Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czy ja wiem czy to taki pozytyw z bolącą doopą;)

ale chodzić nie musi:D

:yes:

Osia, a czemuż święta są be? :o :rolleyes:

Bo muszę zasiąść do stoła z kimś kogo nie trawię....

I nie mówcie nic o pojednaniu chrześcijańskim... błagam...

Z drugiej strony wiem... nic się nie stało... ale dla mnie, ktoś kogo uważałam przez iks lat za przyjaciela tudzież jeździłam ratować jego doopsko, nie istnieje... :sick: a jednak jak wcina się między mnie a moich rodziców i nad tym trudno mi przejść do porządku dziennego...

Chyba się wyrzygałam... przepraszam....:(

Nie przepraszaj.

Może jeszcze kiedyś uda się Wam dojść do porozumienia, przynajmniej takiego, żeby nie trzeba było stresowac się faktem wspólnego stołu... :(

Życzę tego bardzo, bo wiem, jak boli, kiedy zawiedzie nas ktoś bliski. :hug:

:yes:

Bo muszę zasiąść do stoła z kimś kogo nie trawię....

I nie mówcie nic o pojednaniu chrześcijańskim... błagam...

Z drugiej strony wiem... nic się nie stało... ale dla mnie, ktoś kogo uważałam przez iks lat za przyjaciela tudzież jeździłam ratować jego doopsko, nie istnieje... :sick: a jednak jak wcina się między mnie a moich rodziców i nad tym trudno mi przejść do porządku dziennego...

Chyba się wyrzygałam... przepraszam....:(

Łosia - WSPÓŁCZUJĘ.

U nas w tym roku święta trochę inne - zaprosiliśmy kolegę mojego z jego mamą (mają bardzo trudną sytuację pod różnymi względami) - kolega kolegą - własnie się rozwiódł i sprzedał dom, w którym to mieszkała także własnie jego mama..- ale ta MAMA! Gotuje bosssko. I bardzo CHCE mieć święta w tym roku mimo wszystko! Rozumiecie :yes::yes:.

...teraz staje się więc jasne dlaczego ich zaprosiliśmy...

A poza tym goście nasi AgroWigilijni chcą zrobić ognisko i będą śpiewać przy gitarze i grzańcu... napisałam (na ich zaproszenie), że owszem, chętnie się przyłączymy.. ale chyba tego nie przemyślałam.......:eek:

Edytowane przez Gagata

Opiszę po wszystkim, nie omieszkam.... Się zobaczy czy będzie fajnie ale na pewno INACZEJ :D z czego się cieszę!

Jedni i drudzy goście świąteczni będą już kolejny raz ale ci od ogniska to pierwszy raz. A do tego jadą z Niemcowni (Polacy). A będzie też moja córka z zięciem , specjalnie z Niemcowni toże w poszukiwaniu polskich klimatów świątecznych - no i nie wiem czy się ucieszą jak usłyszą przy ognisku kolędę po niemiecku... A jest taki plan bo syn owej pani nauczył się własnie w szkole na gitarze i zechce się pewnie chłopina pochwalić :yes::yes: