Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kłamie, że nie zna, boi się, że się wyda, że TEŻ jest wiedźmą... :lol:

Sabat - ekstra, zróbmy u mnie!

U nas jest największa na świecie morena czołowa, no to wymarzone wąwozy, lasy i tajemnicze wzgórza dla wiedźm!

I jeszcze na kolorowe jeziora bym Was zabrała... :lol:

To kiedy, kiedy??? :D

Może by my się na sabat jaki wybrały, hę???:rolleyes:

Ps. Jak można nie znać Pottera:o

Tego ónego nie znom...

A do bycia wiedźmą zawsze się przyznawam..:rolleyes:.

Kłamie, że nie zna, boi się, że się wyda, że TEŻ jest wiedźmą... :lol:

Sabat - ekstra, zróbmy u mnie!

U nas jest największa na świecie morena czołowa, no to wymarzone wąwozy, lasy i tajemnicze wzgórza dla wiedźm!

I jeszcze na kolorowe jeziora bym Was zabrała... :lol:

To kiedy, kiedy??? :D

Nie kuś, nie kuś...:bye:

A mnie tak coś tknęło... w związku z tym szarmanckim łosiem, a właściwie to bardziej w związku z zającem ... no bo on pod tym modrzewiem ... Czy to może mój modrzew był ....????

Piękne zdjęcia pięknej pełni, gdybym miała jakieś inne urządzenie do robienia zdjęć poza telefonem komórkowym też bym robiła zdjęcia, efekt pełni w lesie jest niepowtarzalny!!!! O chciałabym dodać, że na ogól w czasie pełni śpię martwym bykiem ... na ogól ....;)

No ja już napisałam powyżej Brazka co ja na to, co Ty sobie myślisz..:popcorn:

SABAT??? TAK! :yes::yes::yes::yes::yes:

Proszę mnie ZAPISAĆ.

Potter? Wiem, że jest takie cóś ale nie znam..

Ja z pokolenia science-fiction.. Co oczywiście nie przeszkadzałoby czytać fantasy ale jakoś mnie nie ciągnie.. Zawsze mnie za to ciągnie do powtórnego czytania opowiadań, różnych takich, klasycznych najlepiej w świetnych tomikach "Kroki w nieznane".. :yes::yes:

Łoska, Katunia to moja była ... ale to nic.

Tak sobie myślę właśnie, że jak ten mały srojd już u nas zamieszka to aż się prosi o jak największą ilość odwiedzających z naszymi czworonożnymi towarzyszami, co Wy na to?:)

Wiem ale byłam przekonana, że to Ty napisałaś... zaćmienie umysłowe... to przez ten wiatr chyba...:bash:

Wieje jak szlag... odkułam lód z kostki i narobiłam się jak dziki osieł... i tak się zastanawiam po kiego grzyba??? Jakąś nadaktywność już drugi dzień mam.. wczoraj wysprzątałam dla odmiany chałupę ale tak dokładnie... też nie wiem po co???:rotfl::rotfl::rotfl:

Wiem ale byłam przekonana, że to Ty napisałaś... zaćmienie umysłowe... to przez ten wiatr chyba...:bash:

Wieje jak szlag... odkułam lód z kostki i narobiłam się jak dziki osieł... i tak się zastanawiam po kiego grzyba??? Jakąś nadaktywność już drugi dzień mam.. wczoraj wysprzątałam dla odmiany chałupę ale tak dokładnie... też nie wiem po co???:rotfl::rotfl:

Jakby Ci jeszcze powera zostało to też mam... do sprzatania:rotfl:

tyle, że ja lubię sobie porcjować te "przyjemności":sick:... wczoraj wymieniałam silikon w pryśnicu... znaczy się łązienkę posprzątałam... prawie:oops:

Dobrze, że dopiero teraz zajrzałam, bo nie wymyśliła bym co Oś miał na myśli z tą Katunią:p

Łosia, a gdzie foty zaśnieżonej mordy Grejka?

Bym zobaczyła...

Jakby Ci jeszcze powera zostało to też mam... do sprzatania:rotfl:

tyle, że ja lubię sobie porcjować te "przyjemności":sick:... wczoraj wymieniałam silikon w pryśnicu... znaczy się łązienkę posprzątałam... prawie:oops:

Dobrze, że dopiero teraz zajrzałam, bo nie wymyśliła bym co Oś miał na myśli z tą Katunią:p

Ja generalnie popieram zdanie Brazy w całej rozciągłości I jak tylko mogę to korzystam z relaksu...

Natomiast od 2 dni z dzisiejszym 3 mam dziwną nadaktywność, która mnie niepokoi:rolleyes: No porąbało mnie chyba już cołki :jawdrop: