DPS 12.02.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No śliczny kibelek! Pomysł mi dalej kiełkuje, może wykorzystam... Jak coś, to pochwalę się za jakiś czas. Dymne serduszka z niej, tej toalety, wyłażą drzwiami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Zyski??? Ze sławojki??? Depsia, czy Ty się będziesz bawić w Babcię Klozetową? Że taki niby powrót do natury? Łazienki w pokojach na garderoby przerobisz, a za potrzebą za stodołę będą latać i na dodatek za dziengi??? I jakby co to podnosisz standard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Tylko uważaj na wysyp papierzaków:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Zyski??? Ze sławojki??? Depsia, czy Ty się będziesz bawić w Babcię Klozetową? Że taki niby powrót do natury? Łazienki w pokojach na garderoby przerobisz, a za potrzebą za stodołę będą latać i na dodatek za dziengi??? I jakby co to podnosisz standard? Hm, hm... Na to nie wpadłam, ale... W sumie to może nie jest taki zły pomysł! Gdzie oni teraz taką sławojkę zobaczą, no gdzie??? A tak poważnie - gdyby zamówić nieco większą tylko, z pełną ławką do siedzenia zamiast deski z dziurką, a potem założyć oświetlenie samemu i lampy podczerwone... Byłaby tanim kosztem sauna infrared, co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Depsia, naplułam...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Na MOJĄ SAUNĘ???!!! Oburzające. Teraz musisz przyjechać Osiobiście, coby tę zniewagę naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Serduszka zostaw!!! Takiej sauny z serduszkiem to nigdzie nie znajdą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2013 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Na MOJĄ SAUNĘ???!!! Oburzające. Teraz musisz przyjechać Osiobiście, coby tę zniewagę naprawić. Znaczy gluta zeskrobać... OK, wprawę posiadam przy Greuszu Serduszka zostaw!!! Takiej sauny z serduszkiem to nigdzie nie znajdą!!! No... serduszko w saunie to jest TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Miłych snów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2013 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Miłych snów!! Ale czy Ty o tym wrednym snowie? Ja mam dość odśnieżania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.02.2013 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 widzę, że wszystko Ci się z białym kojarzy:lol: szkoda, że Oś nie górnik:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Osia - w swoim wychodku pięknym zainstaluj lampę na podczerwień, do tego muzyczka, terapia kolorofonem i mozna się ratować od depresji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.02.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 widzę, że wszystko Ci się z białym kojarzy:lol: szkoda, że Oś nie górnik:p No... chyba się do psychiatry udam... Osia - w swoim wychodku pięknym zainstaluj lampę na podczerwień, do tego muzyczka, terapia kolorofonem i mozna się ratować od depresji! Nie mam depresji... chyba... Ale pomysł wart rozważenia Mam wreszcie drzwiczki do szafek kuchennych... Teraz to sama nie wierze, że 16 miechów bez drzwiczek mieszkalim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No nie masz depresji, wiem przecie, ale czasem i bez depresji można! Pokaż te szafki z frontami, nie bądź taka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Zdjęcia trza zrobić... Może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Drzwiczki... I troszkę zimy... No i wisienka na torcie...Świeżutkie, przed chwilą robione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.02.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 z tą wiśnią, to pojechałaś piękne widoki przez fronty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.02.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 No prezentacja ja należy!!! Od drzwiczkóf po nabiał Hrabia to taka przerośnięta moja Hannah... no poza ww. akcesoriami:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 z tą wiśnią, to pojechałaś piękne widoki przez fronty Aaaa... pomyłeczka to była... miała być świnka... No prezentacja ja należy!!! Od drzwiczkóf po nabiał Hrabia to taka przerośnięta moja Hannah... no poza ww. akcesoriami:lol: No poczwara się w takie pozy układa, że sama się dziwię, że to żywe stworzenie jest, bo jak zaspany to jak ciężka pluszako-ściera wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 No - fronty bardzo galante są, bardzo! Inne sprawy też galante. A już ta zima - bajkowa po prostu, cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts