Arctica 16.03.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Odpuść kolejne szycie. Po co chłopaka stresować, zrośnie się Następnym razem jak już nie będziesz miała tego cudownego balsamu to w aptekach można kupić takie małe saszeteczki z maścią z antybiotykiem jakimś. Nie pamiętam nazwy, ale ja zapytasz to na pewno zkumają. Smarowałam jeszcze kiedyś Kajusi, a w zeszłym roku Salmie łapę. Zresztą na psie to się goi... hmmm... jak na psie:p Ps. Czyżby hrabia zaczął jeść, że go "gruby" tytułujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Nooo my z Bazylią to rozumiemy... dwa tygodnie musiała tylko spokojnie (???) się poruszać i patrzyła na mnie oczkami w stylu: ALE JAK TO ???? Trzeba przeczekać (ale jestem mądra oraz ZEN). Zen zen zen zen... Od mojego powtarzania wcale mu się nie chce mniej biegać Odpuść kolejne szycie. Po co chłopaka stresować, zrośnie się Następnym razem jak już nie będziesz miała tego cudownego balsamu to w aptekach można kupić takie małe saszeteczki z maścią z antybiotykiem jakimś. Nie pamiętam nazwy, ale ja zapytasz to na pewno zkumają. Smarowałam jeszcze kiedyś Kajusi, a w zeszłym roku Salmie łapę. Zresztą na psie to się goi... hmmm... jak na psie:p Ps. Czyżby hrabia zaczął jeść, że go "gruby" tytułujesz???? Ta maść to tribiotic... znam A jeśli chodzi o papusianko, to się poprawiło i żre i prawie zawsze dojada. Przytył trochę i jakieś 64 kg waży, ale ksywa gruby to od tego, że mnie z kanapy spycha... bo on się tak do mnie przytula, żeby być jak najbliżej ja się odsuwam coby mi w klawiaturę nie pluł i w efekcie ja na brzeżku a gruby się rozwala na 3/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.03.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 O. I to są właściwie proporcje. W końcu jest HRABIM czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No w sumie... Ten kabaret Hrabi to chyba jego, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.03.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Nooo - kabaret to Szary na pewno robi pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 O. I to są właściwie proporcje. W końcu jest HRABIM czy nie?? Jasna doopa... jo tyż ślacheckie korzonki mam Żądam 1/2 kanapy!!! No w sumie... Ten kabaret Hrabi to chyba jego, nie? Nooo - kabaret to Szary na pewno robi pierwsza klasa A i owszem, chociaż dziś doprowadza mnie do szału...:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 AAAAAA... zapomniałabym na śmierć Wam coś opowiedzieć...Ale jaja... wczoraj w godzinach wieczornych zjawili się u nas autochtoni, brama i furtka zamknięte, więc rzucali śnieżkami w okna...Karważ, już siekierę i insze szykowalim coby odpór najazdowi dać a tu się okazało, iż chcieli nas zaprosić na ognisko z jadłem i napojami http://www.forum.molosy.pl/images/smilies/rotfl.gifNo poszlim na godzinkę, żeby nie było, że takie ważne państwo jesteśmy i było całkiem sympatyczniehttp://www.forum.molosy.pl/images/smilies/thumbsup.gifZostalibyśmy nawet jeszcze ale małż od poniedziałku ma 4 dni egzaminów więc wróciliśmy do dom kole 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.03.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 AAAAAA... zapomniałabym na śmierć Wam coś opowiedzieć... Ale jaja... wczoraj w godzinach wieczornych zjawili się u nas autochtoni, brama i furtka zamknięte, więc rzucali śnieżkami w okna... Zostalibyśmy nawet jeszcze ale małż od poniedziałku ma 4 dni egzaminów więc wróciliśmy do dom kole 22 też mi impreza.... prawie jak moja studniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 też mi impreza.... prawie jak moja studniówka Wyszliśmy z przyczyn obiektywnych i zimnicy ale zaskoczona byłam jak nie wiem co, że z zaproszeniem wyskoczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ale to fajnie! To dobrze wpływa na samopoczucie, że się tak wyrażę - stosunek do miejsca w którym się żyje. Człowiek się czuje jeszcze bardziej "w domu" :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wychodzi, że wypada Wam teraz wiosennym czasem jakiś grill rewanżowy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wychodzi, że wypada Wam teraz wiosennym czasem jakiś grill rewanżowy zrobić. Sie cosik narychtuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Jakby tak zaczęli w moje okna naparzać to pewnie najsaprzód niezłą wiąchę by usłyszęli .... i byłaby straszliwa skucha:) Cmoki dla Szarego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Pomachać przyszłam, bo wyleźć ze śniegu nie mogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mnie też zasypało, jakąś flagę muszę na dachu powiesić coby samoloty mi tu lądowały!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Jak tam u Was, Łosiowo białe czy tym razem Wam przynajmniej oszczędzono??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.03.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 A u nas, to się trzymie kciuki za Balbina. Niech mu tam prawo lekkim będzie i moc niech go wspiera. Pozdrowienia ze wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Jakby tak zaczęli w moje okna naparzać to pewnie najsaprzód niezłą wiąchę by usłyszęli .... i byłaby straszliwa skucha:) Cmoki dla Szarego!!! Dzięki i wzajemnie głaski dla puszystego Pomachać przyszłam, bo wyleźć ze śniegu nie mogie... I co dalej się zima podobuje Waćpannie??? Mnie też zasypało, jakąś flagę muszę na dachu powiesić coby samoloty mi tu lądowały!!!!! Mogą nie lądować, byle zrzuty dobrze umieszczali Jak tam u Was, Łosiowo białe czy tym razem Wam przynajmniej oszczędzono??? Ohyda... zasypaaało i sypie dalej... A u nas, to się trzymie kciuki za Balbina. Niech mu tam prawo lekkim będzie i moc niech go wspiera. Pozdrowienia ze wsi. TY KOcie dzięki, oby Twe kciuki się okazały skuteczne Dziś pisał pierwszy testowy, reszta codziennie aże do pniątka wiecieram... Buziaki dla Was:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Jakieś egzaminy na stanie? No to oczywiście KCIUKI SĄ TRZYMANE! Szczegóły nieistotne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 No ja też wspieram duchowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts