Moose 17.12.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Mam grypę, stłukłam sobie zad spadając ze schodków, na myśl o świętach chce mi się rzygać... Pozytywy... mam L4 i nie muszę do arbajtu chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 czy ja wiem czy to taki pozytyw z bolącą doopą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.12.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 ale chodzić nie musi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Osia, a czemuż święta są be? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2012 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 czy ja wiem czy to taki pozytyw z bolącą doopą ale chodzić nie musi:D Osia, a czemuż święta są be? Bo muszę zasiąść do stoła z kimś kogo nie trawię.... I nie mówcie nic o pojednaniu chrześcijańskim... błagam... Z drugiej strony wiem... nic się nie stało... ale dla mnie, ktoś kogo uważałam przez iks lat za przyjaciela tudzież jeździłam ratować jego doopsko, nie istnieje... a jednak jak wcina się między mnie a moich rodziców i nad tym trudno mi przejść do porządku dziennego... Chyba się wyrzygałam... przepraszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Nie przepraszaj. Może jeszcze kiedyś uda się Wam dojść do porozumienia, przynajmniej takiego, żeby nie trzeba było stresowac się faktem wspólnego stołu... Życzę tego bardzo, bo wiem, jak boli, kiedy zawiedzie nas ktoś bliski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Życzę tego bardzo, bo wiem, jak boli, kiedy zawiedzie nas ktoś bliski. Dzięki Depsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.12.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Bo muszę zasiąść do stoła z kimś kogo nie trawię.... I nie mówcie nic o pojednaniu chrześcijańskim... błagam... Z drugiej strony wiem... nic się nie stało... ale dla mnie, ktoś kogo uważałam przez iks lat za przyjaciela tudzież jeździłam ratować jego doopsko, nie istnieje... a jednak jak wcina się między mnie a moich rodziców i nad tym trudno mi przejść do porządku dziennego... Chyba się wyrzygałam... przepraszam.... Łosia - WSPÓŁCZUJĘ. U nas w tym roku święta trochę inne - zaprosiliśmy kolegę mojego z jego mamą (mają bardzo trudną sytuację pod różnymi względami) - kolega kolegą - własnie się rozwiódł i sprzedał dom, w którym to mieszkała także własnie jego mama..- ale ta MAMA! Gotuje bosssko. I bardzo CHCE mieć święta w tym roku mimo wszystko! Rozumiecie :yes:. ...teraz staje się więc jasne dlaczego ich zaprosiliśmy... A poza tym goście nasi AgroWigilijni chcą zrobić ognisko i będą śpiewać przy gitarze i grzańcu... napisałam (na ich zaproszenie), że owszem, chętnie się przyłączymy.. ale chyba tego nie przemyślałam....... Edytowane 18 Grudnia 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 No to w W. Będą w tym roku fajne święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.12.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Opiszę po wszystkim, nie omieszkam.... Się zobaczy czy będzie fajnie ale na pewno INACZEJ z czego się cieszę! Jedni i drudzy goście świąteczni będą już kolejny raz ale ci od ogniska to pierwszy raz. A do tego jadą z Niemcowni (Polacy). A będzie też moja córka z zięciem , specjalnie z Niemcowni toże w poszukiwaniu polskich klimatów świątecznych - no i nie wiem czy się ucieszą jak usłyszą przy ognisku kolędę po niemiecku... A jest taki plan bo syn owej pani nauczył się własnie w szkole na gitarze i zechce się pewnie chłopina pochwalić :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Łosia - WSPÓŁCZUJĘ. Ano widzisz... takie życie... raz na wozie a raz pod kołami... Miałam nawet do Cię dzwonić się wyżalić ale na Twoje szczęście całkiem głos straciłam i do rozmów telefonicznych się nie nadaję Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 ... Buziaczki .... po rzyganiu ???? cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 .... po rzyganiu ???? cześć I z grypą na dokładkę... MASZ RACJĘ... PRZESADZIŁAM... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.12.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Łosia - ja też głos straciłam - to byśmy se pogadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Łosia - ja też głos straciłam - to byśmy se pogadały No to piknie... wyobraźnia zadziałała...dwie niemowy konwersujące przez telefon...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.12.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 O to to - telefon wybitnie temu sprzyja :yes:! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Się pochwalę: nadali naszej leśnej chałpie oficjalny numer - 123. Prawda, że ładny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No BARDZO ŁADNY!!! Gratulujemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No BARDZO ŁADNY!!! Gratulujemy!!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.12.2012 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://img24.imageshack.us/img24/4098/wesolychswiat2012.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts