Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajoski zwierzyniec :)

Coś jeszcze planujesz do akwa?

Już pisałam, że jeszcze są danjo 3 rodzaje, kiryski 3 rodzaje, goopiki, mam 3 sztuki mieczyków...

Agresywne mieczyki i molinazja, która podgryzała mi resztę dziś wylądowała

w...

sklepie zoologicznym u kolegi :lol2:

Ooo, Barunia! Cześć, kochana1

A gdzieś Ty była, jak Cię nie było??? :D

Ano tam, gdzie zazwyczaj... Wew robocie, we chałpie z Szarańczą mą, na fitnessie...

Sisterowa prawdę rzekła... Zawsze w dzikim pędzie...

Czasem się zastanawiam, kiedy się to skończy???????

Osia, a myślałaś o krewetkach?

No podrzucałaś temat... nawet ładne są niektóre :)

Ale na razie to my jeszcze świeżaki w temacie akwa, więc nie chcę przeginać i cudować a potem żałować, że chciałam przedobrzyć...:yes:

:no: zwątpiłam w Ciebie:hug:

Kobieto małej wiary...:rotfl:

Podtucz troszku glonozjadka:yes::lol:... najbardziej było mi go szkoda jak likwidowaliśmy akwa... a skalary mieliśmy jak dłoń:p

i kirys jeden urósł nam jak słoń:sick:

Karmimy i dbamy... niech rosną :bye:

A teraz o Soni...

Już po operacji...tak jak przypuszczałam sterylka okazała się jednoczaśnie sterylką aborcyjną ... sunia była w ciąży i za miesiąc byłoby dodatkowych 6 bezdomnych psiaków....:(

Był kłopot, bo nie można jej było uśpić ale w końcu się udało...

Pojadę w poniedziałek skontrolować sytuację :yes:

Kolejny dramat... znów jeden z bezdomniaków złapał się we wnyki, widział go sąsiad i zadzwonił do TOZ a Pani do mnie, chodziliśmy, szukaliśmy tego psiaka ale nie znaleźliśmy :(

A inny wpadł pod tira i ma niewładne tylne łapy, wieczorem ma przyjechać wet i zdecydować co z nim zrobić... problem w tym, że pies wczołgał się pod bale i chociaż wiemy gdzie jest to nikt tego nie jest w stanie ruszyć...:(

Qrwa... mam dość :mad:

Widzę, że Matka Natura cię nie oszczędza ... Witaj w klubie ... Ty masz chociaż wsparcie w TOZ ... Ja mam sarny poobwiązywane wnykami, które na moich oczach się dławią i duszą bo nie mogą przełykać ... i nikt nic nie zrobi ...Jestem bezsilna ... Mogę sobie najwyżej popłakać przy oknie ...

smutne historie ...

....może trochę poprawię Wam humor tym filmikiem ...

http://foch.pl/foch/10,135818,15356544,FochWideo__Najbardziej_wkurzajace_teksty_facetow.html#BoxSlotIIMT

.... Pineska oglądając .... miała wyraz twarzy wskazujący, że w pełni pasuję do tego profilu ... :lol2:

Widzę, że Matka Natura cię nie oszczędza ... Witaj w klubie ... Ty masz chociaż wsparcie w TOZ ... Ja mam sarny poobwiązywane wnykami, które na moich oczach się dławią i duszą bo nie mogą przełykać ... i nikt nic nie zrobi ...Jestem bezsilna ... Mogę sobie najwyżej popłakać przy oknie ...

a lesnictwo? moze tam trzeba zadzwonic

Nie wytrzymałam... Sonia ma się dobrze i jak do poniedziałku nie będzie sobie szwów podgryzać to ją zabieram :rolleyes:

Ten pies z wypadku, może przeżyje... łapy ma niewładne ale to prawdopodobnie przez obrzęk kręgosłupa, bo odruchy są... właśnie wróciliśmy z odłowienia psiaka... wet zabrał go do siebie, czym zyskał mój szacunek :yes:

Może będzie dobrze...

Piratu, jesteśmy jebni.ci :hug: