braza 07.10.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ooo, o golasach gadacie? Gdzieś latajo? juz nie, ubral sie i wylazl:cool: A tyle dobrego mobło z tego być, no!!!! Bobiczku, patrz coś narobił tym jednym ubraniem się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ziiimnooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 oj Osia no taka pora roku idzie że zimno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 a na interii pisza ze zima ma byc ostra, przeciez mam sie budowac to jakzeby inaczej:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 kłamią noooo zobaczysz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 w tej chwili mamy 0 st.C a w nocy mrozik zapowiadaja, chyba opony zimowe kaze sobie zamowicwczoraj wlaczylam grzanie ale chyba pogonie starego co by wode z kranikow spuscil albo niech chociaz skrzyneczki welna zabezpieczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Słonko u nas już kilka nocy było z przymrozkami po - 2 i - 3 stopnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.10.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 w tej chwili mamy 0 st.C a w nocy mrozik zapowiadaja, chyba opony zimowe kaze sobie zamowic wczoraj wlaczylam grzanie ale chyba pogonie starego co by wode z kranikow spuscil albo niech chociaz skrzyneczki welna zabezpieczy To skandal! A gdzie złota polska jesień się grzecznie pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Prawdopodobnie... wdoopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Oj tam, oj tam. Przyjdzie po niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.10.2015 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Jaaaaasneee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 ale ja nie wiem Osia czego Ty płakasz:jawdrop: piękne słońce, 12-13 stopni, szaleństwo kolorów wkoło no cudna złota polska jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.10.2015 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 U nas słońce ale sakramencki ziąb, który potęguje wiatr urywający łeb... brrr:rolleyes: Polazłam do lasu takiego gęstego a i tak pizgało Kolorki cudne to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 U mnie też pizga ale pogoda piękna!! Pierwszy raz w tym roku tak wcześnie rozpaliłam w kominku - o 11-ej! Przymrozek rano był!!! Chyba zmienię opony w aucie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.10.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 U mnie też pizga ale pogoda piękna!! Pierwszy raz w tym roku tak wcześnie rozpaliłam w kominku - u me już 2 kubik drewna idzie!!!!! Tej jesieni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.10.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Ooo, o golasach gadacie? Gdzieś latajo? Gol Asy - to nasze chłopaki dzisiaj (mam nadzieję że zaraz bendom Asy jak sie patrzy. Tylko tych goli choc ze 2 z przodu a tyły na zero) Jeszcze ten no, jak mu tam - no co myli się tylko raz. Bru Dasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Chyba skończyłam sezon rowerowy... zmarzłam jak szlag, palę w kominku i liczę na to, ze jutro wstanę bez zapalenia płuc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Noooo Bobiczku, to chyba nawet lepszy ode mnie jesteś Sezonu rowerowego nawet nie rozpoczynałam więc i nie mam co kończyć! Zapalenie płuc przylazło, czy dało spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.10.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Leczyłam się wczoraj gorzałką i herbatą z rumem... chyba pomogło, bo wstałam zdrowa Odprawiłam poranne spacery, pracę i miałam w planach popołudniowe szwendańsko ale zaczęło lać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 To dobrze, żeś zdrowa! Ja się dzisiaj tylko do miejscowości oddalonej o 9 km udałam a moje gnidy niezadowolone, bo nie "wyspacerowane". Może jutro im wynagrodzę.... Teraz pada deszcz, czy ja qrna jutro do wulkanizatora na wymianę dojadę ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts