Moose 06.12.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Sorry Gosiek, ale mnię życie ostatnio głaszcze więc nie mam czasu a nawet jak bywam, to niestety nie ma o czym pisać... Forum też nie chodzi najlepiej i mnie irytuje... Co tam narzekać... ŻUCIE JEST PIĘKNE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A co pięknego w żuciu ? ... toć zembiska bolą ...jak za długo Gryź i łykaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 07.12.2010 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Przeżuwaj i wypluwaj, Osiu! Co nie zabije, to wzmocni. Trzymam kciuki i ciepło pozdrawiam. Wiesz,Łosico, wszyscy borykamy się z jakimiś sprawami. Każdemu co innego pod nogi. Ale, wiesz, do przodu, krok po kroku, powoli a do przodu. Rwać racicą chwasta ... i do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 08.12.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ewuś, będzie ok, lepiej wiosenką ruszyć aniżeli zimą pastuszyć, no i nawet się zrymowało:), cokolwiek to znaczy:). Więcej nie dopytuję,pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2010 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Jeżyco jeno wieczorami jak płynne łyka to mnie przechodzi... TOŻ ALKOHOLIZM GOTOWY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2010 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) PeZecie, wim wim , ale jak się człowiek z tym zderzy to gały mu wypadają.... Fajny gość z Waści ... Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2010 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ola, i tak i nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.12.2010 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Stworzyłam potwora ! Wpuściłam pod dach ... nakarmiłam ... próbowałam upić ale siem nie udało ( bywa że ktos ma lepszy łeb ...i to z jakimi rogami ) ... a teraz potwór , zdrajca poszedł sobie w p...u do "konkurencji" Bo siem wściekne no ! Co to ma być ????? Przepraszam wszystkich czytaczy ale postanowiłam zakończyć prowadzenie tego dziennika... Nie mam po prosty czasu na ,to aby pisać dziennik a potem poprawiać co spieprzą "poprawiacze foruma" ( czyli po raz drugi robić to samo ) Link do kontynuacji podaję, jeśli komukolwiek będzie się chciało jeszcze czytać to zapraszam... Kontynuacja Moose'owej ostoi POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE I WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ - ŁOSICA Jak ja ci dam wesołe święta to ci się wielkanocnym jajkiem czknie ! :mad::mad::mad::mad::mad: No ! Se pokrzyczałam chociaż ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.12.2010 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Jak ja ci dam wesołe święta to ci się wielkanocnym jajkiem czknie ! :mad::mad::mad::mad::mad: No ! Se pokrzyczałam chociaż ! Nie drzyyy się tak, bo się Łoś do końca wypłosi:roll: ...a swoją drogą całkiem dobrze ją rozumiem - też bym tu dziennika nie pisał Ewcia, nie wiem jak pytać, żeby łosia nie drażnić, bo niezłą masz jazdę z tymi twoimi super pospiesznymi kornikami-budowlańcami, ale... tym na w pół poukładanym zapałkom, to nic się przez zimę nie stanie? Mogą tak sobie na mrozie i śniegu / deszczu leżeć? Pytam, bo ja murowaną jaskinię postawiłem, a na takich szałasach dla łosi (i jeży) się nie znam (chociaż zawsze mi się drewniak marzył) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 zdrajca poszedł sobie w p...u do "konkurencji" No ! Se pokrzyczałam chociaż ! Jeżyca, nie wrzeszczaj na Osia, bo już i tak zestresowana jezdem i wqrwa mam przeolbrzymiastego... Konkurencja jak to określiłaś przynajmniej nie usiłuje poprawiać "dobrego"... I tak Cię lubię jędzo :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 ...a swoją drogą całkiem dobrze ją rozumiem - też bym tu dziennika nie pisał Dzięks za wyrozumiałość ale... tym na w pół poukładanym zapałkom, to nic się przez zimę nie stanie? Mogą tak sobie na mrozie i śniegu / deszczu leżeć? Yetuś, właśnie dlatego takam wqrwiona, że nie wiem czy im to nie zaszkodzi... Ale pogoda nam dowaliła konkretnie i zarówno ekipa jak i inwestor pogibli... ( wszystko zaglucone z jeden dodatkowo zapalenia płuc się nabawił) Chłopaki wracają w styczniu i też się boję co to będzie... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.12.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Dzięks za wyrozumiałość pogoda nam dowaliła konkretnie i zarówno ekipa jak i inwestor pogibli... ( wszystko zaglucone z jeden dodatkowo zapalenia płuc się nabawił) Chłopaki wracają w styczniu i też się boję co to będzie... Pozdrawiam cieplutko trzymaj się zasady - "Zima Wasza, wiosna Nasza" Nie takie zimy i nie takie domy w budowie już były - Ja tam w Ciebie wierzę - Mnie nie zawiedź czasami. Pomyśl o pingwinach. Jak im muszą tam gdzie żyją na co dzień marznąć nogi I od razu poczujesz się lepiej - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.12.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Łosiczko, szkoda kurka, że się przeprowadzasz... podczytywać będę. cmokens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.12.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Alem wdepnął.... TY łŁOsiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2010 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Prezesu, wbrew temu coś pisał... nie trza się łos(i)obiście znać, coby se zdanie wyrobić... Tataraku, zapraszam zawsze mimo wyprowadzki.... TY KOcie, we cóś śmierdzącego wlozłeś...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.12.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Yeti ... tego Łosia nic nie wypŁOSI ! To jest baba z jajami wiekszymi jak twoje ! A pokrzyczeć na nią czasem trza ...ja to wiem. Już raz pokrzykiwałam jak się zastanawiała czy budować ... I wiem, że wybuduje ten dom. Nawet przez chwilę w nią nie zwątpie. Tylko narwana jest i wszystko by kciała na wczoraj - pogodę też pewnie letnią w grudniu. Stąd te wqrw ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Aga Osie som pod ochronom o czym pragnę przypomnieć również wszystkim krzyczącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.12.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Aga Osie som pod ochronom o czym pragnę przypomnieć również wszystkim krzyczącym Sie wypchaj - JEŻE TYŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.12.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.Pachnących jodełek z ogromem światełek.Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minkąCiepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.Dużo jedzenia na stole, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2010 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Sie wypchaj - JEŻE TYŻ Zwariowałaś??? Porównaj se wypchanego Jeża do wypchanego Osia... BTW Fajnie się mieszka ??? Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts