wu 06.01.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Osia przed myśliwymi jeszcze chronić go trzeba ale to już chyba odblaskowa kurteczka by musiała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Katunia miała obrożę świecącą z możliwością ustawienia światła. Miała małą baterię i ledowe miniaturowe diody . Świeciła na czerwono. (obroża, nie Katunia;)). Oprócz tego obroża miała dość silny odblask. Baterię oczywiście w końcu szlag trafił, ale nie przeszkadzało nam i nie kupowaliśmy nowej. Ubranko Greyka świetne , do twarzy mu w czerwonym, poza tym w okresie świąteczno-zimowym jak znalazł, kolor dobrze się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 No właśnie tak myślałam, że to na serio(nie tylko pięknie ale i praktycznie ). Bazylia też z tych bez podszerstka (wiadomo - włoskie pochodzenie...) i tak pomyślałam czy jej się nie przyda.. Odblaskową (najsilniejszą) kupiłam Bazyśce do spacerów wieczornych zimą(drogą polną) ale nie widać nic bo nie ma od czego odblaskiwać... Co do myśliwych i lasu to jestem pełna najgorszych obaw i niestety wcale nie przekonana, że myśliwi (niektórzy) strzelają do psów NIECHCĄCY.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Odblaskową obrożę mamy ale nie puszczam go w lesie z powodów które już wymieniłam... boję się, że zwieje i coś mu się stanie... A odblaskiwała ona od czołówki w której na spacerki w ciemnościach chodziliśmy... Kurtka Greyowa jest z Dog Collection... firma z Łodzi, dość porządnie wykonana z wierzchu nieprzemakalna a od spodu polarek... cena 130 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Dzięki Łosia, obejrzę co tam mają.Czołówka - no tak proste i genialne. A nawet zwykła latarka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Dzięki Łosia, obejrzę co tam mają. . A nawet zwykła latarka.... Nie lubię mieć zajętych rąk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.01.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 :yes: no tak na razie dopóki se czołówki nie sprawię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ta Katuni obroża miała diody, przypominam:rolleyes: O myśliwych mam podobne zdanie. Na szczęście w mojej okolicy jest ich niewielu, to nie są rewiry polowań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.01.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Tak tak Brazka - diody - kumam czacze Ale jak już mam obróżkę odblaskową i latarkę w domu - jest "komplet spacerowy":cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2013 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 T O myśliwych mam podobne zdanie. Na szczęście w mojej okolicy jest ich niewielu, to nie są rewiry polowań! Ja myśliwych się nie boję, bardziej kłusowników... mam obróżkę odblaskową i latarkę w domu - jest "komplet spacerowy":cool:. Brak Ci kufajki...dla Bazyśki ofkors... A tak BTW to jakby mi ktoś kiedyś powiedział, że psa ubiorę to bym go wyśmiała... niestety widziałam w zeszłym rku w zimie, że bida marzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Karuś, jak to kundel wioskowy - w ciągu kwadransa rozebrał się z kubraczka.Marznie czasem, ale nie ubierze za nic, kubraczek leży na strychu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No wiesz DPSia - siara przed innymi wioskowymi. Ja go rozumiem. Łosia - rozważam tę opcję..Rozumiem, że Książe Pan docenia ubranko i rozbierać się nie zamierza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No siara, jakby kubraczek jakiś badziewny był, ale taki ładny dostał, prawie jak derka na małego konia i - nie lubi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Depsia, jaki by nie był, to i tak siara!!! Poza tym Karuś to chyba ma podszerstek, no to na ki gwizdek mu ubranko??? Gagatka, skoro odblask i latarka, to oki, zestaw jak się patrzy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 On w niektórych miejscach ma, a gdzie indziej jakby nie bardzo z tym podszerstkiem.Wygląda tak, jakby "od pasa w górę" miał go, a w dół to już niespecjalnie.I często trzęsie się, jak zimno jest.Ale nie da się ubrac i już.No to musimy kilka razy dziennie intensywne zabawy z nim uprawiać, żeby się rozgrzał chociaż od biegania.Jak już mocno mu doopa zmarznie to idzie się ogrzać do budy, lubi też w stodole na słomie sie położyć. Ot, typowy kundel wiejski... Ostatnio nawet wyszło na jaw, że WIE, menda mała, co znaczy "leżeć".Ale inteligentny sie robi tylko wtedy, kiedy mam kąska w garści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 On w niektórych miejscach ma, a gdzie indziej jakby nie bardzo z tym podszerstkiem. Wygląda tak, jakby "od pasa w górę" miał go, a w dół to już niespecjalnie. No to już mamy jasność - musisz mu po prostu sprawić GALOTKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Chcesz powiedzieć, że Bazyśka stanik nosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Noooo - już powinna Ale zbereźnica póki co z gołym cycem lata ! ...Niejednym....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Matko, takie zgorszenie we wsi... Ty zamów jej stanik, a potem pokaż, coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Karuś, jak to kundel wioskowy - w ciągu kwadransa rozebrał się z kubraczka. Marznie czasem, ale nie ubierze za nic, kubraczek leży na strychu... Znaczy nie było mu zimno... [quote=Gagata;5726470 Rozumiem, że Książe Pan docenia ubranko i rozbierać się nie zamierza?? Hrabia absolutnie nie protestuje i nawet przy mrozach wydaje się być zadowolony z obecności dereczki No siara, jakby kubraczek jakiś badziewny był, ale taki ładny dostał, prawie jak derka na małego konia i - nie lubi! Może mu kolor nie odpowiadał... Depsia, jaki by nie był, to i tak siara!!! Poza tym Karuś to chyba ma podszerstek, no to na ki gwizdek mu ubranko??? ! On w niektórych miejscach ma, a gdzie indziej jakby nie bardzo z tym podszerstkiem. Wygląda tak, jakby "od pasa w górę" miał go, a w dół to już niespecjalnie. Ostatnio nawet wyszło na jaw, że WIE, menda mała, co znaczy "leżeć". Ale inteligentny sie robi tylko wtedy, kiedy mam kąska w garści... Na Greydułę kąski nie działają ale pudełko z nakrętkami i owszem No to już mamy jasność - musisz mu po prostu sprawić GALOTKI! Kalesony... umarłam...:rotfl: Noooo - już powinna Ale zbereźnica póki co z gołym cycem lata ! ...Niejednym....!! Kup jej aliganckie bielizne to nie powstrzymasz kawalirów przy następnej cieczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts