Gagata 28.01.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 ...nie znam....nie znam... a kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 A ja znam, ja znam! Bardzo lubię! A Ginnie gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 pozdrowienia od ..... harrypottera On tyż nie śpi...? ...nie znam....nie znam... a kto to? A ja znam, ja znam! Bardzo lubię! A Ginnie gdzie? Nie znam ani jednego ani drugiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Khe, z tym spaniem podczas pełni (a właściwie niespaniem) to i ja tak mam - na to nie ma rady, księżyc swoją siłę ma. Może by my się na sabat jaki wybrały, hę??? Ps. Jak można nie znać Pottera:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Kłamie, że nie zna, boi się, że się wyda, że TEŻ jest wiedźmą... Sabat - ekstra, zróbmy u mnie! U nas jest największa na świecie morena czołowa, no to wymarzone wąwozy, lasy i tajemnicze wzgórza dla wiedźm! I jeszcze na kolorowe jeziora bym Was zabrała... To kiedy, kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Może by my się na sabat jaki wybrały, hę??? Ps. Jak można nie znać Pottera:o Tego ónego nie znom... A do bycia wiedźmą zawsze się przyznawam... Kłamie, że nie zna, boi się, że się wyda, że TEŻ jest wiedźmą... Sabat - ekstra, zróbmy u mnie! U nas jest największa na świecie morena czołowa, no to wymarzone wąwozy, lasy i tajemnicze wzgórza dla wiedźm! I jeszcze na kolorowe jeziora bym Was zabrała... To kiedy, kiedy??? Nie kuś, nie kuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Kusiu - kusiu, kusiu - kusiu... Kiedy, kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.01.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Prędzej się dwie niedziele do kupy zejdą niż my:sick: A jakby co to chyba lepiej gdzieś pośrodku, nie????? No Łysej Góry ni mom, ale jakby co to się coś usypie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Kusiu - kusiu, kusiu - kusiu... Kiedy, kiedy??? Jestem skuszona... Prędzej się dwie niedziele do kupy zejdą niż my:sick: A jakby co to chyba lepiej gdzieś pośrodku, nie????? No Łysej Góry ni mom, ale jakby co to się coś usypie;) Syp Łysą, wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.01.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ty to mi już wakacyjnie coś obiecywałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 30.01.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No Łysej Góry ni mom, ale jakby co to się coś usypie;) Łysa Góra w Górach Świętokrzyskich Warto obejrzeć piękne widoki. http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ysa_G%C3%B3ra_(G%C3%B3ry_%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie) tutaj więcej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A mnie tak coś tknęło... w związku z tym szarmanckim łosiem, a właściwie to bardziej w związku z zającem ... no bo on pod tym modrzewiem ... Czy to może mój modrzew był ....???? Piękne zdjęcia pięknej pełni, gdybym miała jakieś inne urządzenie do robienia zdjęć poza telefonem komórkowym też bym robiła zdjęcia, efekt pełni w lesie jest niepowtarzalny!!!! O chciałabym dodać, że na ogól w czasie pełni śpię martwym bykiem ... na ogól .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2013 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ty to mi już wakacyjnie coś obiecywałaś Przeca wiesz, że ja Greydułki nie mam z kim zostawić... a Katuni spokój się przynależał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Łoska, Katunia to moja była ... ale to nic. Tak sobie myślę właśnie, że jak ten mały srojd już u nas zamieszka to aż się prosi o jak największą ilość odwiedzających z naszymi czworonożnymi towarzyszami, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.01.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No ja już napisałam powyżej Brazka co ja na to, co Ty sobie myślisz.. SABAT??? TAK! :yes::yes: Proszę mnie ZAPISAĆ. Potter? Wiem, że jest takie cóś ale nie znam.. Ja z pokolenia science-fiction.. Co oczywiście nie przeszkadzałoby czytać fantasy ale jakoś mnie nie ciągnie.. Zawsze mnie za to ciągnie do powtórnego czytania opowiadań, różnych takich, klasycznych najlepiej w świetnych tomikach "Kroki w nieznane".. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Łoska, Katunia to moja była ... ale to nic. Tak sobie myślę właśnie, że jak ten mały srojd już u nas zamieszka to aż się prosi o jak największą ilość odwiedzających z naszymi czworonożnymi towarzyszami, co Wy na to? Wiem ale byłam przekonana, że to Ty napisałaś... zaćmienie umysłowe... to przez ten wiatr chyba... Wieje jak szlag... odkułam lód z kostki i narobiłam się jak dziki osieł... i tak się zastanawiam po kiego grzyba??? Jakąś nadaktywność już drugi dzień mam.. wczoraj wysprzątałam dla odmiany chałupę ale tak dokładnie... też nie wiem po co???:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ty to mi już wakacyjnie coś obiecywałaś Ano czasu nie było ale co się odwlecze to nieuciecze:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.02.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Wiem ale byłam przekonana, że to Ty napisałaś... zaćmienie umysłowe... to przez ten wiatr chyba... Wieje jak szlag... odkułam lód z kostki i narobiłam się jak dziki osieł... i tak się zastanawiam po kiego grzyba??? Jakąś nadaktywność już drugi dzień mam.. wczoraj wysprzątałam dla odmiany chałupę ale tak dokładnie... też nie wiem po co???:rotfl: Jakby Ci jeszcze powera zostało to też mam... do sprzatania:rotfl: tyle, że ja lubię sobie porcjować te "przyjemności":sick:... wczoraj wymieniałam silikon w pryśnicu... znaczy się łązienkę posprzątałam... prawie:oops: Dobrze, że dopiero teraz zajrzałam, bo nie wymyśliła bym co Oś miał na myśli z tą Katunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.02.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Łosia, a gdzie foty zaśnieżonej mordy Grejka?Bym zobaczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.02.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Łosia, a gdzie foty zaśnieżonej mordy Grejka? Bym zobaczyła... Jakby Ci jeszcze powera zostało to też mam... do sprzatania:rotfl: tyle, że ja lubię sobie porcjować te "przyjemności":sick:... wczoraj wymieniałam silikon w pryśnicu... znaczy się łązienkę posprzątałam... prawie:oops: Dobrze, że dopiero teraz zajrzałam, bo nie wymyśliła bym co Oś miał na myśli z tą Katunią Ja generalnie popieram zdanie Brazy w całej rozciągłości I jak tylko mogę to korzystam z relaksu... Natomiast od 2 dni z dzisiejszym 3 mam dziwną nadaktywność, która mnie niepokoi:rolleyes: No porąbało mnie chyba już cołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts