time a w domu Uzurii:rotfl: Wusia on szary jeno z nazwy... tak po prawdzie cołki czorny ze znaczeniami na łapskach i klacie Zagłosowałam na "Menela" Śliczny psiak, ale Greydusia nie przebije - to metoda "na podlizucha", której uczy mnie (z marnym skutkiem) moja koleżanka - przedstawicielka handlowa Lidzia dzięks:hug: Zagłosowałam na Manolo, chociaż z ciężkim sercem ... poniżej jest przecudowny owczarek .... Brazuniu,dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.11.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Głos oddany na Pięknego M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.11.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Gagatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Jak tam, Osiu, ogolonaś już dzisiaj? Chyba przestałąś śpiewać przy tej czynności, nic dzisiaj z rana nie słyszałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 I u mnie cicho jakoś było, widocznie Osiczka żadnej imprezy dzisiaj nie miała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 A może zamknęła się w sobie,co nie daj boże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts