DPS 09.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Pudełko z na... czym? A on zżera potem to pudełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 czy nakrętki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.01.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Może zakręca i odkręca, zakręca i odkręca, zakręca i odkręca.......:yes: Taka zabawa intelektualna (?).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Może zakręca i odkręca, zakręca i odkręca, zakręca i odkręca.......:yes: Taka zabawa intelektualna (?).... I to jest najbardziej prawdopodobna wersja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Napatrzył się pewnie na jaki program o ośmiornicach i trenuje:rolleyes: Ta grejowa kufajka to pewnie była by za duża na moją Kalinę... Gagatko CC mają podszerstek:yes:... niewielki, ale zawsze. Poza tym moje na zewnątrz tak szaleją, że całe zziajane wracają, pojedyńczo wcale nie chcą wyjść. Jak nie jesteśmy na dworze to jedną wypuszczam coby nie polazły gdzieś... ale co najwyżej siusiu i do chałupy, a we dwie... przeciągi aż się na działce robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.01.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 O - dzień dobry Arctico! Z mojej wiedzy (od czasu naszego poprzedniego cc) wynika, że nie mają podszerstka ale sprawdzę to i .. przyjrzę się suni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Pudełko z na... czym? A on zżera potem to pudełko? Może zakręca i odkręca, zakręca i odkręca, zakręca i odkręca.......:yes: Taka zabawa intelektualna (?).... I to jest najbardziej prawdopodobna wersja!!! Napatrzył się pewnie na jaki program o ośmiornicach i trenuje:rolleyes: Ta grejowa kufajka to pewnie była by za duża na moją Kalinę... Bardzo możliwe A tera wyjaśnienie odnośnie pudełka, choć Wasze dywagacje, wielce zresztą ucieszne, mnie się spodobały Pudełko rzeczone, zanabyte drogą kupna we Lidrze i napełnione nakrętkami, służy mi mianowicie do zwracania uwagi Greydule. Znaczy się idziemy się pobawić i wydaję mu jakąś komendę a on wielce zajęty wąchaniem trawki czy inszego badyla nie słyszy, że do niego mówię, więc rzucam w niego tą grzechotką ( pod nogi coby hałasu narobiło ofkors) i Greyuś ochoczo wykonuje komendę, której wcześniej "nie słyszał" Taki zestawik szkoleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No i masz legenda nakrętkożercy została obrócona wniwecz. A już miałam nadzieję, że rozwinie się jak ośmiornica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 a jak go trafisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ale że tą nakrętką? A w co trzeba trafić...? Bo to Hrabia jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Jeśli rzuca pod nogi, to za cholerę nie trafi w żaden czuły punkt - dystans za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 a jak się odbije albo pudełko rozleci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Jak się Hrabiemu odbije, to może i nawet nakretka tor lotu zmienić, w końcu to wieeeeeelki Hrabia jest! A jeśli nakrętka się odbije... hmmm... Może być różnie, ja bym nie chciała stać oko w oko z wkurzonym Hrabią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Jak się Hrabiemu odbije, to drzewa jak zapałki padną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ale CO TO ZA PUDEŁKO? Jakieś specjalne?? Bo suni kupiłam np. tzw.kong i jest to świetne. Wkłada się do środka różne przysmaki (nie dla Greya zabawka jak widać..) i jak pies odpowiednio podrzuci albo potoczy to te kawałeczki wylatują, zjada je i podrzuca dalej... Ponoć znana od dawna hamerykańska zabawka INTELEKTUALNA dla psów. Potwierdzam-fajna. Zajmuje psa na trochę, bo kombinuje jak to stamtąd wydobyć (trzeba kawałki nie za duże, bo się zniechęci i nie za małe bo za szybko zeżre i nie ma wysiłku intelektualnego...), np raz się cwaniara nauczyła, że kawałki jabłuszka wypadną dopiero jak się toto odbije od podłogi i tak łapą szturchała, że kong podskakiwał a jabłuszko wypadało:yes:. Tytułem wizualizacji, bo jak kto zabawki nie zna to nic pewnie nie kuma... Np. http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/kong_dla_psa/classic/140097 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Pacz pani, jakie fajne! Może i Karusiowi dobrze by na ... excusez le mot... intelekt zrobiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.01.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 A - odnośnie podszerstka -jak mówi Arcitca cc mają wgopisu podszerstek ale faktycznie w wersji mini, czyli de facto nie za wiele on pomaga. Ale JEST:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 a jak go trafisz;) Trudno, może go jakoś potem przebłagam... Ale że tą nakrętką? A w co trzeba trafić...? Bo to Hrabia jednak... W herb ofkors Jeśli rzuca pod nogi, to za cholerę nie trafi w żaden czuły punkt - dystans za duży Braza, TY mnie nie doceniasz a jak się odbije albo pudełko rozleci;) Siem nie rozleci gdyż na wkręty skręcone własnoręcznie Jak się Hrabiemu odbije, to może i nawet nakretka tor lotu zmienić, w końcu to wieeeeeelki Hrabia jest! Jak się Hrabiemu odbije, to drzewa jak zapałki padną Normalnie jakbyś przy tym była, jak hrabia beka to dom drży w posadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ale CO TO ZA PUDEŁKO? Jakieś specjalne?? Nie... zwykłe dropsy z Lidla Konga znam ale Greyuś nie smakołykowy więc go to średnio bawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 11.01.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 W herb ofkors buhahahah a gdzież on ma ten herb WYHAFTOWANY? złotą nicią jak mniemam? mój pies beka zawsze jak po obiedzie przychodzi spojrzeć mi w oczy czy to już wszystko, co mam dla niego, nie wiem, może przychodzi zameldować, że mu się odbiło, nie ulało i jest cool? a co do portek, od urodzenia ma swoje i dooopa nie marznie, problem pojawia się, bo nie da się ich zdjąć w przypadku sraczki z dwojga złego chyba lepszy pies w kurtce bez podszerstka niż taki co się dzieli swoim z domownikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts