Moose 30.12.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 No właśnie... Zdjęcia były a po ponownym wejściu już je szlag trafił... Postaram się załadować jeszcze raz.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.12.2012 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Chwilowo zdjęcia widzę ale jak długo będą to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Osia skąd masz taką zimę u mnie mało co wiosna:bash: a konik po prostu powala ta kurteczka to jak dla chłopa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 30.12.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Hejooo, tu Mruczka z Zasmarkańca Grypowego w gminie Chusteczkowo, ja przyszłam zazdrościć śniegu, pogratulować kurteczki i życzyć wszystkiego naj na Nowy Rok. Jak Grey będzie potrzebował bardziej wełnistej odzieży to ja się zobowiązuję dostarczyć włóczkę z mojego collie, lata mi toto po salonie a tak, może na jakieś skarpety się przyda albo czapkę. Aha a numerek bardzo kształtny, okrągły i klasyczny ten na drzwiach, żeby nie było. Całuję zasmarkanie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.12.2012 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Osia, ale bajkowo!!!Wszystkiego naj... w Nowym Roku!!!http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/ld/nf/xmgi/TRjg1uemFwNCaaebUB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Ożesz, jaki piękny krajobraz zimowy! Niektórzy to jednak mają szczęście! Pięknie, aż mi się pozazdrościło troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 U mnie też zielono i ... jesiennie, deszcz pada!!!! Życzę dobrego roku!!! Takiego, w którym nie ma złych chwil, nie ma złych zdarzeń a są tylko miłe, fajne, radosne chwile!!!! Żyjmy i cieszmy się każdą tą chwilą!!!! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZLiDLXgPcEa29C6p89zVRvPkexo5wnPUUHtlioNiCYK5bY9LaySV-9p9W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.12.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Osica, jaki domek, taki niech będzie cały Nowy Rok: sielankowy!!!! Ja w tym roku szaleję na metalowo: http://images10.fotosik.pl/3115/8aad796d4c7ffeb7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.12.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Łośka ... nic Ci nie wkleję bom w robocie ( to jest ta co głupich lubi) Ale życzenia dostaniesz czemu niiii. No to życzę Ci zdrowia końskiego - co byś się miała siły odśnieżać, Cierpliwości graniczącej z cudem - co byś zawału nie dostała jak cię zasypie z powrotem ( po godzinie na przykład ) Piniędzy dużo - co by cię było stać na odśnieżarkę ... jak Ci wylezą bąble na łapach I jak już będziesz to wszystko miała - życzę Ci duuuużo ... śniegu Wszystkiego dobrego nierogacizno kochana moja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.12.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Konik w kamizelce - BOMBOWY! I NAJLEPSZEGO w 2013 dla Was wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.12.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Ach - zapomniałabym - co by Czarny Książę był z roku na rok mądrzejszy i piękniejszy (ale to już chyba niemożliwe..) ! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.01.2013 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 http://img22.imageshack.us/img22/797/nowyrokm.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Kochane dziewczyny, dziękuję wielce za wszystkie życzenia. Od siebie życzę Wam samych miłych chwil, bez zmartwień i innych niedogodności życia codziennego, uśmiechu, szczęścia i pełnej sakiewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ach - zapomniałabym - co by Czarny Książę był z roku na rok mądrzejszy i piękniejszy (ale to już chyba niemożliwe..) ! :yes: Niestety też odnoszę takie wrażenie...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.01.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 No przecie już taki piekny i mądry, że bardziej się nie da! Najlepszego w nowym roku, kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.01.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 KOtek, Ty już więcej nie pij... To da się zrobić. Zwłaszcza, że chwilowo mam jeszcze w sobie sporo niechęci do ... yyyy ... picia .... Nalepszego w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.01.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Wszystkiego dobrego po świętach i sylwestrze. Z życzeniami nie byłam nigdzie, ale kocham Was wszystkich i życzę wszystkiego NAJPIĘKNIEJSZEGO W NOWYM ROKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Osia skąd masz taką zimę u mnie mało co wiosna:bash: Zima jeszcze sprzed 15-go grudnia Całuję zasmarkanie :* Smarkałam, kasłałam i słowem się odezwać nie mogłam do 23 grudnia... mam chwilowo smarków dość Zdrowiej kobito:hug: To da się zrobić. Zwłaszcza, że chwilowo mam jeszcze w sobie sporo niechęci do ... yyyy ... picia .... Nalepszego w Nowym Roku. KOtek dla Was tyż, zresztą wisz... Wszystkiego dobrego po świętach i sylwestrze. Z życzeniami nie byłam nigdzie, ale kocham Was wszystkich i życzę wszystkiego NAJPIĘKNIEJSZEGO W NOWYM ROKU. Aniu, ja też nie chodziłam nigdzie z życzeniami więc wzajemnie Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Słuchaj Łosia a to ubranko dla Księciunia to mu się faktycznie przydaje? Czy to tylko taki bajer i dżołk miał być? Wygląda przesłodko alejak przyjdzie prawdziwa zima to będzie w tym wychodził na dwór? Pytam serio, jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Gagatko serio odpowiadam... Greyduła sierści ma mało... gdybym go mogła puszczać luzem to ubranko zbędne... ale w lesie się nie da... zwierzyna to raz... dwa kłusownicy i sidła... więc jak chodzimy na spacerki na smyczy i jest poniżej 5 stopni to on po 20 minutach się trzęsie a nie chciałabym go przeziębić... kurteczkę przy mrozach nosi bez protestów, więc chyba mu ciepełko pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts