Moose 06.02.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Cholera jassssna... A takie piękne foty byłyby, bo i drewutnia niczego sobie... Depsia, to śmietnik jest...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 OMG, to jak wygląda tam, gdzie nie ma śmieci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Obiecane zdjęcia wlepiłam jak widzicie codziennie próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.02.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cudowności!!! Szczególnie w wersji ryjówka podśniegowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Oooo, jakie fajne! To na schodach przesłodkie, taki pychol fajny! A ten fragment "domku" polewej na zdjęciu to co jest...? Aż boję się zapytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 na drugim zdjęciu jak jamnik wyszedł Osia bo mówiłaś że sto lat nie jadłaś podjedz se chudzinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.02.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 [ATTACH=CONFIG]168439[/ATTACH] tu na zakręcie wygląda jak ogier TIUMEN z hodowli SK Moszna który 3 razy zwyciężał Wielką Pardubicką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cudowności!!! Szczególnie w wersji ryjówka podśniegowa:D Dziękujemy piknie wraz z koniem ;)Oba se spoczywamy na kanapce w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku... oczywiście przez Pańcię spełnionego.. podwójne odśnieżanie, zakupy, odbiór Radka od mechanika, obiad, zaległe mejle, faxy i insze pisma pracowe... uchetana jestem jak qń po nomen omen WIELKIEJ PARDUBICKIEJ Oooo, jakie fajne! To na schodach przesłodkie, taki pychol fajny! A ten fragment "domku" polewej na zdjęciu to co jest...? Aż boję się zapytać... Nie bój się... taż sracz wiejski aligancki Zakupion był w celach budowlanych ale jakoś tak został... zawsze co się spojrzę na ów monument , to mi się micha cieszy, ot taki rozweselacz na drugim zdjęciu jak jamnik wyszedł Osia bo mówiłaś że sto lat nie jadłaś podjedz se chudzinko [ATTACH=CONFIG]168443[/ATTACH] Wusia, no wyszedł śmiesznie bo z góry zdjęcie robione. Mmmm... pyszne na pewno A tak mi mów...chudzinko...umarłam...:rotfl: Dzięki :hug: [ATTACH=CONFIG]168439[/ATTACH] tu na zakręcie wygląda jak ogier TIUMEN z hodowli SK Moszna który 3 razy zwyciężał Wielką Pardubicką Prezesu, to Oś dziś po pardubickiej jest... pies leń i nicpoń A jakby tak zechciał... wygrać... to Oś by się pracą kalać nie moosiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A jakby tak zechciał... wygrać... to Oś by się pracą kalać nie moosiał... Jakbyś tak bardziej aerodynamico kubraczek udziurgała to kto wie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Piłkę ma fajną!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Osia - a pamiętasz, gdzie tę latrynkę cudowności wielkiej nabylaś byłąś...? Bo przez Ciebie zaczął mi po głowie chodzić jeden pomysł, tylko trza by sprawdzić jakie są koszty i policzyć zyski... Masz jakąś nazwę chociaż...? To potem już sobie wygooglam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.02.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 SUPER Grejuś Chyba kolega lubi śnieg....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Osia - a pamiętasz, gdzie tę latrynkę cudowności wielkiej nabylaś byłąś...? Bo przez Ciebie zaczął mi po głowie chodzić jeden pomysł, tylko trza by sprawdzić jakie są koszty i policzyć zyski... Masz jakąś nazwę chociaż...? To potem już sobie wygooglam. Poszukam I dam umówiony znak-sygnał... SUPER Grejuś Chyba kolega lubi śnieg....?? A i owszem, kolega lubi, Pańcia mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Czytałam, że jedni zrobili sobie odśnieżarkę taką zaprzęganą do psa, ze starej palety. Mo,że Greyuś poodśnieża chętnie..? No to ja czekam na ten umówiony znak-sygnał, choć jako żywo nie wiem, jaki on ma być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Pewno dymny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.02.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Poszukam I dam umówiony znak-sygnał...(...) (...)czekam na ten umówiony znak-sygnał, choć jako żywo nie wiem, jaki on ma być! Pewno dymny:yes: Z latryny będzie puszczany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.02.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ino zdjęcie zróbcie jak ten dym z latryny puszczać będziecie...... albo może lepiej nie Bry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Oczywiście, że z latryny, musi się sprawdzić poziom wentylacji w latrynie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Znów se przez Was zaplułam monitor... A terozki znak sygnał... http://allegro.pl/toaleta-drewniana-kibel-ubikacja-szalet-wychodek-i3021769005.html Od tego sprzedawcy kupowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts