DPS 15.01.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 :no: Zbulwersuję się razem z Tobą, jak w drugiej połowie marca i w kwietniu będzie jeszcze dokuczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.01.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Fakt, że białe strasznie d.pe zawraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]161307[/ATTACH] Świat jest teraz PIĘKNY!!! Osia, jak coś, to mów, zaraz zabieram, żeby nie zaśmiecać. Ładna fotka mnie nie przeszkadza... to biAŁE W NATURZE NIECO... Niech sobie biało będzie, ale niech spadnie raz, porządnie, i da spokój przez najbliższe 2-3 tygodnie!! A to białe to cichcem, jak tajniak i przestępca razem wzięci w nocy spada codziennie, w przypływie dobrego humoru co 2 dni .... No mam prawo chyba być zbulwersowana, prawda????!!!! Mosz recht... Jakby tak co 2-3 tygodnie spadło to by takie upierdliwe nie było... :no: Zbulwersuję się razem z Tobą, jak w drugiej połowie marca i w kwietniu będzie jeszcze dokuczać! Kochana, wybacz ale w materii śnieżnej Twoje zdanie nie może być brane pod uwagę... Fakt, że białe strasznie d.pe zawraca. U Ciebie tyż??? Współczuwam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A tera wspomnień czar...niedziela...Odśnieżyli my wczoraj, odśnieżyli my dzisiaj, potem udali się na sanki do lasu gdzie zgubili klucze, potem 3 razy robili tą samą trasę coby je znaleźć i doopa... http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_evil.gif , potem Oś wpadł na pomysła coby poszukać ze znawcami tematu i odnaleźli my: stary suwak, łańcuch od rowera, część wozu drabiniastego, i na koniec przedmiot naszych marzeń i tęsknot http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Łooo, a jaką część wozu drabiniastego znaleźliśta? Dobrze oczywiście, że klucze się znaleźli, ale ten wóz to najważniejszy jest! Taaaka fajna ozdoba na chałupie na ścianie zewnętrznej albo na podwrzu może być, wow! Ja to bym chciała takie cóś znaleźć, ale nijak, tylko takie jeżdżące we wsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.01.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 DPSia : ..niestety nówka ... wiem, że to nie to .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Skręciło mnie z zazdrości... To u Was??? Gdzie kupiłaś i ile dałaś, gadaj zaraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.01.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nieee ......... niestety nie u nas... A co do cen - szkoda gadać - np. 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Łooo, a jaką część wozu drabiniastego znaleźliśta? Dobrze oczywiście, że klucze się znaleźli, ale ten wóz to najważniejszy jest! Taaaka fajna ozdoba na chałupie na ścianie zewnętrznej albo na podwrzu może być, wow! Ja to bym chciała takie cóś znaleźć, ale nijak, tylko takie jeżdżące we wsi... W nocy ... chyłkiem .... odkręcić .... co, nie da się ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.01.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 I nie za 1500:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nie da się, bo u nas już nie drabiniaste te wozy, tylko na gumowych kołach, z pełnymi burtami.Taki tez mamy, czynny.Hmm...Idę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.01.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Poczekaj aż się ściemni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Łooo, a jaką część wozu drabiniastego znaleźliśta? Dobrze oczywiście, że klucze się znaleźli, ale ten wóz to najważniejszy jest! Taaaka fajna ozdoba na chałupie na ścianie zewnętrznej albo na podwrzu może być, wow! Ja to bym chciała takie cóś znaleźć, ale nijak, tylko takie jeżdżące we wsi... A jakiś bliżej niezidentyfikowany... ale okucie ze woza... autochton siem wypowiadał... W nocy ... chyłkiem .... odkręcić .... co, nie da się ????? Wszystko się da oprócz parasola... Nie da się, bo u nas już nie drabiniaste te wozy, tylko na gumowych kołach, z pełnymi burtami. Taki tez mamy, czynny. Hmm... Idę poszukać. Uważaj coby siem potem nie rozlatał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ale ja szłam cudzego poszukać, nie swojego... I tak nie znalazłam takiego, coby dało się skonfiskować alibo rozmontować... Chyba zacznę poszukiwania w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Szukajcie a znajdziecie - mówią!Ino nie mówią ZA ILE... Niech Ci Sołtys zmajstruje taki wóz on taki zdolny:wiggle:!Tym bardziej (bez obrazy dla Sołtysa..), że wóz nie musi jeździć ino STAĆ, jak mniemam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ale ja szłam cudzego poszukać, nie swojego... I tak nie znalazłam takiego, coby dało się skonfiskować alibo rozmontować... Chyba zacznę poszukiwania w necie. Szukajcie a znajdziecie - mówią! Ino nie mówią ZA ILE... Świnte słowa Mości Dobrodziejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 A tera wspomnień czar...niedziela... Odśnieżyli my wczoraj, odśnieżyli my dzisiaj, potem udali się na sanki do lasu gdzie zgubili klucze, potem 3 razy robili tą samą trasę coby je znaleźć i doopa... http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_evil.gif , potem Oś wpadł a potem go za nasze (podatników ) pieniądze, musieli ratować.......... http://4lomza.pl/foto/2013/01/130118091427.jpg więcej z akcji tutaj http://4lomza.pl/fotogaleria.php?id=108798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 To ci dopiero Oś jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.01.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Biedny Oś!!!Zapalenie płuc murowane:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 A dzisiaj pokazywali akcję strażaków w gryfinie - całe stadko jeleni z wody tak wyciągali, jelenie były tak zmarzniete i osłabione, że po wyjściu z wody nawet nie uciekału - takie mokre i dygocące pokładły się na śniegu... Nie wiem, czy zawołali tam jakiegoś weta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts