Moose 11.01.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 buhahahah a gdzież on ma ten herb WYHAFTOWANY? złotą nicią jak mniemam? mój pies beka zawsze jak po obiedzie przychodzi spojrzeć mi w oczy czy to już wszystko, co mam dla niego, nie wiem, może przychodzi zameldować, że mu się odbiło, nie ulało i jest cool? a co do portek, od urodzenia ma swoje i dooopa nie marznie, problem pojawia się, bo nie da się ich zdjąć w przypadku sraczki z dwojga złego chyba lepszy pies w kurtce bez podszerstka niż taki co się dzieli swoim z domownikami Greyduła robi dokładnie to samo... odchodzi od michy, przeciąga się paszczę przysuwa do mojej twarzy i patrząc w oczy beka... A sierści rzeczywiście niewiele z niego leci... nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Zasypało mnie... Depsia zabieraj to białe paskudztwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.01.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ode mnie też - ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Bierę każdą ilość, proszę przysyłać! Przygotuję plac rozładunkowy. I coś mocniejszego dla kierowcy/pilota/rozładowacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.01.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ty DPSia, ale nie przeginaj co?Nie dość, że dajemy za friko to jeszcze chcesz z dostawą??? Bezczelna:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 bierz u mnie ile chcesz załadunek i transport we własnym zakresie:rotfl: dobra ładować mogę pomóc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 No niesłychana arogancja! Nie dośc, że sie godzę zabrać od nich to, co niechciane, to jeszcze mam to zrobić NA MÓJ KOSZT??? Niebywałe. I tak ktoś przywiózł i nie pytając, rozładował wszędzie i na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.01.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 "godzę się zabrać"?? "niechciane..."??? Przecież kochasz to białe paskudztwo!! Zamówiłyśmy z Łosią specjalnie DLA CIEBIE, bo tak już trujesz na fm, że się czytać nie da, tylko nie dogadaliśmy się z tym miejscem wyładunku...... Więcej już nic dla Ciebie nie zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Więcej już nic od Ciebie nie odbiorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Specjalnie... akurat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.01.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 :rolleyes: Niech już leży u mnie - w sumie to ładnie jest. Ale W Y S T A R C Z Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Obawiam się, że nie będziesz szczęśliwa - własnie słyszałam, jak mówią, że od zachodu śnieg do PL idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.01.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Pada już pada...no truuudnoooo.. jak już jest ta zima to niech przynajmniej WYGLĄDA jak zima.. Ale naprawdę - bez przesaaaady... Jeszcze trochę ewentualnie jutro i KONIEC. Ja bardzo PROSZĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.01.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ja nie lubię zimy ... no może kilka dni na Święta ... potem mogłoby jej w ogóle nie być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.01.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Tak tak Gwoździku, nasz koleżko - widać, że rzadko tu bywasz... Własnie ten pogląd od dwóch lat usiłujemy z Łosią przepchnąć przed DPSiowe niezrozumiałe zachwyty nad białym świństwem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Niezrozumiałe to jest Wasze uwielbienie dla listopada przez 4 miesiące "zimy" bez śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Szczerze mówiąc ... ja też nie rozumiem tego Depsiowego zachwytu tym białym dzównem, co to świat pokrywa mój cały już od dni kilku!!!! I cham znowu spadł, tam na górze jakieś nadwyżki tego białego chłamu mają, czy ki piorun????Zaczęłam już i ja transport szykować dla Depsi, ale w takiej sytuacji .... no nie wiem, czy się opłaca .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Świat jest teraz PIĘKNY!!! Osia, jak coś, to mów, zaraz zabieram, żeby nie zaśmiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.01.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 DPSia - tyż mówię - jak już MUSI BYĆ zima to niech beeeedzie już biaaaałooooo.............. "..A listopad był piękny tego roku ... " Tzn TAMTEGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Niech sobie biało będzie, ale niech spadnie raz, porządnie, i da spokój przez najbliższe 2-3 tygodnie!! A to białe to cichcem, jak tajniak i przestępca razem wzięci w nocy spada codziennie, w przypływie dobrego humoru co 2 dni .... No mam prawo chyba być zbulwersowana, prawda????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts