Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejooo, tu Mruczka z Zasmarkańca Grypowego w gminie Chusteczkowo, ja przyszłam zazdrościć śniegu, pogratulować kurteczki i życzyć wszystkiego naj na Nowy Rok. Jak Grey będzie potrzebował bardziej wełnistej odzieży to ja się zobowiązuję dostarczyć włóczkę z mojego collie, lata mi toto po salonie a tak, może na jakieś skarpety się przyda :) albo czapkę. Aha a numerek bardzo kształtny, okrągły i klasyczny :D ten na drzwiach, żeby nie było. Całuję zasmarkanie :*

U mnie też zielono i ... jesiennie, deszcz pada!!!!

Życzę dobrego roku!!! Takiego, w którym nie ma złych chwil, nie ma złych zdarzeń a są tylko miłe, fajne, radosne chwile!!!! Żyjmy i cieszmy się każdą tą chwilą!!!!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZLiDLXgPcEa29C6p89zVRvPkexo5wnPUUHtlioNiCYK5bY9LaySV-9p9W

Łośka ... nic Ci nie wkleję bom w robocie ( to jest ta co głupich lubi)

Ale życzenia dostaniesz czemu niiii.

No to życzę Ci zdrowia końskiego - co byś się miała siły odśnieżać,

Cierpliwości graniczącej z cudem - co byś zawału nie dostała jak cię zasypie z powrotem ( po godzinie na przykład :p)

Piniędzy dużo - co by cię było stać na odśnieżarkę ... jak Ci wylezą bąble na łapach :rolleyes:

I jak już będziesz to wszystko miała - życzę Ci duuuużo ... śniegu :D

Wszystkiego dobrego nierogacizno kochana moja ... :bye:

Osia skąd masz taką zimę:jawdrop: u mnie mało co wiosna:bash:

Zima jeszcze sprzed 15-go grudnia :rolleyes:

Całuję zasmarkanie :*

Smarkałam, kasłałam i słowem się odezwać nie mogłam do 23 grudnia... mam chwilowo smarków dość ;)

Zdrowiej kobito:hug:

To da się zrobić. Zwłaszcza, że chwilowo mam jeszcze w sobie sporo niechęci do ... yyyy ... picia ....

Nalepszego w Nowym Roku.

KOtek dla Was tyż, zresztą wisz...:hug:

Wszystkiego dobrego po świętach i sylwestrze. Z życzeniami nie byłam nigdzie, ale kocham Was wszystkich i życzę wszystkiego NAJPIĘKNIEJSZEGO W NOWYM ROKU.

Aniu, ja też nie chodziłam nigdzie z życzeniami więc wzajemnie Kochana :hug:

Gagatko serio odpowiadam...

Greyduła sierści ma mało... gdybym go mogła puszczać luzem to ubranko zbędne... ale w lesie się nie da... zwierzyna to raz... dwa kłusownicy i sidła... więc jak chodzimy na spacerki na smyczy i jest poniżej 5 stopni to on po 20 minutach się trzęsie a nie chciałabym go przeziębić... kurteczkę przy mrozach nosi bez protestów, więc chyba mu ciepełko pasuje :rolleyes: