Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

buhahahah :D a gdzież on ma ten herb WYHAFTOWANY? :) złotą nicią jak mniemam?

mój pies beka zawsze jak po obiedzie przychodzi spojrzeć mi w oczy czy to już wszystko, co mam dla niego, nie wiem, może przychodzi zameldować, że mu się odbiło, nie ulało i jest cool?

a co do portek, od urodzenia ma swoje i dooopa nie marznie, problem pojawia się, bo nie da się ich zdjąć w przypadku sraczki ;)

z dwojga złego chyba lepszy pies w kurtce bez podszerstka niż taki co się dzieli swoim z domownikami :)

Greyduła robi dokładnie to samo... odchodzi od michy, przeciąga się paszczę przysuwa do mojej twarzy i patrząc w oczy beka...:rotfl:

A sierści rzeczywiście niewiele z niego leci... nie narzekam :bye:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No niesłychana arogancja! :o

Nie dośc, że sie godzę zabrać od nich to, co niechciane, to jeszcze mam to zrobić NA MÓJ KOSZT??? :jawdrop:

Niebywałe. :sick:

I tak ktoś przywiózł i nie pytając, rozładował wszędzie i na wszystko. :cool: :p

Szczerze mówiąc ... ja też nie rozumiem tego Depsiowego zachwytu tym białym dzównem, co to świat pokrywa mój cały już od dni kilku!!!! I cham znowu spadł, tam na górze jakieś nadwyżki tego białego chłamu mają, czy ki piorun????

Zaczęłam już i ja transport szykować dla Depsi, ale w takiej sytuacji .... no nie wiem, czy się opłaca ....

Niech sobie biało będzie, ale niech spadnie raz, porządnie, i da spokój przez najbliższe 2-3 tygodnie!! A to białe to cichcem, jak tajniak i przestępca razem wzięci w nocy spada codziennie, w przypływie dobrego humoru co 2 dni .... No mam prawo chyba być zbulwersowana, prawda????!!!!