sipatka 23.01.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 też słyszałem że już pod koniec kwietnia ma być całkiem mało śniegu i roztopy.... bobiczek :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.01.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 BRAZUNIA - WIESZ, że przyjedziemy zobaczyć tę kulkę! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2013 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Hmmm... Teraz to się dopiero zastanowiłam! To jak nie Pańcię, to CO on ma na saneczkach? Tak puste przebiegi zalicza...? Toż to czysta marnacja! Prawda... Bo to trzeba takie specjalne saneczki sobie sprawić, takie do jazdy na stojąco, z podpórką na rączki, do trzymania... można wtedy pomóc konikowi rozpędziochy nabrać Niestety najtańsze 1500.... A jeśli chodzi o rozpędziochę to u nos sie tak sraczka nazywa... Na ratowanie Osia z wody (i innych stworzeń takowoż) to ja swoich podatków nie żałuję, niechby one tylko na takie zbożne cele szły ... Fajne szelki! Dzięki Łosiu, omijaj kałuże w lesie bo naprawdę zapalenia płuc się nabawisz. :* Siem staram z różnym skutkiem No proszę! Jak się poskrobie paznokciem po forumie, to okazuje się, że całkiem sporo osób jednak LUBI śnieg! Wydaje Ci się... Karolek też szaleje w śniegu. W takich zaspach to on śmiesznie wygląda. Wyskakuje w górę i tylko mu te uszyska wielgaśnie powiewają to w górę to w dół. A jak śnieg pada to on poluje na płatki. Skacze do góry, obroty w powietrzu robi i do pyska chce je złapać. Jak dziecko co języczek nadstawia... Karol w moich okolicach łaził by tunelami... Nasze kociambry też lubią śnieg, ale mi się marzy już patrzenie, jak mała śmieszna kulka zapada się w śniegu po uszy .... jeszcze 5 tygodni ...!! Tylko czy wtedy będzie jeszcze śnieg ? NIE BĘDZIE!!!! to musisz sobie stawy usztywnić bandażem elastycznym - i po kłopocie a najlepiej wskakuj na sanki jak już je troszkę rozpędzi a w ogóle to nie fulaj o sankach - bo dobrze wiemy - leniweTynicdobrego - że mu podpinasz do tych szelek takiemałecoś - do odśnieżania....... Sama mówiłaś kiedyś że po to go w końcu kupiłaś Żeby zimą odpocząć od szufli Prezesu, znów mnie rozgryzłeś... też słyszałem że już pod koniec kwietnia ma być całkiem mało śniegu i roztopy.... Przesadzasz... w kwietniu....? roztopy??? Świetne szelki! A czy pieso sterowny jest w zaprzęgu? Aby na manowce sań nie wyciągnął Pańcia lubi manowce... ale psiak z sankami nie czmycha:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Witamsię...... i tradycyjnie na zasadzie Filipa co w konopiach bytuje rzucam coś Osiobistego, a najlepiej jeśli będzie całkiem nie na temat ... jakikolwiek ..... http://www.youtube.com/watch?v=ei4ifWLR91w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 szarmancki łoś - pederasta..... tomkwas! nie wiem kiedy odkupisz winy w związku z tym linkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Po tym dictum bobiczkowym to ja jeszcze bardziej chcę wiedzieć o czym ten link, ale net mój nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 .... chcę wiedzieć o czym ten link ..... o łosiu ..... Bałtorczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Witamsię... ... i tradycyjnie na zasadzie Filipa co w konopiach bytuje rzucam coś Osiobistego, a najlepiej jeśli będzie całkiem nie na temat ... jakikolwiek ..... http://www.youtube.com/watch?v=ei4ifWLR91w szarmancki łoś - pederasta..... tomkwas! nie wiem kiedy odkupisz winy w związku z tym linkiem On ma na mnie haka i chwilowo muszę mu to wybaczyć... ALE KOtek, PAMIĘTAJ: OŚ JEST JAK CZAK NORIS... NIGDY NIE ZAPOMINA... Po tym dictum bobiczkowym to ja jeszcze bardziej chcę wiedzieć o czym ten link, ale net mój nie da rady... o łosiu ..... Bałtorczyku Otototo Zasypało mnie straśnie...śniegu kupa, pies się cieszy, my klniemy i odśnieżamy Ale pięknie jest w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 U nas tradycyjnie - śnieg nie padał... Pięknie mamy, bo jeszcze leży ten stary, co to go troszkę parę dni temu napadało. Ale co to będzie za 3 dni, jak przyjdzie ocieplenie nagłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2013 01:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Pełnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2013 01:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Lampa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Pięknie!!!Super, że zrobiłaś takie piekne zdjęcia.Masz może więcej takiego lasu w świetle pełni...?Jak masz, to wrzuuuuć, coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Depsia, daleko do lasa nie lazłam, bo sakramencki mróz był i mi łapki zamarzały juz po chwili zabawy aparatem... Wrzucę co mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Zanim zapytacie dodam, iż u mnie w lesie latarenków żadnych niet a światło pochodziło jeno z tej lampki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.01.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Uuuuuuuu -ależ klimaty....! Pięknie... Łysy daje radę! U nas efekt podobny - dosyć niesamowity.....:yes: Ja mam kłopoty lekkie ze spaniem przy pełni (jak śpię to śpię ale jak się obudzę w nocy to juz kłopot..) i sny mam dziwne.. intensywne, że tak powiem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Bajecznie. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Uuuuuuuu -ależ klimaty....! Pięknie... Łysy daje radę! U nas efekt podobny - dosyć niesamowity.....:yes: Ja mam kłopoty lekkie ze spaniem przy pełni (jak śpię to śpię ale jak się obudzę w nocy to juz kłopot..) i sny mam dziwne.. intensywne, że tak powiem .. No wiedziałam...kolejna czarownica... Bajecznie. Dziękuję! Nie ma za co... ja wczoraj mimo mrozu nie mogłam się oprzeć cykaniu fotek, więc z przyjemnością Wam ukazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Khe, z tym spaniem podczas pełni (a właściwie niespaniem) to i ja tak mam - na to nie ma rady, księżyc swoją siłę ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.01.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 No wiedziałam...kolejna czarownica... pozdrowienia od ..... harrypottera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts