Gagata 24.04.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 No bo w sumie..... ja też nie cierpię spać pod równo ułożoną kołderką i do tego - o zgrozo! - zawiniętą pod materac! Niektóre hotele się w tym specjalizują no i jest to dziwny standard w niektórych krajach. Zawijam kołdrę częściowo pod siebie, jedna końcówka na wierzch, druga pod spód - różnie to bywa.. kołdra zmięta i sformowana w kulę albo coś... Tez bym się wpieniła jakby przyszedł taki jeden z drugim i mi to RÓWNO i PŁASKO ułożył - . Musze wykazać więcej zrozumienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2014 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Sama widzisz... pies też człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.04.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Kurcze - czasem zapominam:sick:... może przez te uszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.04.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Właśnie w tej chwili Bazylia dokładnie spilociła sowje legowisko (materac osobno, kocyk w kulkę osobno, poduszka gdzieś obok..) i poszła na kanapę. OK, niech robi co chce - to też człowiek, TO TEŻ CZŁOWIEK, TO TEŻ CZŁOWIEK... (mimo uszu..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Kurcze - czasem zapominam:sick:... może przez te uszy.... Coś się uszu czepiła??? Właśnie w tej chwili Bazylia dokładnie spilociła sowje legowisko (materac osobno, kocyk w kulkę osobno, poduszka gdzieś obok..) i poszła na kanapę. OK, niech robi co chce - to też człowiek, TO TEŻ CZŁOWIEK, TO TEŻ CZŁOWIEK... (mimo uszu..) [/QUOTE] No znowu... Zazdrość przez Ciebie przemawia...niech zgadnę... Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.04.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Ad 1, czy Ty chcesz się zarobić na śmierć??? Ad 2, jakieś przytyki...? Ad. 1 Już sama k..a nie wiem Ad. 2 Nieee, po prostu stwierdziłam fakt . Sama widziałaś, co robiła Nadia jak usiłowałam jej wakacje u Ciebie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 no wlasnie o co chodzi z tymi uszami Bazylii????? przeciez sliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.04.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 . Sama widziałaś, co robiła Nadia jak usiłowałam jej wakacje u Ciebie zrobić Wygladała na nieco zakłopotaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.04.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Wygladała na nieco zakłopotaną... Hehehehehehe NIECO!!! Błahahahahaha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2014 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Nadiuch i Gruch w jednym stali wyrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Oooo, jakie słodziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2014 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 A teraz nieco roślinności... Moje ulubione bratki Świerzba się puszcza... A już myślałam, że zdechnięta całkiem jest ale jednak żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 A bratki całkiem jak moje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 bylam dzis na targach rolno-ogrodniczych, bylo super wrocilam obladowana zielonosciami, swieza wedlina, smierdzacymi serami, podpuszczkowymi gremzowymi i swojskim chlebkiem. wrocilam to stolarz byl, co prawda znowu sie ryplo (niedopasowany blat + uszkodzony jeden front) to kuchnia juz prawie skonczona. tego lachudre, ktory mi zaczal i nie skonczyl to dorwe i cos mu zrobie:mad: to co raczyl zamontowac to spier....lil po calosci. nowy stolarz mordowal sie jak potepiony ale dal rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Ależ z Grucha dżentelmen w każdym calu i jaki elegant TAR to u Ciebie prawie jak u Beauty, która co zamówi to coś się zawsze rypnie - u niej to ciągle coś nowego, u Ciebie... tylko kuchnia Teraz najważniejsze, ze już koniec mordęgi i będziesz mieć nową, wygodną kuchnię, którą.... nam w końcu pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Gosia kuchnia ta sama tylko dorabialam szafki i nie pokaze, bo wstyd mi za taka popeline, ten lachmyta spieprzyl po calosci a ten obecny probuje ratowac co sie da. szczerze mowiac to bym ja cala wypierniczyla i zrobila nowa ale teraz nie moge ze wzgledu na kase no i co jak co, moge robic oranzerie ale szafek nie bede teraz zmieniac, trudno, przymkne oczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2014 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) A bratki całkiem jak moje! b. tego lachudre, ktory mi zaczal i nie skonczyl to dorwe i cos mu zrobie:mad: to co raczyl zamontowac to spier....lil po calosci. nowy stolarz mordowal sie jak potepiony ale dal rade. Jak dobry stolarz to nie ma nad czym deliberować... RADĘ DA Ależ z Grucha dżentelmen w każdym calu i Tia.... Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Naducha wygląda na zawstydzoną ... Wstrętne baby, kazałyście jej spać z obcym facetem:mad: Ogniska nie robiłam bo najpierw trzeba by spalić te smętne resztki po drewutni a nie chce mi się! Trawy kosić nie mogę bo mi kosiarke szlag trafił!! W ramach walki z bolącym od siedzenia doopskiem skończyłam malinową rabatę ... Tylko po co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2014 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Nie z obcym... znają się od sierpnia Znów burze zamiennie ze słońcem... Chwilowo nie pada, może się powlokę na spacer z bydłem... Ja mam tanią spalinówkę...coś koło 500 pln na wyprzedaży zanabyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Też szukam taniej, jak narazie najtaniej to 8 stów, ale to w necie ... Skoro Grucha nie obcy, to okey!!! Poszłam dzisiaj z gnidą trochę, ale szybko wróciłam, jakiś dziwnie podejrzany ruch był w lesie, wolałam nie ryzykować, że mi znowu za czyms pobiegnie. Poganiałam się z nim wokół auta ... qurde, on to normalnie uwielbia !!! A później strasznie chciał mi pomóc przy eksmitowaniu chwastów za płot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts