Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

A dzisiaj pokazywali akcję strażaków w gryfinie - całe stadko jeleni z wody tak wyciągali, jelenie były tak zmarzniete i osłabione, że po wyjściu z wody nawet nie uciekału - takie mokre i dygocące pokładły się na śniegu... :(

Nie wiem, czy zawołali tam jakiegoś weta... :(

Biedne... :(

a potem go za nasze (podatników ) pieniądze, musieli ratować.......... :)

http://4lomza.pl/foto/2013/01/130118091427.jpg

więcej z akcji tutaj

Prezesu, znów inwigilowałeś...;)

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Osia a kto mu uszył i za ile jak nie sekret:)

Za 70 pln, uszyła dziewczyna która profesjonalne szeleczki dla psich zaprzęgów szyje, szwagier mi namiar dał, bo on z piesami śmiga w śniegu :)

Greyduś wygląda imponująco - a na saneczkach Pańcia będzie ciągana? :lol:

:rotfl:

i jak benzynki zabraknie to Grejuś do stacji doholuje:wiggle:

a może od razu do pracki podrzuci:rolleyes:

Na razie idzie nam nieco koślawo... ale postęp w kwestii zwiewania w las jest super!!!

Jak Greyuś ciągnie saneczki to nie jest na smyczy a czmychnięcie mu nie w głowie bo wie chyba bestia jedna, ze daleko nie ucieknie :)

Jestem zadowolona :)

Będziemy się uczyć dalej, ale wydaje mi się, że Pańcia za ciężka... boję się o stawy zwłaszcza przy ruszaniu...:rolleyes:

Ja się zgłaszam na ochotnika! jak Depsia więcej nie przyjmuję to przywoźcie do mnie :D śnieg ma tę zaletę, że nie muszę po każdym spacerze piesa ładować do wanny, co dla mnie jest mega komfortem, poza tym mam go z głowy bo uwielbia przesiadywać na śniegu i nie marudzi pod nogami, że mu się nudzi. Podjazdu do odśnieżania mamy co kot napłakał, a przynajmniej ów śnieg kochany zasypał i zasklepił wszystkie dziurska na drodze dojazdowej, same pozytywy!

Łosiu, omijaj kałuże w lesie bo naprawdę zapalenia płuc się nabawisz. :*

Dzisiaj nam nieźle podsypało...pług był dziś rano i jest OK ale wszędzie biaaaaało... Bazylia świruje i wraca z mordą całą w śniegu i sopelkach :D

Ach - jaki piękny Książę w szeleczkach...... jak mu w czerwonym do paszczy :cool::cool:!

...a Bazylka dostała czerwoną obróżkę pod choinkę .. :wiggle:?

Karolek też szaleje w śniegu. W takich zaspach to on śmiesznie wygląda. Wyskakuje w górę i tylko mu te uszyska wielgaśnie powiewają to w górę to w dół. A jak śnieg pada to on poluje na płatki. Skacze do góry, obroty w powietrzu robi i do pyska chce je złapać.

Jak dziecko co języczek nadstawia...

Na razie idzie nam nieco koślawo...

Będziemy się uczyć dalej, ale wydaje mi się, że Pańcia za ciężka... boję się o stawy zwłaszcza przy ruszaniu...:rolleyes:

to musisz sobie stawy usztywnić bandażem elastycznym - i po kłopocie

a najlepiej wskakuj na sanki jak już je troszkę rozpędzi :D

a w ogóle to nie fulaj o sankach - bo dobrze wiemy - leniweTynicdobrego - że mu podpinasz do tych szelek takiemałecoś - do odśnieżania.......

Sama mówiłaś kiedyś że po to go w końcu kupiłaś

Żeby zimą odpocząć od szufli :D