Moose 07.11.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Łośka ...idź spać na litość ... Dalej nikt nie wie czy projektowałaś, malowałaś, rzeźbiłaś, kupiłaś ...czy poprzestawiałaś meble rodzicom w kuchni ... A dlaczego Ty nie śpisz o tej porze...??? Nowe meble składałam z pomocą dobrych ludzi I przy okazyji wywaliłam "dorobek życia" czyli 4 wory 120 l śmieci, których nikt nie używał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.11.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Jeżeli ten dorobek był twoich rodziców ...hmmm ...uważaj co byś nie poleciała na śmietnik targać to spowrotem ! A ja na budowie do 22-ej to do kompa ...po nockach muszę ... Ale mój umysł trzeźwy ...tylko członki ( rączki oczywiście ! ) przepracowane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 07.11.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) Dzięki Aga , za pociągnięcie Ewy za język , drugi raz nie mialabym śmialości pytać, a tak przynajmniej już wiem. W takim razie Ewa, gratuluję!!!Też chciałabym już zajmować się kuchnią, póki co musiałam w niej posprzątać. Edytowane 7 Listopada 2010 przez OlaiJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.11.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Jeżeli ten dorobek był twoich rodziców ...hmmm ...uważaj co byś nie poleciała na śmietnik targać to spowrotem ! . Aguś oni już wrócili i docenili, na szczęście na śmietnik nie kazali lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Aguś oni już wrócili i docenili, na szczęście na śmietnik nie kazali lecieć Znaczy ... muszom cię straśnie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.11.2010 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Znaczy ... muszom cię straśnie kochać Noszqrna nie majom inszego wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 12.11.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Ewa, co tam u Ciebie ostatnio na budowie?Zdążycie coś ruszyć przed zimą? Pewnie to opóźnienie przez deszcze letnie?Pozdrawiam, a tak btw- to jak ruszycie wiosną, to przynajmniej nie będziecie się martwić, że za chwilę przymrozi albo cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.11.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Nic się nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.11.2010 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Nic się nie dzieje... fuj, fuj........ zawsze coś się dzieje. Koty narżną, szczury się zalęgną (na budowie opuszczonej) Ktoś coś ukradnie....... Nie piernicz - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.11.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 fuj, fuj........ Koty narżną, nie narżnęły... szczury się zalęgną (na budowie opuszczonej) szczurów brak... Ktoś coś ukradnie.... tyż nic nie wiem w ty temacie.... Nie piernicz - Noszsz nie piernicze, bo nie ma o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 15.11.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Jak się zacznie dziać - to i koty i myszki się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 29.11.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ewuś, where are You?Pojawiaj się nam raz na tydzień chociaż:)Pozdrawiam, dodając otuchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Łośka ! Wyłaź natychmiast ! Wiem co się dzieje i siem domagam wieści - tonem nie znoszomcym sprzeciwu ! No ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.12.2010 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No i wujnia.... moja droga Koleżanko... nie dość, że śnieżyca z mroziskiem, to jeszcze humorek pod anatomopatologiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Znaczy ...już ci zrobic sekcję zwłok ? Czy dobić agrafką najsamprzód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2010 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ewuś, where are You?! W czarnej doopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2010 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Znaczy ...już ci zrobic sekcję zwłok ? Czy dobić agrafką najsamprzód ? Może być i mydłem... Wisz... letko nie jest ale się staram coby było lepiej... Skutek jak na razie marniusi... ALE SIEM NIE PODDAM!!! CHOCIAŻ CHWILAMI WYĆ SIĘ KCE JAK WILKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.12.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Łooo maaaatko ... nie bede cie dobijać ... sama to zrobisz widzę ... Ale upić cię mogę ...znaczy mogę spróbować ...a nuż siem uda tym razem i nie padnem pierwsza Łośka trzymaj siem tam ! Żywcem siem nie daj ! A jakby co - dzwoń. Bendem ciem pocieszać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Dzięki Aguś Klubowo pocieszałam się wczoraj do późnych godzin nocnych... Trochę mnie się humorek poprawił... Dziś nawet czerep nie odpadł, więc źle nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Jezdeś nareszcie tak było... pusto bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts