Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Katunia miała obrożę świecącą z możliwością ustawienia światła. Miała małą baterię i ledowe miniaturowe diody . Świeciła na czerwono. (obroża, nie Katunia;)). Oprócz tego obroża miała dość silny odblask. Baterię oczywiście w końcu szlag trafił, ale nie przeszkadzało nam i nie kupowaliśmy nowej.

Ubranko Greyka świetne , do twarzy mu w czerwonym, poza tym w okresie świąteczno-zimowym jak znalazł, kolor dobrze się kojarzy ;)

No właśnie tak myślałam, że to na serio(nie tylko pięknie ale i praktycznie :p).

Bazylia też z tych bez podszerstka (wiadomo - włoskie pochodzenie...:cool:) i tak pomyślałam czy jej się nie przyda..

Odblaskową (najsilniejszą) kupiłam Bazyśce do spacerów wieczornych zimą(drogą polną) ale nie widać nic bo nie ma od czego odblaskiwać...

Co do myśliwych i lasu to jestem pełna najgorszych obaw i niestety wcale nie przekonana, że myśliwi (niektórzy) strzelają do psów NIECHCĄCY....

Odblaskową obrożę mamy ale nie puszczam go w lesie z powodów które już wymieniłam... boję się, że zwieje i coś mu się stanie...:(

A odblaskiwała ona od czołówki w której na spacerki w ciemnościach chodziliśmy...

Kurtka Greyowa jest z Dog Collection... firma z Łodzi, dość porządnie wykonana z wierzchu nieprzemakalna a od spodu polarek... cena 130 pln

T

O myśliwych mam podobne zdanie. Na szczęście w mojej okolicy jest ich niewielu, to nie są rewiry polowań!

Ja myśliwych się nie boję, bardziej kłusowników...:o

mam obróżkę odblaskową i latarkę w domu - jest "komplet spacerowy":cool:.

Brak Ci kufajki...dla Bazyśki ofkors...:rotfl:

A tak BTW to jakby mi ktoś kiedyś powiedział, że psa ubiorę to bym go wyśmiała... niestety widziałam w zeszłym rku w zimie, że bida marzanie...:rolleyes:

On w niektórych miejscach ma, a gdzie indziej jakby nie bardzo z tym podszerstkiem.

Wygląda tak, jakby "od pasa w górę" miał go, a w dół to już niespecjalnie.

I często trzęsie się, jak zimno jest.

Ale nie da się ubrac i już.

No to musimy kilka razy dziennie intensywne zabawy z nim uprawiać, żeby się rozgrzał chociaż od biegania.

Jak już mocno mu doopa zmarznie to idzie się ogrzać do budy, lubi też w stodole na słomie sie położyć.

Ot, typowy kundel wiejski...

Ostatnio nawet wyszło na jaw, że WIE, menda mała, co znaczy "leżeć".

Ale inteligentny sie robi tylko wtedy, kiedy mam kąska w garści...

Karuś, jak to kundel wioskowy - w ciągu kwadransa rozebrał się z kubraczka.

Marznie czasem, ale nie ubierze za nic, kubraczek leży na strychu...

Znaczy nie było mu zimno...:no:

[quote=Gagata;5726470

Rozumiem, że Książe Pan docenia ubranko i rozbierać się nie zamierza??

Hrabia absolutnie nie protestuje i nawet przy mrozach wydaje się być zadowolony z obecności dereczki :)

No siara, jakby kubraczek jakiś badziewny był, ale taki ładny dostał, prawie jak derka na małego konia i - nie lubi! :jawdrop:

Może mu kolor nie odpowiadał...:rotfl:

Depsia, jaki by nie był, to i tak siara!!! Poza tym Karuś to chyba ma podszerstek, no to na ki gwizdek mu ubranko???

!

On w niektórych miejscach ma, a gdzie indziej jakby nie bardzo z tym podszerstkiem.

Wygląda tak, jakby "od pasa w górę" miał go, a w dół to już niespecjalnie.

Ostatnio nawet wyszło na jaw, że WIE, menda mała, co znaczy "leżeć".

Ale inteligentny sie robi tylko wtedy, kiedy mam kąska w garści...

Na Greydułę kąski nie działają ale pudełko z nakrętkami i owszem ;)

No to już mamy jasność - musisz mu po prostu sprawić GALOTKI!

Kalesony... umarłam...:rotfl::rotfl::rotfl:

Noooo - już powinna :D

Ale zbereźnica póki co z gołym cycem lata :o!

...Niejednym....!!

Kup jej aliganckie bielizne to nie powstrzymasz kawalirów przy następnej cieczce...:rolleyes:;)